Skip to main content

Vanus!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    zon
    Member

Kas keegi on kuulnud niisugust lugu et pärast 25 eluaastat on lihase kasvatamine häiritud. Tähendab see seda et need kes hiljem alustavad on raskem lihast kasvatada.

daemonium
    Member

Isiklikust kogemusest kinnitan:kasvab küll.

Kapp
    Member

lihased kasvavad jah vanemana aeglasemalt

matti
    Member

25 on vist liigfa madal piir.Pigem võiks selle piiri panna 35 või umbes nii.Tean mitmeid 45-50 aastatseid mehi,kel lihas kasvab veel suht normaalselt.

BULDOOSER
    Member

Kas keegi on kuulnud niisugust lugu et pärast 25 eluaastat on lihase kasvatamine häiritud. Tähendab see seda et need kes hiljem alustavad on raskem lihast kasvatada.

See on individuaalne( sõltub pigem geenidest) ,aga mina alustasingi kusagil selles vanuses ja usun ka , et oleks teismelisena alustanud

oleks ehk parem olnud, samas eesmärk on olnud jõud , mitte mass. Kui vaadata tippkulturiste , siis parimad tulemused on vanuses 30+ aastat. Minu parim vorm oli kusagil 30- selt.

Kiisumiisu
    Member

Mina näiteks alustasin küll peale 25 eluaastat ja peab ütlema, et kui õieti trenni teha, siis kasvab küll

gmaster
    Member

iseenesest vahet pole

kunagi pole liiga hilja

eks ta mingil määral väheneb, aga ega sellepärast trenni tegemata jätta tasu või enne seda ennast sodiks treenida

Aile
    Member

Peale 25! :eek:

Lapsukesed, ei ole see vanadus nii hirmus yhti. Teed trenni, on ka arengut.

Mulle tundub, et k6ik l2heb aina paremaks :ph34r:

Raivo Piiber
    Member

Heh, aina paremaks, aina paremaks. Ma alustasin 35selt ja kasvan iga päevaga. :ph34r: Endalgi hirmus juba :eek:

aries
    Member

Mina näiteks alustasin küll peale 25 eluaastat ja peab ütlema, et kui “õieti” trenni teha, siis kasvab küll :eek:

õigesti!!! :ph34r:

Kiisumiisu
    Member

õigesti!!! :eek:

Kui ÕIGESTI trenni teha… :ph34r:

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.