Skip to main content

Veepäevad

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Veepäevad

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    punamtsike
    Member

vett peab ikka jooma. vesi on elu aluseks. kuid kas ainult vett? aga eksta nii ole jah et igaüks ise teab mis teeb. oma tervis.

M.M.
    Member

Veepäevad ei puhasta mingit organismi, vaid vastupidi kogunevad selle tulemusena organismi mürgised ained. Ma ei saa inimestest aru milleks on vaja tappa ennast. Selle asemel võiks õppida kuidas normaalselt toituda.

kaos
    Member

Kuidas saavad veepäevade ajal mürgid koguneda? Millest? Kas vesi siis sisaldab midagi mürgist? Jutul puudub loogika kui just soovett ei ammuta! Ei taha siin kellegile vastu vaielda kuid ega need inimesed kes seda veepäeva poliitikat pooldavad pole ka just lollikeste hulgast, nende seas kõrgeid teadmisi ja edusamme omandanud inimesi! Vot tak. See siin umbes selline teema kujunenud et kas: õigem on süüa lusikaga või pulkadega, Mõlema varjandi puhul on omad pooldajad kes omi seisukohti kaitsevad. Õige vastus olex: et nii lusika kui ka pulkadega saab oma toidu söödud, kõik sõltub inimeste harjumustest ning tõekspidamistest!

Markus250
    Member

lahjat dieeti soovid siis max lahja võix olla petidieet ja petile lisax multika preparaat(multivit+mineral)-siis saab organism valgud ja vitamiinid-mineralid .muidugi peti võib ka kohupiima või tuunikaga või kanarinnaga asendada-siis on küll mega lahja energia vaene dieet ja energiat peax organism oma vanast rasvast saama.

aga mida kuradit te selle veedieediga silmas piate ei saa küll aru, pole kuulnud siukest asja, et kas siis kohe sõnaotseses mõttes vesi vä- ja ilma mingisuguste toitaineteta?ja 40 päeva?irf.ärge jurage-see pole võimalik mõnepääwaga vist surex ää- see olex ju puht mõttetu üle kahe päeva küll nii ei saax ma arvan ja ei tasuxki ok iseteate mis teete

M.M.
    Member

Pole mõtet siin meil vaidlema hakkata, küsi mõne dieetoloogi või biokeemiku käest seda ja vaata mis nad vastavad selle peale. Juba lühikest aega nt. hästi madala süsivesikute tarbise korral tekkivad ketokehad ning higistamise korral hakkab organism erituma atsetooni lõhna, enda peal läbi proovitud.

joey
    Member

heh, kas see 40 päeva vähe palju pole vä. üle kuu aja…ma ei kujuta ette mis enesetunne peab siis olema. kui mul mingi 2-3 söögikorda on vahele jäänud, siis on juba räbal enesetunne.

Svander
    Member

Ausalt öeldes ei viitsi sellel teemal enam pikemalt “jahuda”.

MM-ga päri- vaielda pole siin tõesti mõtet. Argumendid ei aita nagunii.

See rohkem sotsiaalpsühholoogia valdkonda kuuluv teema. Enam on asi millessegi uskumises, eelarvamuste jms.

Lühidalt öeldes kurnatakse organism kehaomase valgu lõhustumise teel tekkivate jääkainetega lihtsalt üle.

Kunagi, mõnes teise teemaga ja teises võtmes võin natukene ehk näitlikumalt ja pikemalt seletada.

filleby
    Member

Noh mul juba 5`s päev läheb… mõnikord viskab pildi tasku aga ple viga, elan üle…

Lihtsalt nendest valuvaigistite ületarbimisest on tulnud mürgid ja jääkained…neist tahan lahti saada…

Aga muide ma kusagilt lugesin et tuleb juua 3 l vett päevas… aga minu kehakaalu juures oleks 2 l ka palju… mõnikord on veest hullu paha…

Et kas see sis on seadus et just 3 l või võib ka vähem…?

punamtsike
    Member

kas sul on nägemistprobleemid või? M.M just seletas et see veepäev ei vii sul ühtegi mürki kehast välja. ja mina arvan sama. kust see loll veepäev üldse tulnud on? keegi ”tark” arvas oma loogikaga et et rohke vesi loputab igast ained kehast välja? nagu autopesu või? uhad veega üle ja puhas. ja kuidas teeb vesi vahet mürkainetel ja kasulikel aintel ja ühed siis väidetavalt kehast välja viib ning teised alles jätab? ja ole nende kogustega ka ettevaatlik. veest olevat võimalik ennast surnuks juua. mingi osmoos ja stuff vist.

Tomcat
    Member

See paastu värk on pärit nendest aegadest, kus ka aadri laskmine veel tõhus ravimeetod oli.

Ning kui ¦veiki meelde tuletada, siis on alati õigel kohal üks korralik klistiir ja annus hiniini.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.