Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2012 at 7:15 p.l. #253414
PaulR
MemberAga noh mida mina ka tean, eks vanameister teab ise mis meetmeid kasutab
jaanuar 12, 2012 at 7:16 p.l. #253411Realxone
Memberjaanuar 12, 2012 at 7:20 p.l. #253405Kristjan-Johannes Konsap
MemberEks see kava töötaks kindlasti hästi – olen isegi samalaadsetega 10-15 kg ühe kuuga juurde saanud, aga arvan, et vanameistril on oma lähenemine.
Vanus pole enam see, kui mina oma 1x140ga juba kandadele hakkan astuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2012 at 5:00 p.l. #250842vend vähk
Moderator15.jaanuar 2012
Eks nii on, et parem on teinekord mitte kõikidest oma tegemistest kirjutada, muidu poisiklutid tõlgendavad seda valesti.
Ütleme nii, et minu jõunäitajad on olnud aastaid ühe konkreetse kütuse taga. Kui seda ei ole, siis ei ole ka seda õiget tunnet. Hiljuti sain teada, et seda toodet enam ei tehta ning nüüd püüan leida mõne alternatiivi, et süsteem jälle tööle läheks ning peagi jälle 160 kg-ga seeriaid suruma hakkame. Muidu suhteliselt rahulik. Mündikogumist olen hakanud jälle aktiivsemalt arendama. Eile käisin ka oma lemmikloomaga koerte näitusel. Esialgu küll eelluuret tegemas, aga veebruaris on meie kutsikal esimene lahing teiste juunioritega. Selles suhtes on kulturism ja koeranäitus suht samad, kus hinnatakse kindlasti ka proportsioone. Ainult hambaid ei hakka keegi kulturismilaval kontrollima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul endal on täna õhtul veel üks bodypump kl 20:15 ja homme on 2 x bodypump. Toidulisanditest täna PROMIX, WHEY3, SHOCK, BLOCK, BCAA, HT-R ja JOINT+.jaanuar 15, 2012 at 5:02 p.l. #250824vend vähk
ModeratorMiks nägu mossis?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varjasin oma emotsioone ilmselt
jaanuar 15, 2012 at 5:03 p.l. #250816vend vähk
Moderator2×140, tundub vaevaline see teekond seekord, huvitav kas vanus hakkab ka rolli mängima?
Jah, ma juba mädanen otsast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2012 at 5:05 p.l. #250808vend vähk
ModeratorEks vana mees muidugi, 34 on aeg juba kaanevärvi valima hakata. Tegelikult 35 on tipp-iga, siis alles parimad tulemused tulema hakkavad. Minul näiteks on nii hetkel.
Kui sa tead mõnda toredat noort preilit, kellele meeldib vanureid hooldada, siis saada minu juurde siibreid vahetama jne
jaanuar 15, 2012 at 5:16 p.l. #250755Kristjan-Johannes Konsap
MemberÄra nüüd nii ka kirjuta. Muidu loeb terve Eesti rahvas siit välja, et vend vähk oli mingi kütuse peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi sa peaksid sellega harjunud olema, et kõike arvatakse. Ära nüüd selle toidulisandi taha ka poe. Tunnista fakti, et oled lihtsalt vanaks jäänud. Varsti pead mündikogumise ka margikogumise vastu vahetama: margid on kergemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2012 at 5:23 p.l. #250749vend vähk
ModeratorÄra nüüd nii ka kirjuta. Muidu loeb terve Eesti rahvas siit välja, et vend vähk oli mingi kütuse peal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi sa peaksid sellega harjunud olema, et kõike arvatakse. Ära nüüd selle toidulisandi taha ka poe. Tunnista fakti, et oled lihtsalt vanaks jäänud. Varsti pead mündikogumise ka margikogumise vastu vahetama: margid on kergemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kütus ei ole midagi erilist, aga mulle sobib ja pani laksud käima! Marke küll koguma ei hakka- see oleks mark!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 9:35 p.l. #248309vend vähk
Moderator17.jaanuar 2012
Paar päeva jälle edasi liikunud lähemale päikesele ja kalapüügihooajale. Viimastel ppäevadel olen teinud igal päevad bodypumpi: Pühapäeval 2 tundi, esmaspäeval 2 tundi, täna 1 tund ja kolmapäeval 2 tundi… Hoiab päris hästi vormis ning toitumisega olen ka olnud võrdlemisi tagasihoidlik. Kanafileed ja tuunikala on olnud ka igal päeval menüüs. Eks teinekord saab endale lubada ka niiöelda tavainimese toitu. Jõusaalis ei ole nüüd suuri raskuseid kangutama hakanud, aga küll ma ennast parandan! Homseks loodan youtubes üles panna oma 2004 aasta uhked suusahüppe pildid ning siis ilmselt rõõmu paljudele! Toidulisanditest eile-täna HT-R, WHEY+, PROMIX, JOINT+, PUMP+, FEED, PRODE90, HERA80 ning uued SHOCK ja BLOCK.
Mündikogumisega olen jälle usinamalt tegelema hakanud ning lähiajal loodan nendest põhjaliku ülevaate ka facebooki albumites üles panna.
Pidage vastu!
Üks vanem pilt 2009 aastast:
jaanuar 17, 2012 at 10:17 p.l. #242311gmaster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervitused sinna Lõuna-Eesti kulturismimekasse. Tuli kohe ette, kes see olla võis. Vähemalt mees naudib protsessi. Teed eesmärgini on erinevad- milline kellelegi sobib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuulsin, et kõnealune härg on päris heasse vormi jõudnud. Mis tal hetkel kaal olla võiks? Loodan, et on veel rohkem normaliseerunud?
Tänan huvi tundmast, kaal hetkel 88 kandis
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen juba pikemat aega üsna normaalne, aga eks kõrgkool ja pidev uuringute lugemine teeb oma töö
😆
jaanuar 17, 2012 at 10:30 p.l. #241841Carlsson
Member
sarnane käsi rammsteini tüübiga
jaanuar 18, 2012 at 8:42 e.l. #239059jrx
MemberSelles suhtes on kulturism ja koeranäitus suht samad, kus hinnatakse kindlasti ka proportsioone. Ainult hambaid ei hakka keegi kulturismilaval kontrollima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh-noh… eks siit (vanast) foorumistki jooksis ju su enda hambalugu läbi kunagi
jaanuar 18, 2012 at 9:54 e.l. #234170vend vähk
ModeratorTänan huvi tundmast, kaal hetkel 88 kandis
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen juba pikemat aega üsna normaalne, aga eks kõrgkool ja pidev uuringute lugemine teeb oma töö
😆 
Hea kinomees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 9:55 e.l. #233380vend vähk
Moderator
sarnane käsi rammsteini tüübiga
Äkki neil on uut tantsupoissi vaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.