Skip to main content

Vanalt alustada võistlustega?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Vanalt alustada võistlustega?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    antz
    Member

no näiteks Eestimaa Noor Rammumees 2008 võitja Tanel Mustassaar´e tulemused jõutõstmises olid Eesti mv-l

320kükk, 215kg surumine ja 335kg tõmme ehk siis kokku 870kg

Nii ta on. Need on väga kõvad tulemused, kuid tema on ka täiskasvanud rammumeeste seas täiesti konkurentsivõimeline. Tegelikult peakski olema taolisel tasemel, et saaks sujuvalt noortest täiskasvanutesse minna.

sys24
    Member

Lugesin erinevaid rinnalt surumise võistluste teemasid , kuid ei leidnud ikkagi ühtset vastet sellele et kui palju tavaliselt -75kg kaalukategooriasse kuuluvad vennad suruvad? Mõtlesin ka ise mõnest võistlusest osa võtta , kuid tahaks lugeda täpseid määrusi.

antz
    Member

Lugesin erinevaid rinnalt surumise võistluste teemasid , kuid ei leidnud ikkagi ühtset vastet sellele et kui palju tavaliselt -75kg kaalukategooriasse kuuluvad vennad suruvad? Mõtlesin ka ise mõnest võistlusest osa võtta , kuid tahaks lugeda täpseid määrusi.

http://www.silbaum.net seal on olemas nii rekordid kui ka viimaste aastate MV tulemused.

V8
    Member

Kui ma õieti mäletan siis viimati Tartus suruti juuniorides 75 või oli see 80kg kehakaaluklassis kõige rohkem 190 kanti.

Aga kui 2x oma kehakaalu surud siis on ka juba väga hea.

elar
    Member

Võisteldakse ju enda jaoks. Väiksemates jõutõstmise võistlustest võib selliste tulemustega vabalt osa võtta. Annab hea kogemuse ja motivatsiooni trenni edasi teha. Isiklikult mulle on alati suurimaks motivatsiooniks olnud võistlused ja trennitahe pärast võistlust alati tõuseb, sest näed, milline areng on olnud. Samuti motiveerib see, kui teised on tugevamad.

Mida rohkem võistled, seda suurem huvi tekib ala vastu. Samuti näed, kuidas asjad kõrgemal tasemel käivad. Saad tugevamaks, tuleb varustus ja näed, et polegi teistest nii palju maas kui algul tundus. Võrratu spordiala.

Reimps
    Member

See aasta oli noor rammumehel 15 aastased.POLE PAHA!

alustasin võistlustega 19 aastaselt,ternni aga 18 a, u 5 kuud trenni ja ss juba võistlustele

alustasin võistlustega 19 aastaselt,ternni aga 18 a, u 5 kuud trenni ja ss juba võistlustele

Miks nii hilja alustasid? Vennad sul vist alustasid varem?

Lev
    Member

Jõutõmbele olen üldiselt vähe rõhku pannud, aga mingi üle 100 peaks ära tulema.

no oleksin rahul, kui saaksin mingi 2 ja 3 koha.

Oleks siis mõtet, kui tulemused oleks sellised : Kükk 100 , L – Surumine 85kg – 90kg ja kükk 110 .

Kuidas seal süsteem ültse on, et kas palju maxi jõuad või korduste peale?

Pm olen võhik sel teemal VÄGA !!

Pikk oled ja palju kaalud?

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.