Vanamees teeb ka trenni :D
- This topic has 50 replies, 27 voices, and was last updated 5 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2011 at 7:56 p.l. #299548
AlanBStard
ModeratorHästi lühike?
aprill 26, 2011 at 8:05 p.l. #299549KiluKalur
MemberEi ole silmapaistvalt lühike. Umbes 165 vast (kokku tõmbunud). Juuksed on veel isegi alles. Tumehallid.
“>aprill 26, 2011 at 8:53 p.l. #299558AlanBStard
ModeratorArvasin juba et Kuusik… aga too pole ikka elus enam.
aprill 27, 2011 at 3:55 e.l. #299562Aile
MemberArvasin juba et Kuusik… aga too pole ikka elus enam.Kuusik oli jah, legendaarne.
US-i nö koduklubis käib üsna mitu 80-90 aastast. Mõnikord koos oma füsioga, mõnikord üksi. Mida vanemaks te saate, seda vajalikumaks spordisaali külastamine muutub.
aprill 27, 2011 at 7:03 e.l. #299591builder
Member70- st ka olen näinud saalis. Antud isend oli ikka täitsa mõistuse juures ja väga väikeste raskustega möllas. Aga kui seal hakkaks kleenuke 100 kilost tõukama rinnalt ja märgatavalt ähib – puhib, siis ikka on õudus kuubis. Ära minna ka ei saa saalist ja öelda vanemale inimesele midagi konkreetselt ka ei ole ju viisakas. Kuigi jah 34 aastat mainitu on minu juures ka tatikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured austused vanema põlvkonna meestele, sest see tiivustab nooremaid mehi ka ikka saali tulema. Teatud vanuses peaks neil meestel, nojah ka naistel see külastus tasuta olema. Kui asi läbuks ära läheb, võibolla siis mingi võistlus vanuritele teha, esikolmik ikka peaks tasuta aastase külastuse saama, no kasvõi kuuajase. Olgem ausad, kui pensionile mineku iga tõstetakse, siis kuskilt see jõud peab ju tulema, et ära venitada end pensini.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabandust, kui teema läks mööda.
“>aprill 27, 2011 at 10:05 e.l. #299633Aile
Member70- st ka olen näinud saalis. Antud isend oli ikka täitsa mõistuse juures ja väga väikeste raskustega möllas. Aga kui seal hakkaks kleenuke 100 kilost tõukama rinnalt ja märgatavalt ähib – puhib, siis ikka on õudus kuubis. Ära minna ka ei saa saalist ja öelda vanemale inimesele midagi konkreetselt ka ei ole ju viisakas. Kuigi jah 34 aastat mainitu on minu juures ka tatikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured austused vanema põlvkonna meestele, sest see tiivustab nooremaid mehi ka ikka saali tulema. Teatud vanuses peaks neil meestel, nojah ka naistel see külastus tasuta olema. Kui asi läbuks ära läheb, võibolla siis mingi võistlus vanuritele teha, esikolmik ikka peaks tasuta aastase külastuse saama, no kasvõi kuuajase. Olgem ausad, kui pensionile mineku iga tõstetakse, siis kuskilt see jõud peab ju tulema, et ära venitada end pensini.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabandust, kui teema läks mööda.
“>Just!
Igaühele on vaja ea- ja vormikohaseid võistlusmeetodi rakendusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 3:09 p.l. #300387mina3333
MemberLisan siia ka mõned fotod võrdluseks – kaks esimest on tehtud umbes aasta tagasi, ja ülejäänud kaks nüüd hiljuti.
Minu meelest on toimunud päris head muudatused. Tarvis on vaid visadust.
Just!Igaühele on vaja ea- ja vormikohaseid võistlusmeetodi rakendusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 4:27 p.l. #300392gmaster
MemberVarrukad on täis läinud, aga muidu on pehmet ka juurde tulnud.
mai 3, 2011 at 5:12 p.l. #300395mina3333
MemberVarrukad on täis läinud, aga muidu on pehmet ka juurde tulnud.Nojah, see et need varrukad mul enne liiga tühjad olid, mulle peavalu valmistaski. Nüüd võib jagada aega rohkem ka teistele kehapiirkondadele, et ka seda pehmemat vähemaks jääks:)
mai 3, 2011 at 5:43 p.l. #300402timo116
MemberNoorem näed välja kah.
mai 3, 2011 at 5:58 p.l. #300404mina3333
MemberNoorem näed välja kah.Kui hakkasin trenni tegema, siis jätsin ka suitsetamise maha. Kümme aastat tõmbasin. Nüüd organism taastub ja mõjutab ka välimust paremas suunas.
mai 3, 2011 at 6:14 p.l. #300408Nesatur
MemberTõesti, esimese pildiga võrreldes kohe 15 aastat noorem.
mai 3, 2011 at 6:25 p.l. #300410gmaster
MemberKusjuures jah, tavaliselt kaalutõusuga tuleks nagu vanust ka juurde, siin pigem vastupidi.
mai 3, 2011 at 6:33 p.l. #300411nightq
MemberKusjuures ma olen täheldanud pigem vastupidist varianti: täidlasemad näevad tihtipeale nooremad välja. Mu enda ema on 50 aastane, aga näeb välja pigem 35, sest kortse ei ole ja nahk on värske; oma osa on ilmselt väikestel rasvapatjadel, mis ühtlustavad nahka. Kõhnad keskealised näevad pigem täielikud kondiklibud välja ja naha “särast” ei tasu rääkidagi. Solaarium, suitsetamine ja rasva puudumine ei tee kohe üldse head.
mai 3, 2011 at 7:07 p.l. #300414gmaster
MemberKusjuures ma olen täheldanud pigem vastupidist varianti: täidlasemad näevad tihtipeale nooremad välja. Mu enda ema on 50 aastane, aga näeb välja pigem 35, sest kortse ei ole ja nahk on värske; oma osa on ilmselt väikestel rasvapatjadel, mis ühtlustavad nahka. Kõhnad keskealised näevad pigem täielikud kondiklibud välja ja naha “särast” ei tasu rääkidagi. Solaarium, suitsetamine ja rasva puudumine ei tee kohe üldse head.Ei vaidle vastu et naistel mõnes mõttes nii võib olla.
Aga kui mees kaalu alla võtab ja näost õhemaks läheb, siis tihti lähevad ka aastad:) Olen näinud 4 kuuga 10a noorenemist küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.