Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2011 at 2:05 p.l. #286711
vend vähk
ModeratorKas nõnda pole oht nende väärtust natukene “maha viilida” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole hullu! Samas nii saab need ilusti läikima!
detsember 6, 2011 at 2:06 p.l. #286706vend vähk
ModeratorPane õunaäädikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks vahva! Kõige parem oleks neid soolhappesse nädalaks ligunema jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 6, 2011 at 2:13 p.l. #286691vend vähk
Moderator06.detsember 2011
Endiselt elus ja kehakaal on stabiilselt 87-90 kg vahel. Püüan üle mitte lasta. Täna otsisin ühte pilti oma vanadest albumitest ja leidsin palju põnevat materjali vanadest aegadest. Panen ühe pildi ka siia üles:
Lisasin selle pildi ka facebooki koos sellise kirjutisega:
Memory 23.april 2007. Saate “Leo Põld” võtetel. Pärast saadet tegime veel pilte ning minulgi siiani alles üks tore mälestus kadunud Danist. See oli üldse üks põnev üritus ja uskumatu seiklus, millest võiks kirjutada väiksema raamatu. Eelmisel päeval oli mul võistlus Oslos, siis ööbisin Oslo lennuvälja põrandal, varahommikul lendasin Kopenhagenisse, sealt edasi Riiga. Riias oli mul Ain Kimber autoga vastas ja kihutasime kiiresti Pärnusse, kus samal päeval tulin absoluutseks Eesti Karikavõitjaks kulturismis! Pärast seda veel õhtul Tallinnasse saadet tegema ning hilisõhtul jõudsin Tartusse. Dan viis mind pealinnas veel taksoga kesklinna, sest ma ei olnud autoga. Ajasime juttu ja viskasime nalja. Tore oli!
detsember 11, 2011 at 4:19 p.l. #273202vend vähk
Moderator11.detsember 2011
Niisiis täna viin läbi siis Tartu Planet-Sport klubi hilisõhtuse bodypump80 programmi presentatsiooni. Võrdlemisi huvitav programm ja oluliselt parem muusikavalik kui eelmises programmis… Enesetunne on hea ning kehakaal stabiilselt 87-89 vahel. Eile õhtul olin 88,5 kg ja siis oli natuke kehva, aga täna olen olnud tagasihoidlik ning kaal peaks praegu olema -86 kg. Pumpi tutvustuseks on vaja natuke kergemas kaalus olla, et väga raskeks ei läheks. Just libistasin endale sisse karamelli HERA80– see on üks minu lemmikutest. Samuti olen täna võtnud juba PUMP+ ja WHEY+ ning õhtul läheb BLOCK koos PROMIXiga. Põhimõtteliselt võtan kõike vaheldumisi ja mingeid kaebuseid ei ole. Tunda on, kuidas jõud on hakanud minu kontidesse tagasi tulema ning algaval nädalal luban jõusaalis ka korralikult lammutada. Oma lamadessurumise projekti ei ole siiani alustanud- tunnistan ausalt, olen laisk selles suhtes. Ok, ma nüüd toimetan natuke- hetkel Fitshop Eedenis müügimees ja kõik sujub plaanipäraselt. Valmistume jõuludeks ja muretseme Ivo tervise pärast, sest sellel mehel oli eile sünnipäev ja arvatavasti on juubilaril täna raske olla. Pidage vastu!
detsember 11, 2011 at 6:51 p.l. #278977Aile
MemberSee oleks vahva! Kõige parem oleks neid soolhappesse nädalaks ligunema jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas coca ei aita?
detsember 12, 2011 at 8:50 e.l. #281970vend vähk
ModeratorKas coca ei aita?
Kindlasti mitte! Coca ja hambapasta kõik läbi proovitud. Midagi krõbedamat on vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 14, 2011 at 11:58 e.l. #278642vend vähk
Moderator14.detsember 2011.
Täna siis selline päev, kus minu sünnipäevast sünnipäevani on täpselt 6 kuud. Poole aasta pärast siis pisike juubel. Millega siis vahepeal tegelenud olen? Rohkem aega oma perega veetnud, paar korda nädalas om õpilasi Planet-Spordis koolitanud ja juba praegu on mõned mehed juba valmis kevadel lavale astuma! Pean vist varakult Lõuna-Eesti võistluseid organiseerima hakkama. Toidulisandeid võtan pingevabalt- ei pea üldse mõtlema, kas üks või teine lisand minu kehakaalu suuremaks ajavad. Selles suhtes on võistlusdieet karm. Praegu olen vaheldumisi kasutanud küll kõiki FAST tooteid. Enesetunne on stabiilselt hea ning küll paugutame ka kui vaja.

