Vemma
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vemma
Tagged: antioksüdandid, Bode, ksantoonid, kvertsetiin, Mangostan, resveratrool, sulforafaan, Thirst, Vemma, Verve
- This topic has 36 replies, 10 voices, and was last updated 11 years, 2 months tagasi by
tykonu.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2012 at 11:48 e.l. #92676
urmasg
MemberMis tähendab veresuhkru kõikumine stabiliseerub? Peale suhkru söömist paneb organismi täpsemas koguses insuliini tootma? Või kuidas see käib?
Sa kohe oskad küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei tea täpselt, kuidas toimib, kuid pankrease töö paraneb, mida näitab ka veresuhkru taseme normaliseerumine organismis.mai 30, 2012 at 11:49 e.l. #92664Rambo vend
MemberMul endal sellega suured jamad, sellepärast küsin.
mai 30, 2012 at 11:58 e.l. #92665ROtter
MemberVeresuhkru ja eriti vererõhu näitajad on ajas pidevas muutumises ja nende põhjal midagi väga konkreetset järeldada on ikka suht riskantne.
mai 30, 2012 at 12:12 p.l. #92660urmasg
MemberVeresuhkru ja eriti vererõhu näitajad on ajas pidevas muutumises ja nende põhjal midagi väga konkreetset järeldada on ikka suht riskantne.
Ühe-kahe päevaga küll, Aga kui kasutada näiteks 4 kuud järjest, mille jooksul on Su verelibled täiesti uuenenud ja jälgida analüüse, siis ikka märkab muutust. Eriti kui tegemist ei ole profisportlasega, vaid tavalise inimesega ja muuta ühte muutujat ja sama katset korrata paljude inimestega. Kui inimesel on ikka diagnoositud diabeet (veresuhkur üle 12) ja ta süstib insuliini ja tal kaob selle järele vajadus (veresuhkur 6), siis …

Ega minu asi ei ole kedagi veenda. Igaüks teeb oma eluga, mida tahab. Kui randomiseeritud, topeltpimedad ning platseebogrupiga kontrollitud kliinilised uuringud sõltumatus riiklikus laboris ei ärata usaldust, siis mina võin siin ka pea peal seista ja ikka saab vastupidist väita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 12:34 p.l. #92503AlanBStard
ModeratorNäiteks 2.astme diabeet annab järgi Vemma Premiumi kasutamisel üsna kergelt. Kogemus oma perest, kuidas veresuhkur on läinud tuntavalt tagasi ja juba normis, kuigi eelmine aasta arst tahtis vägisi juba süstima panna. Veresuhkru kõikumine stabiliseerub ja läheb alla tagasi. On näiteid ka süstivate diabeetikutega Eestist, mis dokumenteeritud, kus tänaseks päevaks süstida enam vaja ei ole. Väidetavalt on Helsinki haiglas dokumenteeritud juhtum, kus noorel tüdrukul, kelle oli 1.astme diabeet, hakkas pankreas tööle mõned kuud peale Vemma kasutama hakkamist. Aga ma pole seda infot oma silmaga näinud ja ei hakka pead pakule panema.
Üldse verenäitajad, kaasa arvatud vererõhk normaliseerub. On kogemus vanema mehega, kellel diagnoositud sclerosis multiplex. Elukvaliteet on poole aastaga tuntavalt muutunud.
Suhkruhaigust on lihtne leevendada-korrigeerida, mingil määral ka I tüüpi, aga ülejäänud autoimmuunhaigused huvitaks mind sest pole seal eriti millestki korrigeerivast kuulnud. Mõne põletikku alandava taime veidi leevendav mõju, D-vitamiini mingi roll, B12 hüperannuste jutud, aga ei midagi revolutsioonilist, kui just kõhuussideni ei lähe.
Ravimid ei ole edukamad.
mai 30, 2012 at 12:58 p.l. #92487urmasg
MemberSuhkruhaigust on lihtne leevendada-korrigeerida, mingil määral ka I tüüpi, aga ülejäänud autoimmuunhaigused huvitaks mind sest pole seal eriti millestki korrigeerivast kuulnud. Mõne põletikku alandava taime veidi leevendav mõju, D-vitamiini mingi roll, B12 hüperannuste jutud, aga ei midagi revolutsioonilist, kui just kõhuussideni ei lähe.
