Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2011 at 9:26 e.l. #298736
vend vähk
ModeratorIse küsin, ise vastan- 14.00 RT ametlik variant, kui midagi muudetud pole, 11,54 on siis kuni 30 eluaastat.
Jah, -14 minutit jooksin ilmselt viimast korda… Uuel aastal lähen veel vanemate meeste klassi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 23, 2011 at 5:27 p.l. #297283vend vähk
ModeratorIFBB World Classic Bodybuilding Ch. & World Bodybuilding, Fitness & Bodyfitness Cup, Tallinn 2011
Vend Vähi kokkuvõte nendest võistlustest.
Niisiis, olen mitu päeva mõtteid kogunud ning kirjutan oma kokkuvõtte. Et teemat oleks huvitavam jälgida ka nendel, kes ei viitsi pikka kirja lugeda, panen jutu üles erinevate teemade kaupa, et oleks lihtsam jälgida lugejat huvitavamaid teemasid.
Võistluste korraldus: Nagu arvata võiski, siis päris hästi organiseeritud üritus! Eks ikka tulid mõned näpuvead sisse, aga üldjoontes sujus kõik hästi. Siiani ei ole ma näinud ühelgi võistlusel nii suurt abiliste armeed, mis tegi sportlaste olemise kindlasti mugavamaks.
Toitlustus: Tutvusin selle teemaga põgusalt- sõin enda toitusid, aga viimasel päeval puutusin kokku ka Park hotellis jagatava toiduga ning kõik oli täpselt nii nagu peab! Häiris natuke hotelli personali omavaheline küllaltki kulturismi naeruvääristav vestlus, aga las see jääb nende oma südametunnistusele kui nad tõesti usuvad, et keegi vene keelest aru ei saa…
Võistlusgrimm: Vaatasin võistluste pilte ja tundub, et oleks pidanud panema veel tumedama katte peale + kindlasti rohkem õli. Minu puhul oli näha, et keha imeb õli endasse ja seekord ei oleks mingisugust lainetust pidanud kartma, aga ei julgenud riskida. Seekord oli grimm ka enamusel päris ühtlane ning asi hakkab arenema! Samas endiselt natuke jama, et võistlejad peavad ise katsetama uusi ja odavamaid grimme. Ott proovis ka uut varianti, aga see vist ei toiminud väga hästi.
Dopingukontroll: Olen VäGA pettunud! Veel autasustamisele minnes teadsin, et kõik esikolmiku mehed lähevad nendel võistlustel dopingukontrolli. Mul on vägagi kindlaid andmeid, et minu kategooria 2 ja 3 mees oleksid seal põlenud heleda leegiga ning mina oleksin saanud nendelt võistlustelt vähemalt pronksmedali. Paraku tehti dopingukontrolli saatmine seekord jälle loosiga ning ainult 2 meest minu kategooriast saadeti- neljas mees ja mina ise! Usun, et nii puhast kontrolli ei ole WADDA organisatsioon veel varem näinud. Lisaks minule tuli kontrolli järgi ka Rückenberg ning hetkel ei tea, kas keegi veel meie koondisest. Ma olen väga kindel, et kui tõesti oleks kõik medalistid kontrolli saadetud, siis oleks ilmselt kõikidel meie meestel paari kuu pärast medal taskus! Olen erinevate tegelastega arutanud, miks siis kõiki medalimehi ei saadetud ning jõudsime järeldusele, et väga võimalik, et 15 klassikalise kulturismi medalimehest oleks ka seekord negatiivseid tulemusi andnud ainult 2-3 meest, meie Koovit kaasa arvatud. See oleks olnud väga suur rahvusvaheline skandaal ning IFBB eliidi olümpiaplaanidele surmahoop. Kurb.
Medalitseremoonia nendele, kes said kätte oma medalid eelmiste hooaegade eest pärast dopingukontrollide tulemusi: Väga liigutav tseremoonia. ütlen ausalt- ei uskunud, et neid medaleid enda käes hoida saan! Usun, et ka Ott ning Taavi meenutavad seda üritust veel palju aastaid! Need on sellised hetked, mis motiveerivad edasi liikuma, andma endast maksimum!
