Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi.
- This topic has 28 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
gymer.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2009 at 4:38 p.l. #17737
Juut
MemberNiisiis, tegu väga raske juhusega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Treenisin viimati nii 3a tagasi. Peale mida muutus natuke töö ning see omakorda sisaldas endas palju joomist ning pidutsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõusaal jäi pooleli ning keha läks suht nõrgaks. Lihased kadusid ning üldse nõrkus tuli peale. Nüüd on elustiil taas muutunud, ning otsutasin uuesti jõusaali minna. Kahjuks on nüüd selline lugu, et tunnen end väga väsitavalt peale jõusaali, vahest on selline tunne nagu pilt võib tasku minna või pole enam energiat, et koduni jõuda. Samuti higistan väga palju treeningute ajal – ei tea kas see on halb?
Ehk kellegil on ideid, soovitusi? Mida teha või mida tarvitada?
PS: alkoholiga piirdun. 1õlu päevas.
EDIT: lugesin nüüd paar vanemat teemat. Lisaks, et ma ei suitseta. Saal on küll natuke umbne ning ehk sellepärast ka higi ning peapööritus? Pulss on umbes 150-160 kui trenni teen.
juuli 26, 2009 at 4:46 p.l. #209253Mcken
MemberMa arvan, et sa võiksid proovida taastusjooke. ja alguses asja rahulikult võtta pole mõttet ennast ära ka tappa ja siis vaikselt edasi liikuda suurema intensiivsuse poole.
juuli 26, 2009 at 4:48 p.l. #209255FrodoB
MemberSelle asja nimi oleks…treenimatus. Higistamine trenni ajal ja väsimus pärast seada on üldiselt normaalsed nähtused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll vormi paranemisega läheb ka enesetunne paremaks.
juuli 26, 2009 at 4:50 p.l. #209257Bulletproof
MemberNiisiis, tegu väga raske juhusega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Treenisin viimati nii 3a tagasi. Peale mida muutus natuke töö ning see omakorda sisaldas endas palju joomist ning pidutsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõusaal jäi pooleli ning keha läks suht nõrgaks. Lihased kadusid ning üldse nõrkus tuli peale.
Nüüd on elustiil taas muutunud, ning otsutasin uuesti jõusaali minna. Kahjuks on nüüd selline lugu, et tunnen end väga väsitavalt peale jõusaali, vahest on selline tunne nagu pilt võib tasku minna või pole enam energiat, et koduni jõuda. Samuti higistan väga palju treeningute ajal – ei tea kas see on halb?
Ehk kellegil on ideid, soovitusi? Mida teha või mida tarvitada?
PS: alkoholiga piirdun. 1õlu päevas.
kui palju sa nüüd peale joomist trenni oled teinud?
trenni ajal kindlasti joo vett, palju inimene higistab on individuaalne ja oleneb ka treenitusest. peale trenni võiks kasvõi ühe banaani süüa, see aitab taastuda ja kindlasti peab korralikult puhkama (und ikka u 8h ja kindlasti enne südaööd magama, mitte 03:00 magama ja 11:00 üles)
juuli 26, 2009 at 5:31 p.l. #209272Juut
Memberkui palju sa nüüd peale joomist trenni oled teinud?trenni ajal kindlasti joo vett, palju inimene higistab on individuaalne ja oleneb ka treenitusest. peale trenni võiks kasvõi ühe banaani süüa, see aitab taastuda ja kindlasti peab korralikult puhkama (und ikka u 8h ja kindlasti enne südaööd magama, mitte 03:00 magama ja 11:00 üles)
Umbes 3nädalat.
Vett joon, und on nii 7h ööpäevas.
juuli 26, 2009 at 5:42 p.l. #209276Tarvi123
MemberNo see, mis oli 3 aastat tagasi, see unusta praegu ära. Tuleb jälle nii öelda nullist peale hakata. 3 nädalat ei ole muidugi kuigi pikk aeg, alguses ikka harjuta organism uuesti trenni rütmi järgi elama ja siis hakka raskuseid tõstma. Samuti nädalaste treeningu kordadega ole rahulik, anna organismile aega harjuda uute suundadega. See alguse tuhin saab tihti hoopis negatiivseks küljeks, kui tahad palju ja kohe. Aga igatahes väga kiiduväärt otsus. Edu!
juuli 26, 2009 at 6:25 p.l. #209287maxcar
Memberno kui kaua ei ole trenni teind siis muidugi higistad ja väsid kergelt ära ja see 1 õlu päevas pole ka eriti hea. Kui ikka korralikuld tahad treenima hakata siis soovitaks ka sellest ühest õlust loobuda.
juuli 26, 2009 at 7:04 p.l. #209295Vilps
Membertopelt tuli-
juuli 26, 2009 at 7:05 p.l. #209299Vilps
MemberKui sa pole pikka aega teinud, siis pole praegu imestada, et peale trenni tunned end laibana.
Peale sellist pausi tuleks rahulikult alustada, oma enese tervise huvides pole mõtet rahmima hakata. Kindlasti tuleks mõned nädalad rahulikult kergemate raskustega teha, et lihased taaskord selle trenniga ära harjuks.
Trenni ajal higistamises pole midagi imelikku, täiesti tavaline. See oleneb suuresti ka inimesest, kuna mõned higistavad tunduvalt vähem. Teine võimalus enda kogemusest, saal on palav ja umbne.
Alguses ei pea kohe alustama selliste tavaliste erinevatele päevadele jaotatud programmidega. Soovitatakse lihtsalt paar korda nädalas keha läbi treenida. Kindlasti võid oma treeningutesse ka aeroobset lisada, mis muudab sind ka jõusaalis vastupidavamaks.