Ravimid ei ole edukamad.
Sclerosis multiplexi juhtumi põhjal julgen soovitada, et kui tead kedagi, kellel mõni ravimatu autoimmuunhaigus, siis tasub proovida kuna Vemma üldist immuunsust tõstab tugevalt, Meil juhtum, kus peale luuüdi siirdamist olematu immuunsusega poiss taastas oma immuunsuse. Soomes pidid ka AIDS’ihaiged kasutama, kuna mõjub neile hästi. Vaatasin eelmine aasta filmi “Food Matters” ja seal arstid väitsid, kuidas autoimmuunhaigused nagu luupus jt kaovad nende programmidega. Peamine osa on värskel toitaineterikkal toidul. Väideti, et 80-90% haigustest on toitumise probleem. Hiina meditsiin väidab sama, et toit on kõige tugevam ravim, kui seda õigesti kasutada. Kõik muu tuleb lisaks. Toitumise mõju tugevust on raske hinnata, kuna osad puudujäägid võivad avalduda alles aastakümnete pärast.
mai 30, 2012 at 1:24 p.l. #92423Ak_47
MemberKui inimesel on ikka diagnoositud diabeet (veresuhkur üle 12) ja ta süstib insuliini ja tal kaob selle järele vajadus (veresuhkur 6), siis …

On näiteid ka süstivate diabeetikutega Eestist, mis dokumenteeritud, kus tänaseks päevaks süstida enam vaja ei ole. Väidetavalt on Helsinki haiglas dokumenteeritud juhtum, kus noorel tüdrukul, kelle oli 1.astme diabeet, hakkas pankreas tööle mõned kuud peale Vemma kasutama hakkamist. Aga ma pole seda infot oma silmaga näinud ja ei hakka pead pakule panema.
Olen kuulnud uurimusest, mis väitis, et autoimmuunhaiguste puhul, kui organism pöördub iseenda vastu, on oluline roll toitumisel. Kui keha ei saa normaalseks toimimiseks vajalikke aineid kätte, siis ta ei suuda normaalselt toimida. Praktika vähemalt diabeedi puhul kinnitab seda üsna selgelt.
Diabeedi juhtumitel olles ülekaalus ( 2. tüüp), on jah võimalik süstimisest pääseda,langetades kaalu (e. vähendades insuliiniresistentsust). Kas selle au saab kinkida toidulisandile või oli see osaks elustiili muutusele, mis pidi sisaldama toitumise korrastamist + füüsilise aktiivsuse tõusu.
Igastahes on endalgi 1. tüübi diabeet (11a., tüsistusi ei ole) Glükohemoglobiin (B-HbA1c) oli mul viimati 7,2 (tavainimesel siis vastavalt 5-7) – teen trenni ja söön tasakaalukalt, seda juba väga pikalt. Hakake minu sponsoriks ning dokumenteerime selle katse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 2:04 p.l. #92358urmasg
MemberDiabeedi juhtumitel olles ülekaalus ( 2. tüüp), on jah võimalik süstimisest pääseda,langetades kaalu (e. vähendades insuliiniresistentsust). Kas selle au saab kinkida toidulisandile või oli see osaks elustiili muutusele, mis pidi sisaldama toitumise korrastamist + füüsilise aktiivsuse tõusu.
Antud konkreetse näite puhul, ei toimunud elustiilis mingeid muutusi. Kuna inimene oli skeptiline, aga juba lühiajalisel kasutamisel näitasid igapäevased veresuhkru mõõtmised langemist, siis ta tahtis just kontrollida konkreetse toote toimet. Tegemist veel meedikuga, kelle suhtumine toidulisanditesse oli suure eelarvamusega.
Eesmärk on ikka elustiili muuta ja elada ja toituda tervislikult. Küsimus pigem, kuidas aidata inimesel uskuda, et tema probleemile on lahendus olemas ja ta hakkaks midagi selleks tegema. Seepärast on lihtne abi alguses hea, kuna igaüks suudab sellest kinni pidada. Toidulisand ei ole mingi imerohi kõikide hädade vastu. Vaid ainult üks, kuid oluline lüli, et alustada. Ka psüühiliste ja emotsionaalsete probleemidega on lihtsam tegelda, kui inimese keha on hästi toidetud. Konkreetne näid depressioonis inimesega, kes helistas 3. päeval tagasi, et ta tunneb ennast jälle inimesena. Mida kehvem on lähtepunkt, seda kiiremini märkavad inimesed muutust endas. See on üsna tavaline, kuigi mitte 100%.