Võistluste lõpp: Kahjuks läks selle ürituse lõpp vaikselt käest ära. Tekkis mitmeid momente, mis kogu lõpetamise pea peale pöörasid. Finaalide keskel leppisime klassikutega omavahel kokku, et kõik 4 finalisti teevad võistluste lõpus ühispildi koos oma MM karikate(kujudega) ning medalitega. Idee oli hea ning kõik tundus minema plaanipäraselt. Võistlused said läbi ning järsku oli lavatagune paksult igasugust rahvast täis, Rückenberg ei olnud veel dopingukontrollist tagasi tulnud, fotograaf hakkas oma asju kiiresti kokku panema ning Kuusnõmm ja Koovit olid kadunud. Siis tormas veel Arnold minu juurde ja ütles, et ma hakkaksin kohe kõiki võistlejaid ja võistlustega seotud inimesi kokku kutsuma ühispildi tegemiseks ja ise jooksis minema, siis tulid juba koristusbrigaadid peale, kellel ma palusin võistlejate asju mitte ära visata, siis keegi arvas, et ma olengi seal mingi logistika eest vastutav ning tahtis mulle mingeid leitud autovõtmeid sokutada, et ma hakkaksin maja pealt nende omanikku otsima ja siis mul üldiselt sai siiber kõigest sellest. Selles suhtes, et las nüüd kõik asjaosalised loevad ja mõtlevad natuke. Muidugi läksin minema ja mul oli selleks hetkeks väga po.ui kõigest ja kellel ei oleks olnud?
Lõpetuseks: Ei olegi midagi eriti lisada. Nüüd on juba 7 aastat kõikidest hooaegadest osa võetud ning tahaks puhata ning oma õpilasi koolitama hakata. Viimase hooaja peale kulus meeletu raha(Näiteks Põhjamaade MV-le kokku umbes 500 eurot) ning tahest-tahtmata küsin endalt, et miks ma seda kõike teen? Mäletan, et unistasin kunagi kasvõi 1 kord tulla Eesti meistriks. See salasoov on tänaseks päevaks juba 7 korda täitunud + veel mõnusalt EM ja MM finaalkohtasid ning isegi mõned medalid. Ma ei tea, kas Eesti kulturismis amatöörina on keegi veel rohkem finaalkohtasid saanud? Panen lõpetuseks üles oma suurvõistluste finaalkohad ning see oleks noorematele meestele heaks positsiooniks, mida tulevikus püüdma asuda. Edu kõigile!
1. IFBB Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2005 (Brasow, Romania). Klassikaline kulturism, absoluutne 3. koht
2. IFBB Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2008 (Hispaania). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 4. koht.
3. IFBB Maailma meistrivõistlused 2008(Venemaa). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 6. koht
4. IFBB Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2009 (Serbia, Novi Sad). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 4. koht.
5. IFBB Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2009(Hispaania). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 6. koht
6. IFBB Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2010(Hollandis). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 3. koht.
7. IFBB Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2010 (Ungari). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 3. koht
8. IFBB Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2011(Eesti). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 5. koht
Lisaks esikümnes veel:
9. IFBB Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2006 (Bratislava, Slovakkia). Klassikalises kulturismis (-178 cm) 9. koht.
10. IFBB Maailma meistrivõistlused 2007 (Hispaania). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 7. koht
november 23, 2011 at 6:18 p.l. #297133Alexander Andrusenko
ModeratorKuidas oma kohaga rahule jäid? Kuidas hindad oma vormi ja arengut? Kas ettevalmistus läks plaanipäraselt? Mis vigu tegid, mida oleks pidanud teistmoodi tegema, mida õppisid?
november 23, 2011 at 6:21 p.l. #297097Arnold
MemberDopinguga polnud halvasti midagi tehti 19 testi, üks keeldumine seega 20 kokku.
