Vead lehel
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Vead lehel
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 11 years, 2 months tagasi by
Malamuut.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2013 at 7:13 p.l. #25027
PlaaTable
MemberVead niisugused:
1. Ei saa muuta oma profiili infot
2. Ei saa kustutada pilte, lisamisega on ka probleeme.
juuni 8, 2013 at 5:13 p.l. #344762PlaaTable
MemberBump!!
Äkki on vaid mul see probleem kuid viskab alati mingi jama ette.juuni 8, 2013 at 6:33 p.l. #344768juuni 8, 2013 at 8:25 p.l. #344773PlaaTable
MemberVabandust, äkki väljendasin end valesti, mõtlesin piltide lisamist ja kustutamist FitRates
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 17, 2013 at 12:33 p.l. #345155Rebane
KeymasterTere
Vabandan, et pole jõudnud kirjutada.
Arvan, et järsku on kuskil arvuti favourits’idesse salvestatud vana Fitness.ee aadress ning seetõttu tõrgub tiba ka lisamine/kustutamine.
Eemalda Fitness.ee oma internetilehitseja lemmikute seast. Trüki käsitsi sisse http://www.fitness.ee (ära kasuta varianti, et lehitseja pakub aadressi). Ja siis logi sisse, mine oma kasutajapaneeli alla ja proovi kustutada/lisada pilte. Ning siis võid fitness.ee oma lehitseja favourites’i alla tagasi panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks anna teada tulemustest. Kui ei tööta, kirjuta ja joonista – proovin aidata.
august 13, 2013 at 7:11 p.l. #347740PlaaTable
MemberTänud, sain asja korda.
mai 9, 2014 at 7:51 e.l. #365900Lexusl
MemberPildimängu all näitab 4 kommentaari.
Peale klikkides ei juhtu midagi.
mai 9, 2014 at 7:57 e.l. #365901Archangel
MemberPildimängu all näitab 4 kommentaari.
Peale klikkides ei juhtu midagi.
Need on sinu kasutaja kommentaarid mida sa fitness.ee lehel kirjutanud oled. Ei tea miks neid seal näitab aga näitab.
Mul näiteks näitab nii:
mai 9, 2014 at 8:26 e.l. #365904Lexusl
MemberEhk siis need kommentaarid mis ma olen pildimängudele siiani kirjutanud?
Aga miks neid ei näe siis?
Ma ütleks, et see on viga. Juba see, et seda kommentaaride kogust kuvab selle pildi alla, mida ma kommenteerinud ei ole.mai 9, 2014 at 8:30 e.l. #365905Sarge
Ma ütleks, et see on viga. Juba see, et seda kommentaaride kogust kuvab selle pildi alla, mida ma kommenteerinud ei ole.
Igal pool näitab seda, kus on võimalik kommenteerida.
mai 9, 2014 at 8:33 e.l. #365906Archangel
Ma ütleks, et see on viga. Juba see, et seda kommentaaride kogust kuvab selle pildi alla, mida ma kommenteerinud ei ole.
Igal pool näitab seda, kus on võimalik kommenteerida.
Jah – see on umbes sama, mis foorumis postituste hulk. Fitness.ee on ise foorumist eraldi süsteemi all ning sealsed kasutajakontod töötavad eraldi. Pole mitte postitused, vaid on kommentaarid aga samamoodi näitab nende arvu sinu kasutajanime kõrval. Noh, aktiivsuse taseme määraja.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viga on siis pigem see, et miks teha mingi asi “klikitavaks”, kuid mis klikkides siiski midagi ei tee. Las klikkimine viib kommentaaride nimekirjani või siis klikkimise võimalus üldse ära võtta, kui ta mingit eesmärki ei täida.
mai 9, 2014 at 8:40 e.l. #365907Lexusl
MemberVähe sellest, et see kommentaaride link ei tööta, ei tööta ka see kui oma kasutajanime peale klikin.
mai 9, 2014 at 8:31 p.l. #365002joonast
MemberWindows 8.1 ja IE11 kasutades ei toimi tsiteerimine ega copy-paste. Microsofti lehel on kirjas, et see copy-paste teema on IPBoard foorumites levinud viga ning seda on võimalik vältida uuendades ckeditor-i. Ehk annab midagi ette võtta?
mai 10, 2014 at 6:50 e.l. #365934Sarge
MemberWindows 8.1 ja IE11 kasutades ei toimi tsiteerimine ega copy-paste. Microsofti lehel on kirjas, et see copy-paste teema on IPBoard foorumites levinud viga ning seda on võimalik vältida uuendades ckeditor-i. Ehk annab midagi ette võtta?
IE’d kasutatakse ainult selleks, et Google Chrome tõmmata.
mai 10, 2014 at 7:20 e.l. #365941Rain 6 kanget
MemberTaavi, mul sama viga ja ma tõesti ei viici alati chrome kasutada. Seega oleks tore, kui mul leht kinni ei jookseks, kui tahan siin näiteks postitusse linki lisada. Popup lingi lisamiseks küll avaneb, aga… sulgeda enam ei saa ei OK ega ristist. Suht ebamugav. kahjuks unustan alati ära selle, et sedasi ei saa….alles peale pika postituse kustumist tänu akna kinni panekut, tuleb jälle see meelde ja kasutajakogemus saab rikutud… ehk saab Rebane midagi selles osas ette võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.