Skip to main content

Veel süsivesikutest

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Veel süsivesikutest

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    alex
    Member

Mis on kõige paremad süsivesikute allikad? Tean, et sepik ja kartul jne. Ise joon peale trenni liitri Artic Sports jooki. Kuid seda mitte koos valgu sheigiga vaid eraldi – sest vlagupulbrit Arcticuga segades tekib meeletu vaht, mida mina ei oska vältida. Ehk siis – kui palju mida peaksin sööma, et vajaliku süsivesiku enne, peale trenni ja üldse päeva jooksul käte saada?

alex
    Member

Kas siinsed lugejad on liiga teadjad, et ei vaevu “lihtsatele” küsimustele vastamast? Tõesti vabandan, et ma ainult rinnalt surumiset ei huvitu..

Anonüümne
    Guest

Head süsivesikute allikad on kartul, riis, leib; peale trenni on parim variant dekstroos.

bhwania
    Member

Aga mitu grammi tuleks dekstroosi pärast trenni võtta

henza
    Member

võta peale trenni, osta endale sellist toodet nagu trauben zucker see on puhas süsivesik 100g kohta on seal 99,5 g süsivesikuid. rahakotile on ta ka soodne 500g maksab 12 kr mustamäe supper netos

Proffa
    Member

enne trenni nt malto6 (paar spl) valgujoogiga ning väike ports kaerahelbe putru keedisega,peale trenni 30-40gr dextrosi valgu ja kreatiiniga, lisaks üks banaan, või asenda banaan rosinatega (50gr)

Mikkk
    Member

seda me loeme iga päev mida enne trenni tarvitada ja mida pärast. Mind huvitaks hoopis mida soovitatakse tarvitada treeningu ajal. Kas ainult vett või võib ka süsivesikuid lisada? Mida näiteks hr. Kiivikas tarbib oma 2-3h treeningu ajal?

kriskoix
    Member

Kui eesmärk on massilisamine, siis võib kindlasti lausa mahla või muud süsivesikuid sisaldavat jooki tarbida.

kriskoix
    Member

Trenni ajal siis pean silmas.

Mikkk
    Member

Mida täpsemalt massi lisamise alla silmas pead? Nagu ma olen aru saanud siis süsivesikute liig tarbimisega kaasneb süsvesikute rasvaks talletamine.

Mis moodi need massilisajad üldiselt toimivad?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.