Üks positiivne keeldujale juba kirjas.
Testid on juba Helsingi laboris.
Klassikalise kulturismi MM võistlustel võeti testi kõik esimesed kohad.
2 loositi järelejäänud 5 finalisti hulgast.
MK sarjas võeti loosiga igast kategooriast üks võistleja.
Testijate töö kestis kella 01:30 – ni.
Legendaarne kolmik:
november 23, 2011 at 6:30 p.l. #297088vend vähk
ModeratorDopinguga polnud halvasti midagi tehti 19 testi, üks keeldumine seega 20 kokku.
Üks positiivne keeldujale juba kirjas.
Testid on juba Helsingi laboris.
Klassikalise kulturismi MM võistlustel võeti testi kõik esimesed kohad.
2 loositi järelejäänud 5 finalisti hulgast.
MK sarjas võeti loosiga igast kategooriast üks võistleja.
Testijate töö kestis kella 01:30 – ni.
Legendaarne kolmik:
Siis on super!
Huviga ootame abs võitja tulemust ja isegi minul tekkis veel kerge medalilootus kui minu ees 4 ja 1 koht läksid kontrolli. Ma ei tea, mitmendad mehed läksid Kuusnõmmel ja Rückul, aga tundub, et ka nendel on veel medalilootust ja võimalik, et kokkuvõttes tõuseb Eesti äkki maailma esimeseks klassikalise kulturismi riigiks kokkuvõtteks paari kuu pärast…
november 23, 2011 at 7:37 p.l. #297067Raigo Kuusnõmm
MemberMinu katist läks vist võitja, siis neljas ja kuues koht kontrolli.
november 24, 2011 at 7:37 e.l. #296879vend vähk
ModeratorMinu katist läks vist võitja, siis neljas ja kuues koht kontrolli.
Sul samad šansid, mis minulgi- 1 ja 4 koht. Elame-näeme!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 24, 2011 at 12:26 p.l. #296677vend vähk
ModeratorKuidas oma kohaga rahule jäid? Kuidas hindad oma vormi ja arengut? Kas ettevalmistus läks plaanipäraselt? Mis vigu tegid, mida oleks pidanud teistmoodi tegema, mida õppisid?Tänan küsimast!
Arvestades, et ma eelfinaalide lõpus eriti ei uskunud(nagu ka eelmisel aastal), et ma üldse finaali pääsen, siis 5-s koht oli supertulemus! Juba pärast kaalumist ütlesin lähikondlastele, et see oleks ime kui ma finaali pääsen ja kui minu puhul mõnest kohast üldse rääkida, siis maksimaalselt 5-6 kohast. Tutvunud pildimaterjaliga on siililegi selge, et mul ei oleks olnud mingisuguseid šansse kõrgemale.
Vorm oli enda kohta 100%. Arengu kohta olen öelnud, et kui sellise vormi ja kogemustega oleksin aastatel 2005-2007 võistelnud, siis oleks neid medaleid arvatavasti rohkem olnud. Kindlasti on veel mõned momendid, mida annaks lihvida.
Ettevalmistus läks plaanipäraselt, aga erakordselt raskelt. Arusaadav, et keha on viimaste aastate jooksul dieediga harjunud ja kohanenud ning väga raske on millegiga üllatada. Kindlasti märgin ära FAST lisandite küllaltki efektiivse toime! Ei kujuta ettegi, et ma oleksin sellise vormi ilma rasvapõletajate GREEN TEA ja BURNER saavutanud.
