valutavad lihased
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » valutavad lihased
- This topic has 27 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
smitser.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2005 at 1:19 p.l. #62096
Undionu
Memberega need BP raskused ka enamikel meestel väga suureks ei saa minna. näiteks minul on abs. jõud kindlasti tunduvalt suurem, kui keskmisel naisel seal trennisaalis, aga sellega kaasneb ka suurem kere mida tuleb liigutada ja pikki seeriaid eriti suure raskusega ikka teha eii suuda. samuti on liigutuste amplituud pikem, mis tähendab ka suuremat energiakulu.
november 11, 2005 at 1:46 p.l. #62097Smiler
Memberaga mehed, teie ka võiksite natuke oma raskusi siia kirja panna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2005 at 3:00 p.l. #62100snufkin
Memberehheee smiler mida siis mina peaksin tundma oma tibatillukeste raskustega ning valutavate lihastega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks……. Võtan endale kokku, et ilmselt on raskuste leidmine nö testimise ja proovimise koht. Lihtsalt algraskuse määramine peab olema enamvähem paigas so minul pole see 5 kg ……november 11, 2005 at 9:01 p.l. #62126natalja
Memberuh mina täna esimest korda tegelesin BodyPumpiga ….. ohh see on nii raske
eriti käed natukene valutavad=)
november 12, 2005 at 7:03 e.l. #62134Smiler
Memberheh…ma rõhutasin, et eesmärk ei ole midagi kellegi raskuste kohta öelda..aga kui kui ise esimest korda käisin ja kõik käed haiged olid, sain natuke leevendust selliselt asjalt nagu voltaren…iga max 2 tunni tagant määrisin biici…
siis oli isegi talutav natuke..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2005 at 8:31 p.l. #62273jasmiini
Memberpanen enda raskused ka kirja:
soojendus 5
kükid 20
rind 10
selg 15
triits 9
biits 9
väljaasted 15
õlg 3+3
praegu olen haige,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> trenni pole teinud 2 nädalat, tunnen kuidas jõud kaob päevadega, no kohe hirmon, et mis must nii järgi jääb!?
Ilmselt pean alustama jälle nullist esimestel trennidel – ja ei tea
kui ruttu saab endise jõu tagasi
!?november 14, 2005 at 4:38 p.l. #62314Smiler
Memberjasmiini: sma mure siin… :S praelt just mõtlesingi,et homme trenni, et tuleb vist panna jälle min raskus…no kohe üldse jõudu pole…viiase trenni aeg oli veel pulss 178
november 14, 2005 at 5:12 p.l. #62319smitser
Memberoi ma siin loen neid naiste raskusi ja käisin ise ka täna esimest kord BP tegemas ning u samade raskustega ning pidin ikka triitsepsi ja õla ning väljaastetega ära koolema.nii raske oli ma täitsa imestasin kuidas naised jõuavad.ok et pooled olid megafit ja treenitud kehadega aga oli ju ka tavalise välimusega neid seal
ja selle venitamise koha pealt tõesti et see on täiesti mõtetult lühike ning tark oleks ise enne nati sooja vist teha ja pärast ka koralikult end venitada/sirutada
vähemalt mulle nii tundus
muidu päris enamvähem imelik oli nats ainukese mehena küll:D:D korra või 2 nädalas täitsa võib teha pluss veel paar korda jõusaali ka.
november 14, 2005 at 7:35 p.l. #62340pumper
Membermuidu päris enamvähem imelik oli nats ainukese mehena küll:D:D korra või 2 nädalas täitsa võib teha pluss veel paar korda jõusaali ka.Welcome to klaab.
november 15, 2005 at 7:58 e.l. #62352snufkin
Membereks ta tõesti ole veidi hääs mõttes imelik…….. vaadata enda ümber painutamas ja rassimas sedavõrd palju meeletult kenasi naisi ja siis vaikselt surra valitud raskuste käes
november 15, 2005 at 8:41 e.l. #62357jasmiini
Memberaaa selle välimuse koha pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tuleb mul ka meelde üks õpetlik ja meeldejääv kogemus, Viljandi järve rahvajooksul- vist üks esimesi kus osalesin, vaatasin stardis, et ah sellised memmed siin jooksevadki lüpsikud käes, nii siis läks jooks lahti ja need suured tädid nühkisid must mööda ja sain kibedalt lüpsta
, nüüd tean et mass ei näita tuhkagi ja olen oma arvamust muutnud!Alles hiljuti olles BP trennis oli juhus kus uuekesd tulid trenni, saali tuli tugeva kehaehitusega (nii umbes80-85 kg) vana olija, tädikesed pistsid hirnuma ja tegid nõmedaid nägusid. Jube vihale ajas, tahtsin nii midagi öelda aga näe – olin vait
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis kui trenn lahti läks ei suutnud tädid 1 kg hantlitega midagi peale hakata, seisid nii sama. Njah….november 15, 2005 at 11:16 e.l. #62365snufkin
Memberjutt küll juba teemast ammu möödas aga ei saa ka jätta üht mälestust “heietamata”
Hooajal käisin orienteerumis neljapäevakutel ja seal hulganisti esmapilgul vanadekodust plehkupannud inimesi luusis Neid samu metsavahel aga kohates olid nad justkui ümbervahetatud…. rühkisid sehukese meelekindlusega, et minul jäi üle vaid nende kandu vaadata. Sama juhtus mul ka Rogainil viimati. Tänu sellele, et võtsin sappa ühele võistkonnale kellede keskmine vanus oli 60 tegin ma nö elutulemuse RESPECT
november 15, 2005 at 10:12 p.l. #62398smitser
Member