Vastulöök ! ! !
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vastulöök ! ! !
- This topic has 43 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2008 at 3:20 p.l. #141881
undisputed
MemberAga 5 munas on ju ~15g valku.Kust sellised huvitavad andmad pärit on
veebruar 21, 2008 at 3:32 p.l. #141883Aile
Membermõnuus, ma kirjutasin tunnis kirjandis ka eelmisest artiklist ja võimalikust vastulöögist, mis fitnessi foorum võib anda selle kohta
veebruar 21, 2008 at 3:39 p.l. #141885Indrek K
MemberKas see Marek polnud, kes ütles et küüslaugu söömine näitab, kes on su tõelised sõbrad ?
veebruar 21, 2008 at 3:51 p.l. #141888Tuki
MemberMasendav on niimoodi koolis k2ia…mis t2hendab 6ppej6ud… 6ppej6ud on ka inimene ja kahjuks ekslik (aeroobika kohta teab ta kindlalt rohkemkui toitumise, kuid krt…peab ikka s6na v6tma).Ma ei saa aru, mis imelik soon peab inimeses olema, et kedagi f2nnata, kas ylikooli 6ppej6udu v6i yksk6ik keda. Tehakse mingi tobe aupaiste ymber…omg. Miks inimesed armastavad vaadata alt yles??? Mis krd alandust vajav perverssus?
V6i siis j2lle ylalt alla?? Kas samal tasandil ei saa?
jaa mõned klassivennad…nad on lihtsalt kadedad, et ma saan oma huvi kohta 3 lehte paberile panna ja ad imevad pastakat ja ei suuda kirjutatud oma kirjandit. Fitnessist kauged inimesed, eelarvamustega, aga see pole minu probleem
veebruar 21, 2008 at 4:04 p.l. #141890sweals
MemberAga 5 munas on ju ~15g valku.siin on vist pigem mõeldud, et viies munavalges
veebruar 21, 2008 at 4:09 p.l. #141891renku
MemberTÄPSELT.Mõnel oleks uinumisega raskusi kui peaks öösel söömas käima, mul pole see kunagi probleem olnud. Tundub, et mu organism ja ainevahetus on mõnes mõttes nagu allaaastasel lapsel. Kõht tühi, uni läinud, saan oma “doosi” kätte ja uinun hetkega. Tõesti, heidan voodisse ja paari minuti pärast magan uuesti. Nii on see olnud juba teismelise east peale, tõsi siis ei olnud öised söömised küll regulaarsed aga mäletan ennast üsna tihti öösel köögis vorstileiba ja piima söömas joomas. Lastevorst oli tol ajal mu lemmik, seda sai ikka kõvasti vitsutatud. Meie peres liha just väga regulaarselt ei olnud. Kastet sellest küll ema ikka tegi aga ei mäleta, et oleks olnud tihti praetud või hautatud liha laual. Et söö palju tahad. Kana oli tol ajal üldse suur pidusöök, seda sai suurematel sünnipäevadel näiteks. Vorts ja sardell oli põhiline. Aga ega ei kurda, vastupidi söök oli alati väga maitsev. Eks ma sain oma lihanormi koolis ka täis söödud. Meil olid üldse väga korralikud söögid, magustoitu oli ette nähtud igale lapsele üks ports aga muud värki sai niipalju kui tahtstid ja mahtus. Mulle mahtus palju.
veebruar 21, 2008 at 4:11 p.l. #141892Capricorn
MemberSelliste keskmiste M-suuruses munade (keedetud) puhul võib arvestada, et valge kaalub 35 g ja kollane 15 g, ükskord kaalusin ära.
veebruar 21, 2008 at 5:17 p.l. #141900Sarge
MemberNo, kui ma eksisin, siis parandage ära… Munavalges on mõeldud. Keegi foorumlane oli see, kes need andmed avaldas
veebruar 21, 2008 at 5:37 p.l. #141905Aile
MemberNo, kui ma eksisin, siis parandage ära… Munavalges on mõeldud. Keegi foorumlane oli see, kes need andmed avaldas
veebruar 21, 2008 at 6:18 p.l. #141919Bonsuna
MemberMasendav on niimoodi koolis k2ia…mis t2hendab 6ppej6ud… 6ppej6ud on ka inimene ja kahjuks ekslik (aeroobika kohta teab ta kindlalt rohkemkui toitumise, kuid krt…peab ikka s6na v6tma).Ma ei saa aru, mis imelik soon peab inimeses olema, et kedagi f2nnata, kas ylikooli 6ppej6udu v6i yksk6ik keda. Tehakse mingi tobe aupaiste ymber…omg. Miks inimesed armastavad vaadata alt yles??? Mis krd alandust vajav perverssus?
V6i siis j2lle ylalt alla?? Kas samal tasandil ei saa?
veebruar 21, 2008 at 7:09 p.l. #141938AlanBStard
ModeratorAga kus sepik jäi ?
veebruar 21, 2008 at 7:16 p.l. #141941Aile
MemberFännamise teema on sama vana kui maailm, ürgajal valiti endale juht tegelikult samade “para ja gabariitide” järgi. Loomakarjades on sama asi. Pole vahet kuidas seda nimetada, iidol, juht või ükskõik kuidas. See on lihtsalt loodusseadus. Ja kui sinule Aile ei meeldi kedagi fännata siis oled ise juhitüüp kuid ju pole siis sulle alt ülesse vaatajaid leidunud.(mingi põhjusel, selle peaksid välja selgitama, kasvõi huvi pärastki). Loodsel on omad vingerpussid vahel mida ei ole alati kerge seletada. Aga kindlasti on iga asi omal kindlal kohal ja põhjusega, selles ei maksa kahelda.
veebruar 21, 2008 at 7:36 p.l. #141948Bonsuna
MemberAga kus sepik jäi ?
veebruar 21, 2008 at 8:00 p.l. #141951AlanBStard
ModeratorAasta oli siis 89 ja proteiin oli toodud Võru piimakombinaadist suure 50kg kotiga. Sellest sai väga pikka aega ikka matsutamist.Olid ajad, olid majad, enne pankrotti sain minagi sealt poolmuidu ühe koti vadakuvalku kätte
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.