Teist moodi ei andnud eriti midagi teha, sest luges vorm ja emakesel loodusel on teatud piirid, millest ei ole võimalik ilma Mendelejevi kaasabita üle astuda. Enda töö tegin maksimaalselt ära ning see on kõige olulisem!
november 27, 2011 at 3:27 p.l. #294218vend vähk
Moderator27.november 2011
Niisiis, tänane kehakaal juba 88 kg! Tuletan meelde, et 18.novembril kaalusin enne MM-i 76 kg… Selline jõulupõrsa tunne on sees. Samas mingisugust meeletut õgimist ka ei ole toimunud, aga keha kogub toidukraami endasse nagu käsna-Kalle. Nüüd olen hakanud tarbima ka oma lemmiklisandit HT-Ri ning võtan seda koos SHOCKiga. Laksab täiega. Et treeningutel ka mingi suurem eesmärk oleks, siis alustan esmaspäevast ka järjekordselt oma 200 kg surumise projekti. Vähemalt üritan. Jooksmas pean ka hakkama käima muidu lähen liiga tüsedaks. Toidulisanditest läheb praegu küll kõik hästi peale- HERA80, WHEY+, WHEY3, HT-R, RECO2, PRODE90, PUMP+, JOINT+, BETA-ALANINE, BCAA ja teinekord peale trenni isegi DIETMIX vahelduseks. Oleme ausad- uued imetooted RUSH, BLOCK ja FEED lähevad ka igas poosis hästi peale! Nüüd kui võistlused läbi on, eks siis püüan ka rohkem mündikogumisele aega pühendada ning kindlasti rohkem oma perega aega veeta. Selles suhtes, et kui kõht on täis, siis on iga päev hea olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2011 at 4:50 p.l. #294129htilga
MemberAga kui palju praegu, 200 kg surumise projekti alguses, rinnalt läheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2011 at 4:52 p.l. #294120Ott Kiivikas
MemberKrt. aru ma ei saa, kas teid on kõiki söögilaua külge kinni seotud või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kaalusin ka just 88 kilo….nädal tagasi olin sinust täpselt 10 kilo raskem….Ma sõin ka eile nii et vaevalt liikusin täna aga sõitsin see eest 2 tundi ratast, et kogu see p…k ära kulutada…november 27, 2011 at 4:53 p.l. #294092vend vähk
ModeratorAga kui palju praegu, 200 kg surumise projekti alguses, rinnalt läheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hetkel ei tea. Ma parem harjutan kergemate raskustega seeriaid ja kui juba 150-160 kiloga suudan seeriaid suruda, küll siis proovin suuremaid raskuseid ka!november 27, 2011 at 4:57 p.l. #294067vend vähk
ModeratorKrt. aru ma ei saa, kas teid on kõiki söögilaua külge kinni seotud või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kaalusin ka just 88 kilo….nädal tagasi olin sinust täpselt 10 kilo raskem….Ma sõin ka eile nii et vaevalt liikusin täna aga sõitsin see eest 2 tundi ratast, et kogu see p…k ära kulutada…Ei oska öelda, mis värk on. Praegu tegin tagasihoidliku õhtusöögi: 1 tuunikala konserv, 1 kohupiimakreem(150 gr), pakk kuivatatud ploome(200 gr) ja veel Whey+ sheigi. Mul kl 20:15 veel bodypump ka. Kaalu peale ei julge minnagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2011 at 4:58 p.l. #294059htilga
MemberKrt. aru ma ei saa, kas teid on kõiki söögilaua külge kinni seotud või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kaalusin ka just 88 kilo….nädal tagasi olin sinust täpselt 10 kilo raskem….Ma sõin ka eile nii et vaevalt liikusin täna aga sõitsin see eest 2 tundi ratast, et kogu see p…k ära kulutada…Sellega on see teema ka, et kui teha viimasel hetkel selliseid eriti kcal vaeseid dieete, siis on kaotatud kaal samamoodi kiire ka tagasi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aga, nagu sa ka ise valmistud(mida aga vähesed teeevad), teha dieet väga pika perspektiivi peale, siis ei tule peale selle lõppemist kilod nõnda ruttu tagasi ka, ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2011 at 11:20 e.l. #293494jrx
Member
Ei saand jätta seda pilti postitamata:) Ja millegipärast tundus just sinu blogi kõige õigem koht:P
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.