Igastahes on endalgi 1. tüübi diabeet (11a., tüsistusi ei ole) Glükohemoglobiin (B-HbA1c) oli mul viimati 7,2 (tavainimesel siis vastavalt 5-7) – teen trenni ja söön tasakaalukalt, seda juba väga pikalt. Hakake minu sponsoriks ning dokumenteerime selle katse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et neid inimesi on palju, kes on valmis head kraami kasutama kui tasuta saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olles tervisenõustamisega mõnda aega tegelenud, siis olen märganud, et tervenemiseks on oluline, et inimene võtaks oma olukorra eest täielikult vastutuse enda peale. Siis on võimalik koos otsides, vesteldes, jälgides üles otsida neid niidiotsi, millest probleem alguse on saanud. Tasuta kauba jagamisega kipub kaasnema aga suhtumine, et no vaatame, mida te suudate minuga teha. See ei ole väga hea lähtepunkt. Toote päevadoosi hind 2,40€ ei ole tavaliselt ühele inimesele ülejõukäiv.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul vaja esmajärjekorras sponsoreerida oma lapsi. Seda keegi teine ei tee.
mai 30, 2012 at 2:20 p.l. #92308ROtter
MemberNäiteks 2.astme diabeet annab järgi Vemma Premiumi kasutamisel üsna kergelt. Kogemus oma perest, kuidas veresuhkur on läinud tuntavalt tagasi ja juba normis, kuigi eelmine aasta arst tahtis vägisi juba süstima panna. Veresuhkru kõikumine stabiliseerub ja läheb alla tagasi. On näiteid ka süstivate diabeetikutega Eestist, mis dokumenteeritud, kus tänaseks päevaks süstida enam vaja ei ole. Väidetavalt on Helsinki haiglas dokumenteeritud juhtum, kus noorel tüdrukul, kelle oli 1.astme diabeet, hakkas pankreas tööle mõned kuud peale Vemma kasutama hakkamist. Aga ma pole seda infot oma silmaga näinud ja ei hakka pead pakule panema.
Üldse verenäitajad, kaasa arvatud vererõhk normaliseerub. On kogemus vanema mehega, kellel diagnoositud sclerosis multiplex. Elukvaliteet on poole aastaga tuntavalt muutunud.
Olen kuulnud uurimusest, mis väitis, et autoimmuunhaiguste puhul, kui organism pöördub iseenda vastu, on oluline roll toitumisel. Kui keha ei saa normaalseks toimimiseks vajalikke aineid kätte, siis ta ei suuda normaalselt toimida. Praktika vähemalt diabeedi puhul kinnitab seda üsna selgelt. Olulist rolli võivad mängida ka just mikroelemendid, mida me igapäevaselt tegelikult kõige vähem vajame, kuid need ei ole asendatavad. Pikaajaline puudujääk hakkab tekitama probleeme organismile. Seda on ka väga raske toiduga ennetada, sest me ei tea ju, mis selles mullas täpselt sees on, kus toit kasvab. Vemma on sellekohapealt kindla peale minek, kuna sisaldab ioonilises olekus mikroelemente kogu vajaliku spekteri ulatuses. Selle tegi meile selgeks üks TTÜ laborijuhataja, et anioonidena ja katioonidena on need väga hästi omastatavad. Toormeks on sisemere sool Salt Lake’ist USAst.
Ka psoriaas, mille üheks tekke aluseks on üliaktiivne immuunsüsteem, mis põhjustab põletikku, annab järgi.
Võib arvata, et nii immuunsuse tõus kui põletikuliste näitajate alanemine, mida kliinilised uuringud tõestasid, mängib siin oma rolli.
Kui haigustest tuli juttu, siis tahan igal juhul rõhutada, et tegemist on toidulisandiga ja mitte ravimiga. Me tagame selle, et keha saab igapäevaselt hommikul kätte selle, mida ta vajab ja organism hakkab taastuma.
