Skip to main content

Valutav süda

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Valutav süda

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused
    daemonium
    Member

Mnjah …

oli sarnane häda.A minu puhul oli tegu vasaku rinnalihase venitusega.

Ja kindlasti marss! arsti juurde,arvuti teel sulle keegi diagnoosi ei pane.

sft
    Member

Kindlasti arsti juurde!

Endal oli sama jama ja ilmselt tuli see ületreeningust.

Fiinix
    Member

No minupoolse jutu aluseks oligi sama murega arsti juures käimine.

Ja theONE1, väikeste lihaste all pidasingi silmas roietevahelisi lihaseid, nagu sulle juba mainiti.

scorpion666
    Member

Endal oli sama asi…käisin spordiarsti juures ja oli ilmselge ületreening :S. Looda et su. parem südamelihas põletikku ei ole, siis oled trennist kõrval ikka kõva tükk aega.Käi spordiarsti juures ära ja las kontrollivad südametööd ja kindlasti saaab ta sind ultrahelisse südameseinu kontrollima.

ronija
    Member

v6i alatreening vm. Mul oli ka selline kamm, et vahest l6i nagu terav valu sinna piirkonda ( mitte sydamesse <_<“> ) ja kui hingad siis on valus väga valus! Hingasin siis aeglaselt kuni valu alguseni peatusin kui kadus siis t6mbasin kopsud rahulikult nii täis kui sain ja valu läinud.

Minu arvamuse kohaselt tekib see asi kui su keha on asendis millega ta harjunud ei ole vm. Rinnalähedased lihased ei ole vb treenitud ja keha on tundlikum painutustele ja sellistele asjadele? Mul igastahes prob läinud. Arstilt sain lihtsalt sellise vastuse, et kasvuperiood. Keha kasvab (see oli teismeliseeas, aga ehk on ka lihasmassi kasvamisega v6imalik). EKG’d ja asjad olid m6ttetud, k6ik oli tip-top.

taks
    Member

endal on juhtunud seda juba teistkorda ja mingi teatud aja vältel see on ja jälle kaob, esimese korra puhul pöördusin spordiarsti juurde, kes midagi erilist ei avastanud samas käisin ka südant kardioloogias kontrollimas ja midagi polnud

ronija
    Member

Ma niipalju ei muretseks ( arsti juures käige k6ik kindlasti ). Esiteks vaevalt, et see sydame valu on, teiseks kas te ei arvaks et kui syda lööks sellised tuurid peale, et siis oleks veidi rohkemat kui valus sisse hingata <_<“>

inc1
    Member

Endal eile hakkas ka see jama. Nagu kui vahest hingan, siis südame alt nagu lööks selline terav valu sisse, siis hingan välja ja kaob ära. Nagu pistaks südame alt, selline kerge valu. Nii 4-5 korda päevas.

NO1 + 3 korda nädalas trenni.

meesi
    Member

Mis teha kui NO1 mõjub ainult südamelihastele,mitte teistele lihastele.

Süda on lihtsalt selle NO1 tarbimisega suureks läinud ja ta ei mahu enam rinnakorvi ära(tahab välja saada). <_<“>

Mul oli ka selleine jama kunagi kui kasutasin massilisajat ,süda andis otsad.

Jätsin jõuka rahule ja hakkasin jooksamas käima,läks paremaks.

Marek Kalmus
    Member

Tegu on vahelihasega, kas siis venituse tagajärjel tekkinud valu, või siis peale trenni külma saanud, võike põletik. Tunne on täpselt selline nagu südames pistaks kui sügavalt sisse hingad. Valu möödub tavaliselt nädalaga. Treeningu algaastatel juhtus seda oma lohakusest mitmeid kordi. Need peaks olema jah needsamad väikesed roietevahelised lihased mida OldMan mainis.

Käi ära südame arsi juures ja kui see midagi ei leia, siis just nii ongi nagu oletan.

ROtter
    Member

Asi saab alguse sellest, et südame-veresoonkond ei ole sellise koormusega harjunud, nagu te lisandite abil trenni teete. Paralleelselt jõuharjutustele on vaja ka südant treenida metsajooksudega, jalgrattaga sõites, ujudes, siis areneb ka südamelihas vastavalt. Praegusel juhul ainult koormate südant üleliia punnitamisega ja valud ülekoormusest ongi käes. Kõike tuleb teha mõistusega.

ROtter
    Member

Tegu on vahelihasega, kas siis venituse tagajärjel tekkinud valu, või siis peale trenni külma saanud, võike põletik. Tunne on täpselt selline nagu südames pistaks kui sügavalt sisse hingad. Valu möödub tavaliselt nädalaga. Treeningu algaastatel juhtus seda oma lohakusest mitmeid kordi. Need peaks olema jah needsamad väikesed roietevahelised lihased mida OldMan mainis.

Käi ära südame arsi juures ja kui see midagi ei leia, siis just nii ongi nagu oletan.

Ma täpsustaksin natuke. Vahelihas on teiste sõnadega diafragma ja see asetseb rinna- ja kõhuõõne vahekohal. Roietevahelised lihased asuvad roitevahel. Vahelihas etendab suurt osa hingamisel, eriti meestel nn. kõhuhingamine. Vahelihas on tegev ka kõhupressi tekkimisel.

Ülejäänud osas Marekiga nõus.

justincase
    Member

nüüd kohe targemad <_<“>

Vahue
    Member

Mul käisid ka kasvueas vahel valud läbi. Üks kord oli valu aga nii tugev, et pidin lamama, seistes oli valu üsna talumatu. See oli ka ainuke kord, kui valu nii tugev oli.

inc1
    Member

Eks ma hakka siis rohkem suusatamas ja ujumas käima. Ise olen muidu kasvueas (16) ja võibolla on valu ka sellest tingitud.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.