Veebitreenerid ja tagasiside
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Veebitreenerid ja tagasiside
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2008 at 11:52 p.l. #153101
AftermatH
Membereverything is alright now.. i got what i want
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2008 at 6:16 e.l. #153115M.M.
MemberEnda kohta võin ka öelda, et kui mulle tellimus esitatakse siis koostan selle paari päeva jooksul kindlasti ning vajadusel lisa küsimustele vastan samuti. On olnud muidugi juhuseid kus mail või tellimus pole kohale tulnud kas siis inimlikust eksimusest või kübermaailma vimkadest.
juuli 15, 2008 at 8:49 e.l. #160502masterofceremony
MemberMul igaljuhul on sellest kammajaast suht kopp ees. Uue treeningkavaga läks aega 5 päeva. 5-ndal päeval saatsin fitness.ee lehelt nn. “kurja” kirja, peale seda oli ca 4-ja tunni pärast kava olemas. Uue kava kohta tekkinud küsimustele sain vastused põhimõtteliselt minutitega. Mõtlesin, et lõpuks ometi hakkab tagasiside normaalselt tööle. Nädalake hiljem tekkis küsimus toitumise kohta, olen oodanud vastust vist jaba ca 3-4 nädalat, selle jooksul saatnud 2 maili.
Kas on võimalik treenerit vahetada? Kavadega olen igati rahul, aga edasine suhtlus treeneriga, võib öelda, et on täielik null.
Mina igaljuhul pettunud selle koha pealt. Samahästi võin ma ka Copy – Paste eest pappi küsida.
juuli 15, 2008 at 12:33 p.l. #160388ROtter
MemberMul igaljuhul on sellest kammajaast suht kopp ees. Uue treeningkavaga läks aega 5 päeva. 5-ndal päeval saatsin fitness.ee lehelt nn. “kurja” kirja, peale seda oli ca 4-ja tunni pärast kava olemas. Uue kava kohta tekkinud küsimustele sain vastused põhimõtteliselt minutitega. Mõtlesin, et lõpuks ometi hakkab tagasiside normaalselt tööle. Nädalake hiljem tekkis küsimus toitumise kohta, olen oodanud vastust vist jaba ca 3-4 nädalat, selle jooksul saatnud 2 maili.Kas on võimalik treenerit vahetada? Kavadega olen igati rahul, aga edasine suhtlus treeneriga, võib öelda, et on täielik null.
Mina igaljuhul pettunud selle koha pealt. Samahästi võin ma ka Copy – Paste eest pappi küsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa kavaga igati rahul oled, siis on ju kõik okei.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimese organismiga ei juhtu paari nädalaga midagi.
Treenerit ei ole mõttekas vahetada, sest igal ühel on omad mõtted ja teisel tuleks paljutki ümber teha,
ja tasuta lõunaid ei ole olemas.Katsu suvisel ajal näit. mõne eriala arsti juurde konsultatsioonile saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2008 at 12:59 p.l. #160520masterofceremony
MemberKui sa kavaga igati rahul oled, siis on ju kõik okei.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Inimese organismiga ei juhtu paari nädalaga midagi.
Treenerit ei ole mõttekas vahetada, sest igal ühel on omad mõtted ja teisel tuleks paljutki ümber teha,
ja tasuta lõunaid ei ole olemas.Katsu suvisel ajal näit. mõne eriala arsti juurde konsultatsioonile saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei mõtlegi tasuta lõunat saada.
Asi selles ongi, et tagasiside on oluline, aga mul on see algusest peale longanud. Ma saan aru, kui tüütaks iga päev mingi meili või erineva küsimusega, aga mul kuu jooksul tekib 2-3 küsimust, mis ma niigi 1-te meili pistan. Kui ma ise ka sama tempoga meilidele vastaksin, siis oleks mul ammu businessil vesi peal. Tundub juba imelik, et miks saata mitu korda meili ja “manguda”, et ole nii kena ja vasta nendele küsimustele. Ma pole eriti selline mangujatüüp kunagi olnud, rohkem nagu tegudeinimene.
Ma olen nagu aru saanud, et kui võtad kohustuse kedagi treenida, kasvõi veebi teel, siis on sul ka kohustus inimest juhendada, ma ei usu, et ei ole aega 4 nädala jooksul kordagi paarile küsimusele vastata.
Ikka veel parajalt pissed off
juuli 15, 2008 at 1:41 p.l. #160525ROtter
MemberMa ei mõtlegi tasuta lõunat saada.Asi selles ongi, et tagasiside on oluline, aga mul on see algusest peale longanud. Ma saan aru, kui tüütaks iga päev mingi meili või erineva küsimusega, aga mul kuu jooksul tekib 2-3 küsimust, mis ma niigi 1-te meili pistan. Kui ma ise ka sama tempoga meilidele vastaksin, siis oleks mul ammu businessil vesi peal. Tundub juba imelik, et miks saata mitu korda meili ja “manguda”, et ole nii kena ja vasta nendele küsimustele. Ma pole eriti selline mangujatüüp kunagi olnud, rohkem nagu tegudeinimene.
Ma olen nagu aru saanud, et kui võtad kohustuse kedagi treenida, kasvõi veebi teel, siis on sul ka kohustus inimest juhendada, ma ei usu, et ei ole aega 4 nädala jooksul kordagi paarile küsimusele vastata.
Ikka veel parajalt pissed off

Ära ole nii pessimistlikult skeptiline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki ta ei oska lihtsalt vastata.

Küsi siin, küll Amarillo ära vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2008 at 1:48 p.l. #160530undisputed
MemberÄra ole nii pessimistlikult skeptiline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Äkki ta ei oska lihtsalt vastata.

Küsi siin, küll Amarillo ära vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huumorist sul puudu tule ma vaatan
juuli 15, 2008 at 1:49 p.l. #160531undisputed
MemberVaatan, et Joker luurab siin, kuna järgmine video laagrist tule ????
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.