Skip to main content

Veepäevad

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Veepäevad

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas veepäevasid on mõtet teha kaalu langetamiseks? Ette tänades!

Vaatleja
    Member

Veepäevasid on mõtet teha küll. Võtab kehakaalust alla, aga peale kuuri võib kohe tagasi tulla kui rangelt söömist ei piira.

Üks kuur oleks: 5 päeva ainult vett, 6-8 päeval segad vett juba mahlaga, 8-10 jood mahla.

Peale seda oskavad juba asjatundjad paremini rääkida.

Anonüümne
    Guest

ma ei tea sellest asjast palu… aga kas selline dieet natsa jõhker ple vä???

ristos
    Member

ma oleks pärast sellist dieeti natuke surnud

Risto
    Member

Selline “dieet” ei kõlba mitte kuhugi.

Anonüümne
    Guest

Ma mõtlesin nii ühe päeva kuu jooksul teha. Olen kuulnud, et see pidavat organismi puhastama.

Anonüümne
    Guest

Ära siis teda palju joo – keegi väitis et kui 14 liitrit vett ühekorraga ära juua lõped see inimese surmaga. (vesi uhab kõik soolad kehast välja)

Risto
    Member

Kui sa mõtled organismi puhastamist seedimise käigus tekkivatest jääkidest, siis seda pole mõtet niiväga karta. Selliseid jääke tekib lisaks seedimisprotsessidele ka kehalise töö ja teiste stressiseisundite (mida on ka nälgimine) korral. Õnneks on inimesel väga head puhversüsteemid nende jääkide kõrvaldamiseks – ise me ei pea ega ilmselt suudagi midagi nimetamisväärset selleks korda saatagi.

Dieedi pidamine on üks küllaltki keeruline ja kannatust nõudev ettevõtmine. Seal on väga raske anda mingeid väga häid nõuandeid inimest nägemata. Reaalselt toimiv dieet on igale inimesele idividuaalne, see peab arvestama isiku toitumistavasid ja isikulisi omadusi.

Anonüümne
    Guest

See ei ole küll dieet, see on paast. Kaalu langetamise seisukohalt on dieet igatahes mõistlikum kui üksikud paastupäevad.

Anonüümne
    Guest

Asi on selles, et olen muidu kõigega rahul, ainult puusadelt ja reitelt oleks vaja rasv maha saada. Teen küll trenni ja toitun normaalselt (jälgin kaloreid jne), aga ikka ei saa sellest “polstrist” lahti. Järelikult teen midagi valesti.

hary
    Member

…see on tõepoolest väga idividuaalne. Aga juu siis ikka kehtib sinu puhul vana reegel : kulutad vähem kui sisse tuleb…kui sul ikka vanus ja thtejõud vastu panevad siis söö ja joo mehemoodi ja tee trenni kolme eest

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.