Skip to main content

Vanus. osa II

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Vanus. osa II

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    raimo01
    Member

Olen 29a. ning oleks huvitav teada kas sellises eas jõutrenni tegema hakates on lootust, et lihased hakkavad suurenema? Teiseks. Kas keegi oskab anda efektiivset treeningkava mis paneks sääred kasvama.

Tänud.

alz1
    Member

kindlasti hakkavad lihased paisuma kui pole enne teind siis lihtsalt võta mingid rauad kätte ja tee päkkadele tõuse max amplituudiga seerjas 8-12 korda ja 3 seerjat treningkava leiad tööriistade alt kui ei teadnud

Zad
    Member

40-seltki tuleb veel jõudu ja musklit juurde!

ROtter
    Member

Näiteks Indrek Otsus on 50 – aastane.

jaan1
    Member

kui korralikult teed siis ikka

A.A
    Member

Ise alustasin ka võistluseks ettevalmistamist 30 aastaselt nii, et anna tuld…

Lihas kasvab mõnusalt… näiteks enne ettevalmistust oli mul biceps 43cm nüüd 5 aastat hiljem 51cm…

Säärt tuleks treenida nii, et seeriate vaheline paus ei ületaks 15 sekundit…sääremari on lihas mis taastub ülikiiresti ja veel parem oleks teha superseeriaid

Jõudu

Raivo Piiber
    Member

Ma alustasin saalitreeningutega üldse alles 3 aastat tagasi, 35-aastaselt.Lavale katsun ennast sebida ilmselt aastal 2007.Nii et keep goin´!

eintsius
    Member

Minu teada kasvab meestel meessuguhormoonide tase veres 35-40 eluaastani, siis peatub ning hakkab langema. Senikaua kui kasvab või seisab paigal on areng väge hea.

Aga kui sääred hästi taastuvad, kas neid võib siis mitu korda nädalas treenida? Kas see annaks massi juurde? Kas õlgu peaks samamoodi treenima? Õlad ju ka treeningule raskesti alluvad.

ROtter
    Member

Aga kui sääred hästi taastuvad, kas neid võib siis mitu korda nädalas treenida? Kas see annaks massi juurde? Kas õlgu peaks samamoodi treenima? Õlad ju ka treeningule raskesti alluvad.

Säärelihaste kiire taastumine on ikka seotud inimese kõndimisega,mitte sellega,mis raskesti või kergesti treeningule allub.

Autor
    Postitused
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.