Mina ei leidnud nendes kliinilistes uuringutes küll mõju veresuhkrule ja vererõhu muutustele.
mai 30, 2012 at 2:42 p.l. #92256urmasg
MemberMina ei leidnud nendes kliinilistes uuringutes küll mõju veresuhkrule ja vererõhu muutustele.
Veresuhkru muutused on dokumenteeritud meil kohapeal. Kuu ajaline uuring on selleks ka liiga lühike. Üks verespetsialist, kes Vemma kohta uuris, ütles, et ikka 3-4 kuud tuleks järjest tarbida ja siis võrrelda analüüse. Ja see on ka meie soovitus, kellel huvi on, aga kahtlevad. Tehke täisverepilt, kasutage 4 kuud ja siis tehke korduv verepilt. Siis numbrid räägivad enda eest.
mai 30, 2012 at 2:47 p.l. #92248ROtter
MemberVeresuhkru muutused on dokumenteeritud meil kohapeal. Kuu ajaline uuring on selleks ka liiga lühike. Üks verespetsialist, kes Vemma kohta uuris, ütles, et ikka 3-4 kuud tuleks järjest tarbida ja siis võrrelda analüüse. Ja see on ka meie soovitus, kellel huvi on, aga kahtlevad. Tehke täisverepilt, kasutage 4 kuud ja siis tehke korduv verepilt. Siis numbrid räägivad enda eest.
Diabetics should also be careful with the use of mangosteen juice because of its high sugar content. There is not enough clinical data on humans on the safety of using mangosteen.
mai 30, 2012 at 2:50 p.l. #92188urmasg
MemberDiabetics should also be careful with the use of mangosteen juice because of its high sugar content. There is not enough clinical data on humans on the safety of using mangosteen.
Meie kogemus ei ole seda kinnitanud ei Eestis ega ka mujal. Vemma ei ole ainult mangostani mahl, kuigi see on üks oluline komponent. Koostisesse kuulub veel Aloe Vera, kirss, roheline tee, brokoli, viinamari ja kvertsetiin, mis saadakse tsitrustest.
mai 30, 2012 at 3:31 p.l. #92042urmasg
MemberMa hästi ei taha uskuda, et 8 gr fruktoosi päeva kohta (32kcal) on diabeetikule ohtlik kogus suhkrut.
Ettevaatus ei tee kunagi paha, aga 1,5 aasta kogemus ei ole sellist probleemi Eestis küll välja toonud
mai 30, 2012 at 8:06 p.l. #91801AlanBStard
ModeratorDiabeedi juhtumitel olles ülekaalus ( 2. tüüp), on jah võimalik süstimisest pääseda,langetades kaalu (e. vähendades insuliiniresistentsust). Kas selle au saab kinkida toidulisandile või oli see osaks elustiili muutusele, mis pidi sisaldama toitumise korrastamist + füüsilise aktiivsuse tõusu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I tüübi puhul on ka võimalik süstimist vähendada ja vbl ka elimineerida. Lagerstroemia speciosa kas kasvatab uusi Langerhansi saarekesi või teeb midagi muud mis insuliinivajadust vähendab, atsetüültsüsteiin kaitseb beetarakke. Lagerstroemia on Eestis “ravim” ehk suhteliselt keelatud, mujal vabamüügis ja eraisik võib saata küll.
Glükatsiooni vastu kaitseb tauriin ja ilmselt ka beeta-alaniin. Glükatsioon ongi põhiline risk.
juuni 5, 2012 at 5:36 p.l. #84925KiluAndres
Membermina olen kasutanud Vemmat juba mõnda aega ja ka teistele soovitanud.
eelkõige on tegemist lihtsa ja laisa inimese toidulisandiga. ta on mul seal olemas ja kohe käepärast…
võtad külmkapist ja saad kogu päevaks vajaliku energia. ja maitseb suurepäraselt.
vemma premium on tõeliselt mõnusa maitsega. vemma premix mulle niipalju ei meeldi – minu jaoks liiga magusa maitsega.
tänasest saab juba burn’e tellida, tahan nüüd selle maitset ja mõju proovida
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.