Vastupidavus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vastupidavus
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2009 at 12:20 p.l. #16639
1st Endurance
MemberTegelen rattaspordiga ja tegelenud umbes 5a. Tahaks teada millised toidulisandid aitavad kõige rohkem suurendada vastupidavust ?
veebruar 16, 2009 at 2:37 p.l. #184014Reix
MemberSoovitaksin selle küsimusega ümber kolida:
http://velo.clubbers.ee/foorum/
Aga mida mina ka tean, olen samasugune alagaja kui sina, siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 3:30 p.l. #184025stumpa
MemberPõhimõtteliselt võib öelda, et toidulisandid ei suurenda vastupidavust. vastupidavust suurendatakse õige treeningu ja nendest taastumisega. Toidulisandid kiirendavad taastumist, st saad treenida suuremate mahtudega.
veebruar 16, 2009 at 4:11 p.l. #184033pumper
MemberRattasportlastele:
treeni, treeni, treeni, taastu,
treeni kõvemini, treeni kõvemini, taastu,
treeni veel kõvemini, treeni veel kõvemini, taastu,
treeni nii kõvasti kui jaksad, taastu,
taastu, taastu, võistle
Toidulisandeid pole siin kuskil mainitud.
Vastupidavussportlastele soovitati ennevanasti kreatiintsitraati
veebruar 16, 2009 at 5:47 p.l. #184043giacomelli
Memberkui sul treenerit ei ole kes asja jagaks,siis soovitan raamatut “suur triatloniraamat”.sealt saab infi selle kohta millest voiks vastupidavusalade tegijatele abi olla
veebruar 16, 2009 at 8:50 p.l. #184063QWE8
MemberOn olemas dopinguid, mis aitavad hapnikul paremini verre jõuda või midagi sellist.
Aga kas muidu puhas kõhutunne ei ütle sulle, et vastupidavus areneb ainult järjepidevalt treenides?
veebruar 17, 2009 at 6:39 e.l. #184076pumper
Memberkui sul treenerit ei ole kes asja jagaks,siis soovitan raamatut “suur triatloniraamat”.sealt saab infi selle kohta millest voiks vastupidavusalade tegijatele abi ollaPaistab igati hea raamat olevat, aga see on nii uus, et see pole veel igasse poodi jõudnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üle 630 lehekülje materjali vastupidavussportlastele. Alla 300 krooni eest. Ma julgen öelda, et eesti keeles polegi midagi sellist varem välja antud.Teine hea raamat, küll mitte nii hea ehk. Igatahes veidi kitsama suunitlusega ent siiski korralikul teaduslikul alusel. Maastikuratturi treeningpiibel.
Kui need 2 läbi töötada ja nendest õppida, siis ei pane ka veloclubbersite foorumis keegi pahaks, kui seal nõu anda.
veebruar 17, 2009 at 9:10 e.l. #184096daman
MemberLisaks veel maanteratturi treeningpiibel ja triatleedi treeningpiibel. Viimane neist on mul olemas ja tõesti väärt kraam, kuigi ei spetsialiseeru ainult rattale.
veebruar 17, 2009 at 9:14 e.l. #184097Bonsuna
MemberÜks mis kindel BEETA-Alaniinist saad sa märgatavat kasu kui vastupidavust silmas pidada. Samas ei kompeseeri see valet treeningmetoodikat ja toitumist. Kui need on paigas siis lõpptulemus on sedavõrd kõrgem. Vahet tunned sa aga kasutamisel igal-juhul.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.