Skip to main content

Valutav süda

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Valutav süda

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused
    Seersant6
    Member

mis kamm on peale seda kui olen hakanud no1-hte panema on nagu süda valutama hakanud nii umbes 4-5 korda päevas kui sügavalt sisse hingad käib terav valu läbi ja nyyd umbes pool minti? mis kamm on? aidake

kronik
    Member

Ma küll ei ole mingi teadja sellekohapealt aga ei usu küll et seda proteiiniga seostama peaks.Muidu endal ka käivad vahel südamest mingid valud läbi,kas mingid lihased ei või olla?

pumper
    Member

Soovitan pöörduda perearsti või kardioloogi poole. Kasvõi diagnostika ja profülaktika mõttes.

Nii endal kui ka mõnel sõbral on olnud samasugust jama. Ja seda just talvel-kevadel. Ilmselt napib päikest ja vitamiine. Apteegist peaks saama ka spetsiaalseid südeme vitamiine.

phonkypapa
    Member

Apteegist peaks saama ka spetsiaalseid südeme vitamiine.

Q10

Baracus
    Member

Mul oli ka üksvahe nii et sügavalt sisse hingates terav valu aga enam pole ei tea mis värk oli.

theONE1
    Member

selle põhjuseks võib olla ka liiga kiire üle minek kergelt treeningult raskemale, samuti liiga intensiivne trenn jms. Põhjusi võib olla mitmeid! Kui see sul juba pikemat aega on, siis soovitan spordiarsti juurde pöörduda!

Fiinix
    Member

Minu teada pole selliste teravate valude puhul, mis hingamist segavad, tegu südamega, vaid seal piirkonnas paiknevate väikeste lihastega. Südamega seotud valu peaks selline pitsitav olema.

theONE1
    Member

mida nende väikeste lihaste all silmas küll pead?

ROtter
    Member

mida nende väikeste lihaste all silmas küll pead?
    crawe
    Member

hey, kindlasti mine südame arsti juurde, las teeg EGK sulle ja üleüldse kulukas aga hea olks lasta kontrollida kõikidel bodybuilderitel oma südant ultraheliga! Vahel võib esinda, et mõni klapp hakkab kõvast trennist natuke verd tagasi laskma!

theONE1
    Member

ka keha vale asend võib selliseid asju põhjustada, aga spekuleerida sellel teemal on raske, arst saab teha vajalikud protseduurid(ultraheli jms) kui see üle ei lähe!

keiko
    Member

Võib-olla läksid sa just oma naisest lahku

come123
    Member

mul hakkas peale haigust valutama kui trenni läksin

Andreaz
    Member

come123
    Member

kirjutage keegi siis kui arstil käidud tahaks teada mis tuleb teha ja mis siis viga on

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.