Väsimus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Väsimus
- This topic has 39 replies, 22 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
kame.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2006 at 1:29 p.l. #75434
Heix89
MemberKevadväsimus piinab
märts 13, 2006 at 6:07 p.l. #75459xip
MemberÄkki aitavad vitamiinid ja palju vedelikku!
märts 13, 2006 at 6:14 p.l. #75460joker
MemberVõib-olla lähened näiteks asjale valesti?
Mõtled ehk nii: “Ojah saaks selle seeria juba tehtud. Ojah veel 3 seeriat. Tahaks koju juba vms.”
Püüa pigem mõelda nii: “Jess, puhkepaus läbi. Nüüd saab jälle lihast piinata. Sest kui ma teda kuradit piinan, siis ta raisk ka areneb. Misasja, juba trenn läbi? Ei nii ei saa. Ma teen veel paar seeriat!”
Nagu keegi kuskil hästi öelnud: “Kulturism, see on pigem vaimne, mitte niivõrd füüsiline treening!”
märts 13, 2006 at 7:25 p.l. #75475xip
MemberJah enne trenni tuleb ka vaimsels soojendust teha
Ega muidu on raske küll jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2006 at 7:34 p.l. #75477lõvi16
Memberendal vahel nii, et tulen koolist koju…ja jään peaaegu magama ja mõtlen et ei viitsi jõukasse minna, aga siis ikka lähen ja pärast jõukat on kohe poole parem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh see et ei viitsi rohkem teha tuleb kuidagi endalt välja süüa…pead sundima…

aga vb olla jh ülekoormus, teed vahest väikse puhkuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2006 at 7:36 p.l. #75478kriskoixx
Membermärts 13, 2006 at 7:48 p.l. #75487Annika Pärtel
MemberAga äkki on liiga pikad trennid sul hoopis?
märts 13, 2006 at 8:40 p.l. #75494xip
MemberEi pikad ei ole trennid
Samas on olnud ka nii nüüd paar korda, et maga palju tahad, hommikul ikka kuidagi väsinud ja uimane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla hakkab kevadväsimus peale pressima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2006 at 8:52 p.l. #75498MuskulaarKobras
MemberMinul oli ka paar kuud tagasi korralik väsimus, kuid ma tegin nädalakene pausi ja kõik oli OK. Peale väikest puhkust oli isegi jõudu juurde tulnud. Eks peaks lihtsalt vitamiine rohkem sööma ja lühike paus trennist kuluks vast ka ära.
Sel ajal, kui trennis ei käi, siis see trenni isu läheb nii suureks, et väsimusest pole märkigi, proovi ära esialgu 1 nädal puhkust.
märts 13, 2006 at 9:05 p.l. #75503Vahue
MemberMuuseas, sellist asja nagu kevadväsimus pole olemas. Ma ei viitsi hakkata teile seda seletama, sest pikk jutt on sitt jutt.
märts 13, 2006 at 10:03 p.l. #75511Annika Pärtel
MemberÕige jah, ei ole olemas….see tuuakse ettekäändeks, kui s* olla
märts 14, 2006 at 5:59 e.l. #75517Kurupt
Membervahue : kevadv2simus on olemas! kui ei viitsi “jahuda” siis ole parem kuss. Kui kuss olla ei taha, lao argumenteeritud jutt lagedale ja ma lykkan selle kohe ymber. kooli6pilastele on kevadv2simus kindlasti olemas kui n2htus, k6ik oleneb kuidas sellesse suhtuda.
märts 14, 2006 at 6:10 e.l. #75520Vahue
MemberMa võin ju kuss olla, aga sel juhul lokkab siin vale. Ok, niikuinii on tüüpe, kes seda postitust ei loe ja arvavad rumala peaga edasi, et kevadväsimuse on olemas.
See kevadväsimuse jutt on üks armetu hülgemöla. Pikka aega käibel olnud, on raske sellest lahti öelda. Targad arstid on selle dogmatiseerunud vale juba ammu ümber lükkanud.
Tead kurupt, ma olen selline tuulepea, kellel jutt jookseb ühest kõrvast sisse, teisest kõrvast välja. Seetõttu kardan, et ei tule seletamisega piisavalt toime.
Aga arste võiksid ikka usaldada.
märts 14, 2006 at 12:08 p.l. #75556joey
MemberEi pikad ei ole trennid
Samas on olnud ka nii nüüd paar korda, et maga palju tahad, hommikul ikka kuidagi väsinud ja uimane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võibolla hakkab kevadväsimus peale pressima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kahtlustan ka kerget uletrenni sul. usna toenaoline, et see sul ongi. vaata, kas sood ikka korralikult, saad piisavalt valku ja ka kindlasti piisavalt susivesikuid. lisaks piisav ja korraparane uneaeg. samas void ka ule pingutada oma treeningkavaga. mis kava sa praegu kasuta? soovitad praegu sul paar nadalat vabaks votta ja sellel ajal palju magada.
märts 14, 2006 at 12:24 p.l. #75557MuskulaarKobras
MemberMuuseas, sellist asja nagu kevadväsimus pole olemas. Ma ei viitsi hakkata teile seda seletama, sest pikk jutt on sitt jutt.
Kus juures ei ole tõesti kevadväsimust olemas. See nn kevadväsimus ongi vitamiinide puudus. Talvel on vitamiinide varud ära tarbitud ja kevadeks pole lihtsalt midagi enam järel. Tuleb “patareisid” lihtsalt laadida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.