Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2011 at 3:34 p.l. #318011
Janika Aavamägi
MemberVot nii näeb välja meistri võistlusplaadi kujundus.. Väga Super !! Kiidan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2011 at 3:40 p.l. #318012Janika Aavamägi
Member14.oktoober 2011Tere kõigile.
Juba nädala pärast oleme koondisega Rootsis ja hakkame Põhjamaade meistrivõistlustel paugutama! Paar tundi tagasi oli minu kehakaal Tartu Planet-Sport klubi kaalul 78,1 kg. Kordasin selle aasta kaalurekordit ning etteruttavalt võin juba öelda, et vorm on oluliselt parem kui eelmise aasta Põhjamaade meistrivõistlustel. Siiski panustan järgmise nädala kuivatamisele ning loodan veel vähemalt 1 kg maha saada. Vabakava panin eile kokku ning võtsin kavasse sisse mitmeid uusi elemente ning üleminekud on loogilisemad ning lõpptulemus peaks olema kõrvalvaatajatele huvitav. Laupäeval võtan eesmärgiks harjutada vabaseisusid külgedelt, samuti kohustuslikest poosidest küljepoosid.
Selles suhtes, et pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et pea Sina vastu!
Hoian põidlad Põhjamaadel kindlasti!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 18, 2011 at 10:28 e.l. #318071htilga
MemberVäga vinge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju selline spetsiaal-kujundusega plaat maksma ka läks?
oktoober 19, 2011 at 10:31 e.l. #318162vend vähk
ModeratorVäga vinge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Palju selline spetsiaal-kujundusega plaat maksma ka läks?
Selle eest ütlesin meistrile suure aitähhi ja meister oli õnnelik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 10:35 e.l. #318163vend vähk
Moderator19.oktoober 2011
Põhjamaade meistrivõistlusteni on jäänud veel mõned päevad. Pärast tänast keskpäevast trenni oli pilt juba väga terav ning eks siis paistab, mis laupäeval toimuma hakkab. Kahju, et sellel aastal Põhjamaade MV klassikalises kulturismis nii vähe võistlejaid on, aga samas kindlasti tulevad kohale parimad! Ise pean veel tugevalt vaeva nägema poseerimisega nagu Oleg enne finaali. Selles suhtes loodan Oti abile ja ehk saame lõpuks ka minu kõverad külgpoosid. Kehakaal peaks olema hinnanguliselt praegu 78,5 kg ja see on minu pikkust arvestades ideaalilähedane. Kui nüüd reede õhtul laadimisega äbrisse ei astu, siis laupäeval paugutame!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 9:42 p.l. #318255vend vähk
Moderator20.oktoobri varahommik 2011
Eile õhtul sai siis tehtud ilmselt viimased poseerimise pildid enne esimesi võistluseid selle hooajal. Nii kuiv ei olnud ma ilmselt ka eelmisel aastal ning loodan, et tuleb ka korralik laadimine ja grimm. Eks paistab. Kaotama ei tahaks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 10:06 p.l. #318257trewe
MemberVäga võimas vorm!!! Tore vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2011 at 6:31 e.l. #318273vend vähk
ModeratorVäga võimas vorm!!! Tore vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata ja naudi siis korralikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2011 at 6:46 e.l. #318277vend vähk
Moderator20.oktoober 2011
Niisiis, juba täna õhtul Tallinnasse ja sealt edasi homme varahommikul Riia-Kopenhageni lennule. Varsti teen oma tänase esimese trenni ära ja siis veel poseerimist ja vabakava harjutamist! Õhtul veel bodypump. Enesetunne on üllatavalt hea sellise väikese kaalu juures, aga eks vormi pilt annab palju enesekindlust.
Viimastel päevadel on ikka katus kergelt sõitnud ka kui päris aus olla. See on uskumatu, milliste küsimustega inimesed täiesti tühja koha pealt üllatavad:
1. Noh, mitmeda koha said? (Mitu korda küsiti selle nädala jooksul)
2. Kurb, et sellele venepoisile (Olegile?) kaotasid.
3. Sa ei olegi praegu pruun?
4. Kas tervisele ei hakka(põhiküsimus haigetelt inimestelt)?
5. Kui suuerd on auhinnarahad? (See on väga paljude mure, et kas pappi ka saab)
Kõik jaburad küsimused ja kommentaarid ei tulegi kohe meelde, aga see on suhteliselt haige. Muidugi erilised klounid on need, kes suudavad teha päevast-päeva, aastast-aastasse ühte ja sa sama “nalja”: “Lähme pizzat sööma” või midagi sellist. Täiesti lamedad sisutühjad tegelased. Et kes nagu aru ei saa, milles probleem, siis ega eriti ei olegi midagi, aga püüdke ise 4-5 päeva kulutada päevas 4-5000 kcl ja süüa kõigest -300 kcal ning vaadake, milline enesetunne võib olla kui te just selleks ajaks hulluks ei ole läinud. Selles suhtes palun olla tähelepanelikumad ning enne MM-i pigem ignoreerin igasuguseid tolasid.
Edu!
oktoober 20, 2011 at 7:55 e.l. #318290matroxx
MemberArvan,et tervise küsimus on täitsa normaalne kui see on AJA ning ASJAKOHANE.üht sama küsimust võib väga erineva tagamõttega esitada.
Jõudu ja jaksu sellegipoolest!!!
oktoober 20, 2011 at 8:01 e.l. #318291vend vähk
Moderatoroktoober 20, 2011 at 8:03 e.l. #318293vend vähk
ModeratorArvan,et tervise küsimus on täitsa normaalne kui see on AJA ning ASJAKOHANE.üht sama küsimust võib väga erineva tagamõttega esitada.Jõudu ja jaksu sellegipoolest!!!
Jama selles, et rahvas ei ole selles küsimuses minu vastustega rahul. Ikka kujutatakse endale ette, et ma laman enamus ajast tilgutite all jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2011 at 8:08 e.l. #318294Archangel
Memberoktoober 20, 2011 at 8:09 e.l. #318295Angel K
Member20.oktoobri varahommik 2011Eile õhtul sai siis tehtud ilmselt viimased poseerimise pildid enne esimesi võistluseid selle hooajal. Nii kuiv ei olnud ma ilmselt ka eelmisel aastal ning loodan, et tuleb ka korralik laadimine ja grimm. Eks paistab. Kaotama ei tahaks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5+
NB! Ma olin ka korraks tola vale koha peal. Siirad vabandused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2011 at 8:14 e.l. #318296vend vähk
ModeratorSee tüüp tundub ikka väga asjaliku vormiga olevat. Teised nagu väga muljet ei avaldanud, tema aga küll. Jalad triibutavad ilusti…Kusjuures see on temast vist 2008 aasta foto… Ei oska midagi arvata, mis tasemel see mees praegu on. Vaatasin ja võrdlesin pilte ning selliste meeste vormid muutuvad igal aastal üles-alla täiesti hullu kiirusega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.