Keegi siin ütles, et ära seda ühte õlut ka joo. Ei usu, et see halba teeb. Anna aga minna.
juuli 26, 2009 at 7:30 p.l. #209301aivo1359
MemberJooksmine mõjub hästi südame treeninguks,mis oma korda annab toonust tegeleda jõusaalis.Palja raua venitamisega hakkadki palju higistama.Algul ikka väiksemate koormustega ja baasharjutused.Organism peab harjuma uue elurütmiga.
juuli 26, 2009 at 7:54 p.l. #209303Amarillo
Memberkui palju sa nüüd peale joomist trenni oled teinud?trenni ajal kindlasti joo vett, palju inimene higistab on individuaalne ja oleneb ka treenitusest. peale trenni võiks kasvõi ühe banaani süüa, see aitab taastuda ja kindlasti peab korralikult puhkama (und ikka u 8h ja kindlasti enne südaööd magama, mitte 03:00 magama ja 11:00 üles)
miks ei või hommiku 8-st 4-ni magada?
juuli 26, 2009 at 7:54 p.l. #2093040ttt
MemberÜks pudel 0.33l lahjat heledat õlut pidi ainult kasuks tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenniga alusta tasa ja targu. Toitumine on esmatähtis.
juuli 26, 2009 at 8:00 p.l. #209309vormel
MemberIse tegin ka umbes veel 3 aastat tagasi korralikult trenni, siis läksin ülikooli ja kuni selle kevadeni käisin võibolla umbes kord paari kuu jooksul jõusaalis. Väga tihti käisin pidudel ja niisama joomas. Kui enne läbustama hakkamist olin suhteliselt vormis, kaalusin 80 kg, siis enne esimese tudengiaasta lõppu kaalusin 89 kilo, mul olid triple-rinnad ja igasugu muud voldid veel. Põlved valutasid ja sada häda. Õnneks päästis suuremast hukkaminekust mind sõjavägi, seal oli enamus ajast toitumine korrapärane ja ka füüsiliselt tuli end käsu korras liigutada. Peale sõjaväge jätkus joomine ja prassimine kuni kehakaal hakkas jällegi tõusma. Sel kevadel peale mingit järjekordset tsüklit mõtlesin, et aitab. Alguses tegin aeroobset, käisin tihti jooksmas ja ujumas. Tasapisi liikusin saali poole ja umbes kahe kuuga taastus endine kolme aasta tagune vorm, nii kehakaalult kui jõunäitajatelt, nüüd on need isegi juba vaat, et paremad kui siis. Nii et kogu mu pika jutu mõte on siis see, et minu kogemuse järgi tasuks alustada aeroobsega ja liikuda vaikselt raskuste tõstmise poole, toitumine regulaarseks saada ja nii kaob su peapööritus ja vorm taastub. Edu!
juuli 26, 2009 at 10:21 p.l. #209329markop
MemberOlen sinuga paljuski saatusekaaslane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> st. kaua liha suretanud, aastaid igal õhtul rohkelt õlut libistanud ja kunagist treeningtaset põletanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd siis äsja alustasin jälle treeninguid ja jube hea tunne on. Nt. kui on jõutreeningu-vaba (taastus) päev siis olen mossis et peab nagu lihast puhkama.
Eile siis ei suutnud vastu panna ja läksin jooksin TAKU HIIT-i, sigaläbi võttis
Pean tänama jrx-i selle promomise eest!Õlut joon ikkagi (ei propageeri!!!) aga alustan “joomist” alles peale trenni mitte poolest päevast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naerge aga see on minu jaoks progress
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja joon alkoholi (tarbin energiat) üldkokkuvõttes muidugi palju vähem. Mulle meeldib minu uus elustiil sest nii ma seda võtan – elustiil!
Nii et anna tuld, saatusekaaslane!
juuli 27, 2009 at 8:40 p.l. #209694Juut
MemberOlen sinuga paljuski saatusekaaslane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> st. kaua liha suretanud, aastaid igal õhtul rohkelt õlut libistanud ja kunagist treeningtaset põletanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nüüd siis äsja alustasin jälle treeninguid ja jube hea tunne on. Nt. kui on jõutreeningu-vaba (taastus) päev siis olen mossis et peab nagu lihast puhkama.
Eile siis ei suutnud vastu panna ja läksin jooksin TAKU HIIT-i, sigaläbi võttis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pean tänama jrx-i selle promomise eest!Õlut joon ikkagi (ei propageeri!!!) aga alustan “joomist” alles peale trenni mitte poolest päevast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naerge aga see on minu jaoks progress
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja joon alkoholi (tarbin energiat) üldkokkuvõttes muidugi palju vähem. Mulle meeldib minu uus elustiil sest nii ma seda võtan – elustiil!
Nii et anna tuld, saatusekaaslane!
Niisiis!! Seltsimehed. Uus elustiil on kindlasti parem. Seega kõik noored ja niisama laaberdajad, aitab alkoholist ning suitsust. Trenni Trenni ning veelkord TRENNI!! Kunagi pole hilja alustada.
Täna enne trenni võtsin teid kuulda ning sõin ära tahvli KiteKat’i, jooksin nagu alati 10minti soojenduseks (~umb 2km) higistasin nagu loom..siis tegin umb 50min kergemate raskustega ja peale trenni õgisin banaani peale.
Enesetunne oli palju parem, peapööritust ei olnud ning isegi oli kuidagi mõnus tunne, nagu kaifi all oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koju jõudes ei tahtnud isegi täis õlle kastist pudelit haarata, ning otsustasin viinamarja mahla kasuks!! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.