detsember 14, 2011 at 12:10 p.l. #278746htilga
MemberNo erinevaid andeid on sul ikka jalaga segada! Disaini näiteks FitShop ümber? Või näiteks hakka jõusaalivarust kujundama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2011 at 12:34 p.l. #278852vend vähk
ModeratorNo erinevaid andeid on sul ikka jalaga segada! Disaini näiteks FitShop ümber? Või näiteks hakka jõusaalivarust kujundama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See Fitshopi ümberdisainimine ei ole kahjuks minu otsustada kuigi väga õige tähelepanek. Igasugused muudatused on alati teretulnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 14, 2011 at 7:24 p.l. #278063vAleksei
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuule kui sa juba taburette joonistad, vb saad midagi ka minust teha, omast stiilis, laudauks vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loomulikult kui vaba hetk tekib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!EMV galeriist leiab sobiva pildi ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2011 at 9:59 p.l. #277935vend vähk
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuule kui sa juba taburette joonistad, vb saad midagi ka minust teha, omast stiilis, laudauks vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loomulikult kui vaba hetk tekib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!EMV galeriist leiab sobiva pildi ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus nüüd tuli kunstihuviline välja! Eks lähiajal püüan midagi põnevat kokku keevitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2011 at 3:18 p.l. #274759vend vähk
Moderator19.DETSEMBER 2011
Mina jälle. Aeg muudkui lendab! Juba kuu aega tagasi oli MM ja siiani puhkan ja naudin kõike seda, millest olen pikalt puudust tundnud. Nädalavahetusel käisime perega Rootsis, sõitsime laevaga ja maiustasime rootsi lauas. Oleme ausad- rootsi laud on ebainimlik väljakutse. Sa ei lähe ju sinna ühte võileiba sööma! Pärast on rämedalt kehva olla ning kasupoeg tundis pool tundi pärast suurt söömisorgiat huvi, et kuhu said Eestist kaasa võetud küüslauguleivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd olen täna korralikult paastunud ja inimese tunne hakkab sisse tulema. Müntidega tegelen pidevalt. Ikka vaatan, mis ma poest tagasi saan ning eelmisel nädalal sain oma müntidele tavalisest toidupoest ilusa täienduse: Soome juubeli münt 2 eurot! Panen pildi ka juurde, aga ei ole väga terav foto. Kui Fitshopis müügimees olen, siis alati vaatan kassa mündid üle, aga väga harva leiab midagi põnevat. Kui kellelgi on erinevaid juubelieurosid, mis on aja jooksul kõrvale pandud, aga ise ei kogu, siis võite minuga ühendust võtta ja äkki saame kuidagi kaubale. Minul endal on ainult 3 erinevat juubeli 2-eurost.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osta.ee-s neid müüakse 1,5-2 x suurema hinnaga mündi tavalisest väärtusest, aga mina küll ei hakka sealt ostma.
Muidu kõik ok. Tervis korras ning ootame jõulusid. Toidulisanditest lähevad küll kõik erinevad FAST lisandid igas asendis. Ikka tegelen oma noorte kulturistide grupiga ning plaanime kevadel suurema seltskonna jälle ette valmistada kevadhooajaks. Pidage vastu ja andke teada kui teil mõni münt üle on!
detsember 22, 2011 at 11:00 e.l. #272923vend vähk
Moderator22.detsember 2011
Hakkabki aasta vaikselt läbi saama. Tuleb veel ainult jõulud üle elada ning siis veel aastavahetus ning tuld! Minule isiklikult ei paku aastavahetus mingisugust pinget. 1997-1998 aastal aastavahetusel üldse magasin ja midagi hirmsat ei juhtunud. Eks seda saluuti on viimastel aastatel nähtud igas poosis ning igasugused ilutulestikud on rohkem laste rõõmustamiseks. Eriti ränk on minna perega aastavahetuseks kuhugi kesklinna Raekoja platsile, kus joobunud alaealised pudeleid õhku loobivad ja mõni segane raketi publikusse suunab. On neid õnnetusi juhtunud päris palju. Ok, selles suhtes, et kui lähete kesklinna, siis pange kiiver pähe!
Toidulisanditest tunnen praegu erilist rõõmu. Oleme ausad, dieedi ajal ei saanud kõike süüa ning pidin pidevalt jälgima ning tegema raskeid valikuid. Uutest toodetest on muidugi BLOCK eriliselt maitsev!
Meisterdasin selle aasta jõuludeks ka ühe põneva jõulukaardi, mida reedel 23.detsembril Fitshop Eedenis kõigile ostjatele kaubale lisaks tasuta kingime!
Rahu!
Veel mõned minu tööd mööblikujunduse valdkonnas
Vahelduseks mingi fantaasiajoonistus. Käsi on veel hetkel “kinni”, aga harjuamine teeb meistriks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 22, 2011 at 12:51 p.l. #272828vend vähk
ModeratorSobrasin vahelduseks oma arvuti arhiivides ja leidsin vanadest albumitest päris põnevat pildimaterjali. Peaksin vist rohkem ajalooürikutes ringi liikuma.

Sügis 2009. Norras, Oslo kesklinnas. BURGER KINGdetsember 22, 2011 at 6:41 p.l. #272676Ott Kiivikas
MemberSee burgerisöömine oli eriline pettumus, ports on pisike ja ega seal maitse osas ka midagi hõisata ei olnud. Seega viimaste võistluste järel olen ikka millegi muuga laadinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.