Probleem järgmine: olen harju keskmist arvestades üsna tugev, kuid jõusaalis ajavad juba kerged raskused mind üle kere värisema. Asi pole selles, et ma ei jõuaks, vaid milleski muus. Näiteks: 80kg x10 suudan rinnalt lükata, kuid isegi 10 kg-ste hantlitega pinglit liblikat tehes hakkan esimese liigutuse peale üle kere värisema.
Olen harjutusi teinud juba pikemat aega, aga värin ikkagi vähemaks ei jää. Sellest eeldan, et asi pole ka jõu puudumise taga.
Ilmselt on stabiliseerivad lihased nõrgad… samas kui oled päev otsa söönud võikusid siis võib sama tulemus olla… Seega siin sooviks rohkem infot sinu enda kohta. Kui tihti käid jõusaalis trenni tegemas..kuidas on jaotatud treening päevad,mida sa sööd,pikkus kaal….
3-4 korda nädalas käin jõusaalis. Viimased kaks kuud olen aktiivne olnud. Vahepeal 2 aastat ei treeninud, aga enne trennipausi oli sama probleem, ainult, et siis olin aktiivne cirka 4-5 aastat.
Treeningu päevad jagunevad üldiselt kord ülakehale järgmine kord alakehale jne.
Söön hommikuti putru, lõunati tavaliselt praad + kohupiima, õhtuks samuti tavaliselt praad + kodujuust. Erilist treeningdieeti ei pea.
Aastad tagasi oli mul ka taoline jama, enne kui hakkasin ülekeha trenni tegema. Siis minul oli see probleem et olin ainult teatud lihaseid treeninud ja osad olid üldse puutumata seega minu põhjus oli stabiliseerivate lihaste nõrkus…kusjuures sama harjutusega. Aga kahjuks mina ei oska küll muud põhjust sulle öelda. ??:”> Loodan et mõnel targemal on sulle rohkem infot ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>