Värskeltpressitud mahlade kalorsused
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Värskeltpressitud mahlade kalorsused
- This topic has 45 replies, 15 voices, and was last updated 15 years tagasi by
Janika Aavamägi.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2011 at 3:23 p.l. #286588
Kiisukeauh123
MemberPüha müristus. Nüüd loen juba, et sellel jalgsi kõndimisel pole kahh mingit mõtet. Organism harjub ära ja bla bla bla. See pole ainus enda liigutamine mis teen. Töökoha kaudu on mul valida suisa nelja spordiklubi vahel. Mind ei huvitagi mis trenni või kuipalju ma tegema pean. Tahtsin lihtsalt teada kas siin on mõni inimene kes konkreetselt sellele minu küsimusele vastata oskaks. Vastust oma küsimusele pole aga ikka saanud.
Olen juba aru saanud, et siit enda jaoks vastust ei saa. Vabandan, et üldse julgesin midagi nii lolli (teie jaoks) küsida.
jaanuar 16, 2011 at 3:35 p.l. #286589Okk
MemberOh püha lihtsameelsust..
jaanuar 16, 2011 at 10:44 p.l. #286622AlanBStard
ModeratorNo kuulge Auh, värskeltpressitud mahl annab ju täpselt samapalju kaloreid kui mitte värskelt pressitud mahl. Kui see mittevärske mahl just vahepeal veiniks pole kääritatud.
jaanuar 24, 2011 at 9:34 e.l. #287541Kiisukeauh123
MemberNo kuulge. On ikka suur vahe kas ostan poest tetrapaki mahla või pressin ise. Kui muidu aru ei saa siis lugege pakilt mis sinna juurde lisatud on.
jaanuar 24, 2011 at 9:40 e.l. #287542AlanBStard
ModeratorKui sinna on midagi lisatud, siis see pole mahl
jaanuar 24, 2011 at 9:57 e.l. #287544Kiisukeauh123
MemberNo kuidas neid siis nimetada? Paki peal on kirjas 100% mahl. Loomulikult pole see võrreldav värskelt isepressitud mahlaga. Aga mahla nime all ju neid müüakse.
jaanuar 24, 2011 at 10:40 e.l. #287551Nony
MemberKui on 100% mahl, siis ei olegi ju midagi lisatud!
jaanuar 24, 2011 at 12:03 p.l. #287557marti384
MemberNo kuidas neid siis nimetada? Paki peal on kirjas 100% mahl. Loomulikult pole see võrreldav värskelt isepressitud mahlaga. Aga mahla nime all ju neid müüakse.http://www.fitness.ee/artikkel/392/mis-on-…ektar-mahlajook
ehk annab see sulle vastuse et mis see poes müüdav mahl siis on.
jaanuar 24, 2011 at 2:48 p.l. #287580Kiisukeauh123
MemberEinooh mida??? Kas tõesti arvate, et ma ei tee vahet misasi on mahl, nektar või mahlajook? Paraku poes müüdavatele mahladele on jumal teab mida juurde lisatud. See pole võrreldav värske mahlaga mis olen just ise pressinud.
jaanuar 25, 2011 at 1:12 e.l. #267305AlanBStard
ModeratorEinooh mida??? Kas tõesti arvate, et ma ei tee vahet misasi on mahl, nektar või mahlajook? Paraku poes müüdavatele mahladele on jumal teab mida juurde lisatud. See pole võrreldav värske mahlaga mis olen just ise pressinud.Kaloritabel ei kajasta selliseid õhkõrnu peensusi ja nüansse mis eristavad värsket mahla mittevärskest. Kaloritabel on selline suhteliselt jäme ja robustne tööriist. Kaloritabel ei kajasta hea veini buketti ega rõõmuga tehtud toidu positiivset energiat. Kaloritabel ei tea kas veiseliha pärineb õnnelikult või õnnetult lehmalt. Pulsiloendur ei tea kas füüsiline koormus tõi rõõmu või tülpimust. Aga nanotehnoloogia areneb päevadega ja olukord muutub varsti.
jaanuar 25, 2011 at 6:48 e.l. #287638marti384
MemberKaloritabel ei kajasta selliseid õhkõrnu peensusi ja nüansse mis eristavad värsket mahla mittevärskest. Kaloritabel on selline suhteliselt jäme ja robustne tööriist. Kaloritabel ei kajasta hea veini buketti ega rõõmuga tehtud toidu positiivset energiat. Kaloritabel ei tea kas veiseliha pärineb õnnelikult või õnnetult lehmalt. Pulsiloendur ei tea kas füüsiline koormus tõi rõõmu või tülpimust. Aga nanotehnoloogia areneb päevadega ja olukord muutub varsti.tal ju enamvähem ongi mingi nanotehnoloogiline pulsikell mis tal kalorid komakoha täpsusega paika paneb ja värki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seepärast see imepisike kalorsuse vahe poe ja isepressitud mahlal nii oluline ongi.jaanuar 25, 2011 at 6:51 e.l. #287639marti384
MemberEinooh mida??? Kas tõesti arvate, et ma ei tee vahet misasi on mahl, nektar või mahlajook? Paraku poes müüdavatele mahladele on jumal teab mida juurde lisatud. See pole võrreldav värske mahlaga mis olen just ise pressinud.aga seda sa tead, et jumal teab, mis väetistega äkki need puu- ja juurviljad kasvatatud on, mida sa poest ostad ja kodus mahlaks pressid? iseasi kui sul oma isiklik kapsapõld ja õunaaed muidugi ple.
jaanuar 25, 2011 at 7:20 e.l. #287641Aile
Memberaga seda sa tead, et jumal teab, mis väetistega äkki need puu- ja juurviljad kasvatatud on, mida sa poest ostad ja kodus mahlaks pressid? iseasi kui sul oma isiklik kapsapõld ja õunaaed muidugi ple.Ära tee teisel elu raskemaks, kui see juba niigi on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2011 at 7:26 e.l. #287643Nony
MemberKaloritabel ei kajasta selliseid õhkõrnu peensusi ja nüansse mis eristavad värsket mahla mittevärskest. Kaloritabel on selline suhteliselt jäme ja robustne tööriist. Kaloritabel ei kajasta hea veini buketti ega rõõmuga tehtud toidu positiivset energiat. Kaloritabel ei tea kas veiseliha pärineb õnnelikult või õnnetult lehmalt. Pulsiloendur ei tea kas füüsiline koormus tõi rõõmu või tülpimust. Aga nanotehnoloogia areneb päevadega ja olukord muutub varsti.Enam paremini poleks saanud öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5+
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2011 at 7:37 e.l. #287645ROtter
MemberÄra tee teisel elu raskemaks, kui see juba niigi on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, nagunii me ainult arvame, palju me päevas kaloreid kulutame.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.