Vasak Biitseps
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
R.T.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2009 at 5:10 p.l. #16042
R.T
MemberHm….Vasaku käe biitseps on palju väiksem kui parema käe biitseps.
Et siis nagu mida teha, kas teha vasakule käele rõhkem jõudu või teha lihtsalt vasaku käega suuremate raskustega?
jaanuar 5, 2009 at 5:21 p.l. #178030mc-getostyle
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.
jaanuar 5, 2009 at 5:28 p.l. #178033R.T
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.Just vasak käsi on natuke nõrgem küll.
jaanuar 5, 2009 at 6:23 p.l. #178040Xero
MemberJa proovi teha vaba raskustega, kõige tähtsam oleks kui võimaluse korral kasutaksid hantleid, mitte kangi, nii et sa tunnetaksid mõlema käe tööd eraldi.
jaanuar 5, 2009 at 6:44 p.l. #178047Lauka
MemberJa tee kindlasti mõlemale käele ühepalju harjutusi. Isegi kui sa jõuaksid parema käega rohkem teha, siis ära tee seda.
jaanuar 5, 2009 at 7:11 p.l. #178055timo116
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.Milles seisneb saladus, et siis hakkab kasvama, kui ma nõrgema käega ennem teen? Käed on siiski erinevad ju ja vahet ju nagu pole ?? Harige mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2009 at 7:47 p.l. #178061nitro force
Membertäiesti normaalne et üks käsi on natuke suurem kui teine se paljudel ega se vahe eriti suur nüüd ka vaevalt on. ei usu et sul 40 ja teine 30
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2009 at 11:41 p.l. #178093Xero
MemberMilles seisneb saladus, et siis hakkab kasvama, kui ma nõrgema käega ennem teen? Käed on siiski erinevad ju ja vahet ju nagu pole ?? Harige mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pea ilmtingimata ju vaheldumisi tegema, hantlitega saab ka korraga teha. Aga kui vastata su küsimusele siis peaks nii olema, et kui hakkad nõrgemaga tegema, siis nõrgem käsi lõpetab samuti esimesena ehk siis, tugevam käsi “ahvib” nõrgemat

Kui viimaste kordustega pingutad nõrgemat kätt, siis tugevamat kätt sa ehk nii ei pingutagi, selles see mõte ongi – vastupidi tehes, ehk siis alustades tugevamaga, jõuaksid sa kümnenda korduse tugevama käega ära teha, nõrgemaga mitte ja jääbi 0:1 tugevama kasuks jällegi
jaanuar 6, 2009 at 7:18 e.l. #178104Alfonze
MemberMul ka üks käsi väiksem, kuigi teistpidi, vasak on paremini arenenud, aga parem jällegi tugevam:-P Niiet ümbermõõt ja välimus on vasaku kasuks, aga parem jaksab rohkem, niiet selle loogika järgi ei tulegi järele.
jaanuar 6, 2009 at 10:21 e.l. #178134Aksel
MemberHm….Vasaku käe biitseps on palju väiksem kui parema käe biitseps.…
Kuidas mõõtsid ja millal mõõtsid? On see mõõdetud pingutatult või mitte? Peale trenni või näiteks hommikul enne trenni?
jaanuar 6, 2009 at 1:56 p.l. #178157R.T
MemberKuidas mõõtsid ja millal mõõtsid? On see mõõdetud pingutatult või mitte? Peale trenni või näiteks hommikul enne trenni?Ei ole mõõtnud, aga seda on juba silmaga näha.
jaanuar 6, 2009 at 2:03 p.l. #178159Jackal68
Member2 võimalust, et saa kasvab järgi , või siis mitte ! Geneetiline eripära lihtsalt . Minul endal mõni aasta tagasi, kui trenniga olin natuke aega tegelenud , oli vasak rinnalihas suurem . Vaatasin koguaeg , et mis jämm on nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uurisin netist ja sain teada, et see on enamus inimestel nii . Kui ma valesti ei vaata , siis Ott Kiivikal tundub kah parem käsi väiksem …mul see fitnessi kalender siin seinal
jaanuar 6, 2009 at 2:19 p.l. #178161Toivo295
MemberMul on kätel üks väga huvitav eripära – parema käe biitseps on suurem ,kui vasaku käe biitseps aga parema käe triitseps on väiksem ,kui vasaku käe triitseps.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2009 at 7:56 p.l. #178229R.T
MemberJa vasaku käe triitseps on ka väiksem kui paremal käel.
jaanuar 6, 2009 at 8:15 p.l. #178234Aksel
MemberEi ole mõõtnud, aga seda on juba silmaga näha.Aga kui siiski mõõdaksid. Parem, kui paluksid kellelgi teisel mõõta, et saaks võimalikult täpne see mõõtmine. Kui see just väga suur saladus pole, siis paneksid ehk need mõõdud (kasvõi vahe) siia ka.
Silmad näevad nii mõnigi kord nii mõndagi. Isiklik kogemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.