Skip to main content

velotrenazööri valik, mis vahe on?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » velotrenazööri valik, mis vahe on?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere spetsid

Olen 33., pole enam kui 5 aastat trenni teinud, nüüd tahaks jälle otsa peale saada. Seetõttu otsustasin talveks muretseda velotrenazööri, et nii mina kui mu naine saaks veidi vändata. Paraku polegi õige riista leidmine nii lihtne, küsimused siis järgnevas:

1) Kuidas mõjutab hooratta kaal trenazööri tööd? Kas raskema hooratta puhul on võimalik valida erinevamaid koormusi – olen kohanud hooratast 6kg-12kg, päris tühjalt ka vändata ei meeldi.

2) Kas elektroonika või mehaanika poolelt peaks midagi eriliselt silmas pidama, et alt ei läheks ja asi ikka vastu peaks?

3) Kas tellida netist või poest – Tartus olen neid trenazööre näinud ainult Lõunakeskuse spordipoes, aga seal ei teinud minust keegi välja kui 10 min ümber trenazööri keerutasin ja seda näppisin Raleigh F700 – 2500 kr, hooratas 7kg

Bremshey Cardio Fit – 3100 kr, hooratas 10 kg

Kettler Vigo 500 – 3900 kr, hooratas 6 kg

Mingeid udupeeni võimalusi vaja pole, hullu koormust trenazöörile ei tule, oleme naisega normaalkaalus, seega millist mudelit-firmat soovitate ja kust selle saaks? Raha pole probleem, aga lihtsalt nime pärast pole kah nõus poole rohkem maksma :???:”>

Raivo Piiber
    Member

Kettlerit julgeks küll soovitada! Omal kodus Kettler Santana, ostetud Hobby Hallist paar aastat tagasi ja peab kenasti vastu, tallan teist paar-kolm korda nädalas (pole just kergemate killast …). Maksis tollal vist kusagile 5000 kanti, täpselt ei mäleta. Kõik vajalik olemas ja peal – distants, pulss, aeg jne. :???:”>

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.