Vanamees teeb ka trenni :D
- This topic has 50 replies, 27 voices, and was last updated 5 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2011 at 6:24 p.l. #300559
Kevin de puta madre
MemberTõesti, esimese pildiga võrreldes kohe 15 aastat noorem.Täpselt minu mõte.
40- ja 25-aastane.
mai 4, 2011 at 6:34 p.l. #300567KiluKalur
MemberNoorem jah!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvan, et see, millises kehakaalus ja millise rasvaprotsendiga keegi noorem välja näeb, sõltub eraldi igast inimesest. Kaasa mängivad veel kehaproportsioonid, tervislik seisund, harjumused ja isegi intelligentsus, sest lollid on enamasti tarkadest koledamad.mai 5, 2011 at 5:00 e.l. #300602Aile
MemberEi vaidle vastu et naistel mõnes mõttes nii võib olla.Aga kui mees kaalu alla võtab ja näost õhemaks läheb, siis tihti lähevad ka aastad:) Olen näinud 4 kuuga 10a noorenemist küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et kui ma oleks paksem, siis näeksin ka vanem välja.
Oleneb isendist tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehakultuuriteaduskonna omadel on rohkem häid eeeskujusid ees. Näiteks Inga Neissaar, kes vananeb uskumatult ilusti. Ta on ikka veel tibiohtu…ja enam ei tihkagi küsida, mis see vanus juba on.
mai 5, 2011 at 5:22 e.l. #300605Okk
Member…sest lollid on enamasti tarkadest koledamad…Kas “briti teadlaste” repertuaarist järjekordselt või su isiklike vaatluste tulemus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 7:09 e.l. #300621KiluKalur
MemberKas “briti teadlaste” repertuaarist järjekordselt või su isiklike vaatluste tulemus?
Isiklike vaatluste tulemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 8:06 e.l. #300627realreal
MemberNo see oleks suht nõme lugu küll, kui oled loll ja kole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas see oligi, loodus tühja kohta ei salli ?mai 5, 2011 at 4:00 p.l. #300754mina3333
Member…lollid on enamasti tarkadest koledamad.Aga mulle siiski tundub, et pelgalt näolapi järgi ei saa määrata inimese intelligentsuse taset. Sest vahel juhtub ju ka nii mõnegi nö. ilusa inimese puhul, et kuni vaikib on kõik ok., aga nii kui avab suu, siis mõtled, et ta poleks pidanud seda tegema:D
Eks ta jah selline suhteline asi ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 7:27 p.l. #300858KiluKalur
MemberIgasuguseid variante on. Näiteks võib olla targa inimesega juhtunud hirmus õnnetus või haigus, mis on ta algse ilu põrmustanud ja muutnud ta paksuks, armiliseks või vanaks. Üldiselt olen kasvõi netti oma pilte üles pannud inimeste kohta täheldanud, et põhiharidusega tegelased on rohmakama välimusega kui kõrgesti haritud seltskond. Silmadest loeb ka palju välja. Erksam mõistus peegeldub selgemas ja teravamas pilgus. Ma saan aru, et mu jutt kõlab nagu vanaaegne alkeemia, aga ma ei rõhugi hetkel teaduslikkusele vaid räägin oma kogemustest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 9:40 p.l. #300874realreal
MemberNojh mis me siin ikka räägima. Mina võin jällegi öelda, et mõistus pole enda teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teiseks, silmade järgi on praktiliselt võimatu sellist asja järeldada, kas inimene on tark või mitte ja suhtlemisoskus võib ikka väga petlikuks osutuda. Mis me nüüd siis järeldame ? Elu polegi vast nii must ja valge nagu see vahest endale tundub. Me kõik oleme enda arvates suured Einsteinid ja igatepidi hästi head inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2011 at 10:53 e.l. #281905Sparta
MemberSiin videos võib üht 60 aastast vanameest näha, kes treenib vabas õhus. Pole paha muskulatuur oma vanuse kohta! Not at all!
detsember 12, 2011 at 1:23 p.l. #281383eesti mees
MemberNoh vanus ei ole jah mingi nähtus. Ma nägin suvel Malagas rannas ühte 58 aastast jaapanlast kes tõmbas lõuga ja tegi ühe käega kätekõverdusi, rääkimata veel spagaadist ja kätele seisust. Hiljem rääkides tuli välja et mees on kunagi võimlemisega tegelenud.
Ise võin öelda et välja sörkides olen suutnud omalt kuidagi 6 – 7 aastat maha saada, vahel pakutakse vanuseks 32-33
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mis saab mul olla komplimentide vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 12, 2011 at 5:17 p.l. #280996Aile
MemberKohe-kohe saan 44 … Treenida armastan mitmekylgselt. Seda, teist ja kolmandat…
Ega iseennast on raske objektiivselt hinnata, et kui vana või mittevana. Eks me lähe kõik vanemaks ja tuleks seda võtta eelkõige kui väljakutset.
detsember 12, 2011 at 7:17 p.l. #280841daemonium
MemberKohe-kohe saan 44 … Treenida armastan mitmekylgselt. Seda, teist ja kolmandat…
Ega iseennast on raske objektiivselt hinnata, et kui vana või mittevana. Eks me lähe kõik vanemaks ja tuleks seda võtta eelkõige kui väljakutset.
No noored tüdrukud peavadki mitmekülgselt treenima …,
detsember 12, 2011 at 8:05 p.l. #280757builder
MemberJa laktoosivaba jooke nautima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No noored tüdrukud peavadki mitmekülgselt treenima …,
detsember 12, 2011 at 9:19 p.l. #280640Aile
MemberNo noored tüdrukud peavadki mitmekülgselt treenima …,

Eks me ole kogu elu kellegi jaoks lapsed ja kellegi jaoks noored tydrukud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.