Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2011 at 9:07 e.l. #317178
Alexander Andrusenko
ModeratorEi ole sinu elu ka meelakkumine olnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ühe väikese dataili eilsest kannatusterajast unustasin mainida- Võrtsjärve lõunatipus sadas eile külma äikesevihma ning välku lõi päris korralikult! Mulle tundub, et isegi midagi lörtsi moodi asja sadas. Kätel oli päris külm. Kui lõpuks sooja autosse sain, siis olin ikka rõõmus küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on nii ka juhtunud, et läksin mootoriga Ahja jõel allavoolu ja siis andis mootor otsad. Tagasi pidin vastuvoolu mitu kilomeetrit sõudma. Ja siis tuli äikest ja telefon sai märjaks. Kallas oli selline, et mitte kuskilt varju ei saanud. Pärast selliseid seiklusi on kohe mitu korda parem tunne, kui koju või vähemalt autosse oled jõudnud.
oktoober 12, 2011 at 9:22 e.l. #317183vend vähk
ModeratorMul on nii ka juhtunud, et läksin mootoriga Ahja jõel allavoolu ja siis andis mootor otsad. Tagasi pidin vastuvoolu mitu kilomeetrit sõudma. Ja siis tuli äikest ja telefon sai märjaks. Kallas oli selline, et mitte kuskilt varju ei saanud. Pärast selliseid seiklusi on kohe mitu korda parem tunne, kui koju või vähemalt autosse oled jõudnud.Ahja jõgi on kohati väga karm! Ise ka naudin pärast pikka looduses olemist tagasi tsivilisatsiooni jõudmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 6:52 p.l. #317276vend vähk
ModeratorNiisiis, oli väga pikk ja raske päev, aga sellise päeva lõpuks sain kehakaalu 78,1 kg-le! Olen rahul ja looodan veel järgmisel nädalal vett välja saada, et järgmisel nädalavahetusel Rootsis paugutada! Panen kiirelt üles ka mõned pildid, mis ei ole küll kõige parema kvaliteediga, aga mingi ülevaate saab toimuvast iikka! Eelmise aasta maailma meistrivõistluste kaalule olen veel 800 grammi kaugusel, aga küll teen järgmisel nädalal selle vea korda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 7:21 p.l. #317288Ott Kiivikas
MemberTore on tõdeda, et seekord peaks EMV olema vähemalt meeste vormide osas ühed kõvemad – st. et ei saa öelda, et absoluudis olnud meestest 1-2 olid vormis, paistab et kõik kes sinna pääsevad on üks teravam kui teine. Edu ja kordaminekuid soovides!
oktoober 12, 2011 at 7:27 p.l. #317291Sarge
MemberTore on tõdeda, et seekord peaks EMV olema vähemalt meeste vormide osas ühed kõvemad – st. et ei saa öelda, et absoluudis olnud meestest 1-2 olid vormis, paistab et kõik kes sinna pääsevad on üks teravam kui teine. Edu ja kordaminekuid soovides!Tuleb korraliku võistlus. Eks paljud tahavad ennast EMV tõestada, et MMile saada ja keegi ei taha MMil kehvasti võistelda, eriti kui see toimub veel kodus.
oktoober 12, 2011 at 8:12 p.l. #317295vend vähk
ModeratorTuleb korraliku võistlus. Eks paljud tahavad ennast EMV tõestada, et MMile saada ja keegi ei taha MMil kehvasti võistelda, eriti kui see toimub veel kodus.Eks püüame anda endast maksimaalselt parima, aga kõik sõltub ju selles spordis ikka konkurentidest ja kohtunike tööst.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 8:21 p.l. #317296vend vähk
ModeratorTore on tõdeda, et seekord peaks EMV olema vähemalt meeste vormide osas ühed kõvemad – st. et ei saa öelda, et absoluudis olnud meestest 1-2 olid vormis, paistab et kõik kes sinna pääsevad on üks teravam kui teine. Edu ja kordaminekuid soovides!Tänud Otile!
Eks püüan vigasid parandada ning reedel-laupäeval panen kokku oma vabakava põhiplaani. Selleks pean päris palju tööd tegema, sest sain endale erakordselt hea vabakava muusika ja nüüd peab liikumisse uusi elemente otsima hakkama. Teravust mul ilmselt veel tuleb lähipäevadel juurde ja õnneks ei ole joon ka väga säbruline, mis reljeefi segasemaks muudaksid. Loodetavasti oleme järgmisel nädalavahetusel Rootsis konkurentidele erakordselt vastikud vastased
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 5:49 e.l. #317322JACKO
MemberPeaks kah oma mõned vormi pildid ülesse panema. Varsti lisan mõned:P Lihasmassi on mul õnnestunud juurde kasvatada nati ning loodan, et vorm tuleb see aasta parem, kui eelnevad aastad. Pingutus ja treening selle nimel igatahes käib:P
oktoober 13, 2011 at 7:54 e.l. #317354vend vähk
ModeratorPeaks kah oma mõned vormi pildid ülesse panema. Varsti lisan mõned:P Lihasmassi on mul õnnestunud juurde kasvatada nati ning loodan, et vorm tuleb see aasta parem, kui eelnevad aastad. Pingutus ja treening selle nimel igatahes käib:PNo aga anna tuld! Hea meelega vaataks, millega sa meid üllatad selle aastal! Mina võrdlesin just eilseid pilte eelmise aasta Põhjamaade MV piltidega ning praegu peaks juba parem vorm olema, aga kindlasti ei ole veel viimast sõna öelnud oma vormi suhtes!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 1:10 p.l. #317561vend vähk
Moderator14.oktoober 2011
Tere kõigile.
Juba nädala pärast oleme koondisega Rootsis ja hakkame Põhjamaade meistrivõistlustel paugutama! Paar tundi tagasi oli minu kehakaal Tartu Planet-Sport klubi kaalul 78,1 kg. Kordasin selle aasta kaalurekordit ning etteruttavalt võin juba öelda, et vorm on oluliselt parem kui eelmise aasta Põhjamaade meistrivõistlustel. Siiski panustan järgmise nädala kuivatamisele ning loodan veel vähemalt 1 kg maha saada. Vabakava panin eile kokku ning võtsin kavasse sisse mitmeid uusi elemente ning üleminekud on loogilisemad ning lõpptulemus peaks olema kõrvalvaatajatele huvitav. Laupäeval võtan eesmärgiks harjutada vabaseisusid külgedelt, samuti kohustuslikest poosidest küljepoosid.
Selles suhtes, et pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 2:01 p.l. #317577htilga
MemberTundub, et lähed tood medali ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 2:07 p.l. #317578Anonüümne
GuestImre, mine osta endale võit müntide eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 2:25 p.l. #317579vend vähk
ModeratorTundub, et lähed tood medali ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei hakka midagi ennustama, aga konkurentidel saab minuga väga raske olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 2:26 p.l. #317580vend vähk
ModeratorImre, mine osta endale võit müntide eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan ikka ilma müntide loovutamiseta hakkama saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 6:21 p.l. #317610vend vähk
Moderator -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.