Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2011 at 8:50 e.l. #316226
vend vähk
ModeratorHmmm… Epic music…Vau! Just see, mida vaja! Usun, et selle võtangi! Suured tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 9:44 e.l. #316248P-A-U-L
MemberViimane on sisuga lugu, parim siiani!
oktoober 6, 2011 at 10:02 e.l. #316251Archangel
MemberVau! Just see, mida vaja! Usun, et selle võtangi! Suured tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Tore, et meeldib. Sellel “bändil” on väga palju sarnaseid lugusid. Mul on kõik nende albumid olemas ning head kraami on ikka väga palju. Kindlasti tasub paljudel kõrv peale visata, äkki otsib mõni teinegi sarnaseid lugusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 10:08 e.l. #316252P-A-U-L
MemberMa arvan et hea oleks, kui “paljud” ei kasutaks samasugust stiili, muidu kaob erinevus ära.
oktoober 6, 2011 at 10:49 e.l. #316253Archangel
MemberMul on tunne, et pooled lood sellelt bändilt on nii eepilised, et sobiksid laval kasutamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks Imre ja teised saavad ise youtubis mängida. Ei hakka rohkem teemat risustama. Kuigi jah. Minu arust on see bänd puhas geenius. Kuigi tegelt pole vist tegemist bändiga, vaid mingi muusikatööstus firmaga, mis teebki selliseid lugusid filmide jms traileriteks. Igastähes annet neil on, et eepilisust igast loost välja võluda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See esimene “Heart of Courage” mille alguses postitasin on siiski mu vaieldamatu lemmik. Seega vaimusilmas kujutan juba ette Imret selle taustal end liigutamas.
oktoober 6, 2011 at 11:03 e.l. #316255vend vähk
ModeratorViimane on sisuga lugu, parim siiani!Jah, olen nõus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 11:04 e.l. #316256vend vähk
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Tore, et meeldib. Sellel “bändil” on väga palju sarnaseid lugusid.
Mul on kõik nende albumid olemas ning head kraami on ikka väga palju. Kindlasti tasub paljudel kõrv peale visata, äkki otsib mõni teinegi sarnaseid lugusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul ei ole enam aega. Panen selle loo homsest programmi ja hakkan muusikale liikumist juurde keevitama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 11:10 e.l. #316258vend vähk
ModeratorMul on tunne, et pooled lood sellelt bändilt on nii eepilised, et sobiksid laval kasutamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eks Imre ja teised saavad ise youtubis mängida. Ei hakka rohkem teemat risustama. Kuigi jah. Minu arust on see bänd puhas geenius. Kuigi tegelt pole vist tegemist bändiga, vaid mingi muusikatööstus firmaga, mis teebki selliseid lugusid filmide jms traileriteks. Igastähes annet neil on, et eepilisust igast loost välja võluda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See esimene “Heart of Courage” mille alguses postitasin on siiski mu vaieldamatu lemmik. Seega vaimusilmas kujutan juba ette Imret selle taustal end liigutamas.
Täitsa hull värk. Tundub, et kui arvan, et enam paremaks minna ei saa, ikka tuleb mõni veel võimsam lugu päevavalgele! Viimased lood olid ka megakõvad! Nendest lugudest pean nüüd välja lõikama ja kohendama ilusa alguse ja lõpuga 1 minutilise võistlusloo. Nende viimaste lugude seast hakkas kõrva esimese loo ülivõimas lõpp. Krt, endalgi hakkasid seljakarvad turritama selle peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 11:16 e.l. #316260Archangel
MemberTäitsa hull värk. Tundub, et kui arvan, et enam paremaks minna ei saa, ikka tuleb mõni veel võimsam lugu päevavalgele! Viimased lood olid ka megakõvad! Nendest lugudest pean nüüd välja lõikama ja kohendama ilusa alguse ja lõpuga 1 minutilise võistlusloo. Nende viimaste lugude seast hakkas kõrva esimese loo ülivõimas lõpp. Krt, endalgi hakkasid seljakarvad turritama selle peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ma igaks juhuks rohkem lugusid ei pane muidu sul üldse pea plahvatab ning sa ei suudagi otsustada…. Ah raisk, ühe panen ikka veel. – (Huvitav märkus – Neil on tehtud vist mingi 15 albumitäit lugusid. Ehk oma 200 lugu. Head kuulamist Imre.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )oktoober 6, 2011 at 12:14 p.l. #316272vend vähk
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – ma igaks juhuks rohkem lugusid ei pane muidu sul üldse pea plahvatab ning sa ei suudagi otsustada…. Ah raisk, ühe panen ikka veel. – (Huvitav märkus – Neil on tehtud vist mingi 15 albumitäit lugusid. Ehk oma 200 lugu. Head kuulamist Imre.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Samuti täiesti viisakas lugu ja neid jääkski kuulama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 12:40 p.l. #316276vend vähk
ModeratorVahelduseks väike kõrvalepõige trenniteemadelt koduteemadele. Täna hommikul avastasime perenaisega, et pisitütar, kes siiani on ringi liikunud käpulik, seisis täna hommikul rõõmsalt oma voodikeses püsti nagu vana mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väikesed asjad teevad teinekord päris palju rõõmu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 2:51 p.l. #316290Rando1
MemberMinu meelest on see ka väga sobiv muusika. Ka Serge Nubret kasutas seda aastaid!
oktoober 6, 2011 at 3:24 p.l. #316298Anonüümne
GuestVahelduseks väike kõrvalepõige trenniteemadelt koduteemadele. Täna hommikul avastasime perenaisega, et pisitütar, kes siiani on ringi liikunud käpulik, seisis täna hommikul rõõmsalt oma voodikeses püsti nagu vana mees
Väikesed asjad teevad teinekord päris palju rõõmu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Armas laps
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Täpselt Imre sinu näguoktoober 6, 2011 at 4:23 p.l. #316304vend vähk
ModeratorMinu meelest on see ka väga sobiv muusika. Ka Serge Nubret kasutas seda aastaid!See ka päris hea lugu, aga jääb natuke aeglaseks võrreldes teistega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 4:37 p.l. #316306jrx
MemberMa ikka läheks Super Marioga:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.