Skip to main content

vanus

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    hugo boss
    Member

see NOX on universali oma. ja universal on väga kõva tootja. arnoldi kommentaarist jääb vähemalt mineule selline natuke pilkav mulje. universal on miljon korda etem kui tai kane ja üleüldse küsi suvalise profi käest mis on tai kane ja ta naerab su ribadeks. ühesõnaga see NOX on kõva. tuttav on seda imenud. ja ka paljusid muid asju imenud. soovitan seda arnoldil ka imeda

Oleg109
    Member

Kas keegi on seda NOX’i ültse kasutanud???Võiks kirjutada küll veits sellest et kuidas siis toimib ka mida annab mida mitte!!

bacardi
    Member

eestis selle tarbijaid vähe ma arvan, aga sõbra jutust pidi toimima lausa väga hästi, annab jõudu, vastupidavust, lihasmassi jubedalt ja sellega pidid lihased kiiremini taanduma ka

Makaveli
    Member

“lihased kiiremini taanduma” – see küll hea pole

muc
    Member

Kui su sõber sama suur “asjatundja” on, kui sina oma jutuga tundud, siis ei maksaks seda teemat küll kellelgi väga tõsiselt võtta. Soovitaks baseeruda ikka kellegi kogenuma kogemustele. See on bullshit, et umbes jah mul siin üks sõber, sellel on üks hea sõber, kelle sõber paneb seda kraami. Päris hästi laksib, vähemalt see 4. sõber väidab nii.

bacardi
    Member

no seda NOX3 kohta olen lugenud ka päris palju, ja kõik on sama jutt, eks te ise teate mida usute

eints
    Member

no ma ka olen selle kohta vist köik kommentaarid läbi lugenud bodybuilding.com foorumitest. ja kui aus olla, siis seal on ka 50/50, pooled soovitavad pooled mitte. Arvasin, et on parem ise ära proovida, siis saab täpselt teada. No mingi paari kuu pärast siis räägin, kuidas mulle möjus. OK?

g-e-r-l-i
    Member

Miks peab alati alustama Whey lemoniga ?? See on ju nii ebameeldiva maitsega (minu arvates).. olen püüdnud seda segada spordijookide jms-ga aga ikka mulle ta ei istu kuidagi

hugo boss
    Member

ei peagi. alusta pure wheyga. seguneb üluhästi ja maitsed. mmmmmmmmmm. maasikaomal on isegi väiksed maasikatüklid sees. ühesõnaga ole ettevaatlik. keele võib alla viia. ilma jääd keelest lihtsatl.

ochii
    Member

tavaliselt tarvitavad seda NOX’i tüdrukud. aga ma ei tea, kui mõnele kutile mokkamööda on, mis siis ikka

Makaveli
    Member

Ok , rebisid ära.

ochii
    Member

tegelikult ma nõustusin mõne asjalikuma postiga (loe: et ei tasu igasugu asju sisse süüa, mida soovitavad ‘mittemingisugusedmehed’) ja siis natuke tegin nalja omaarust.

compu
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.