Valus õlg
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Valus õlg
- This topic has 15 replies, 13 voices, and was last updated 22 years, 1 month tagasi by
läx.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2003 at 2:05 p.l. #1695
Fle
MemberProbleem selline, et mul õlga lööb tugeva valu kui hantlitega lendama hakkan… mul oli see probleem juba pool aastat tagasi ka, aga siis kadus ära ja nüüd on jälle tagasi tulnud. Nüüd annab teisi harjutusi kätele tehes ka tunda mitte ainult lennates. Oskab keegi aidata, et kuidas sellest lahti saada…
detsember 25, 2003 at 5:12 p.l. #35225Alfonze
Membermul oli sama asi, m2rtsis vigastasin ja siiamaani on kahtlane, ultra gel aga tundub aitavat, ma alles yhe purgi s88nd niiet nati vara veel r22kida, aga juba on parem.
detsember 25, 2003 at 5:24 p.l. #35226rusikas
MemberOlen korduvalt kokku puutunud õlavaluga. Eriti lendamisel lõi välja. Käisin massazis, määrisin, arstilt sain ka spets. süsti. Siis andsin lihtsalt puhkust ja aega. Nüüd on paar aastat korras olnud, aga ettevaatlik olen ikka.
detsember 26, 2003 at 2:36 p.l. #35227Olari
MemberMul sama jama aga õlg hakkab valutama siis kui lamades rinnalt surun.Hakkan ka Ultra Gel-i võtma ja loodan sellele.
Mul õlad ragisevad ka kui neid liigutada.
detsember 26, 2003 at 4:45 p.l. #35228M-A
MemberSoovitan kõigil, kel liigesed valutavad-ragisevad, teha läbi vähemalt 2 glükosamiini kuuri, kus soovituslikku kogust (see, mis pakil märgitud) suurendada 2-3 korda. Lisaks on kasulik juurde süüa zhelatiini (teha siis ilma magusaineteta tarretist).
detsember 26, 2003 at 7:58 p.l. #35229Fle
MemberPeaks ka siis seda Ultra gel-i proovima…
detsember 27, 2003 at 12:41 p.l. #35230hatebreed
MemberKrt mul ka sama jama, kaelalt surumist vabsee teha ei saa, täitsa v****s rsk, proovisin fastum gel`i-ei aidanud üldse. Peaks ka Ultra geli ära ostma
detsember 27, 2003 at 5:10 p.l. #35231TANK
MemberMa olen täiesti nõus – Fastum geeli võid määrida palju tahad aga ei midagi… Sama hästi või veega määrida… Aga mul oli mingit vana vene päritoluga spordi kreemi mis tõesti mõjus… Ultra Geli kohta ei tea – seda pole proovinud.
detsember 27, 2003 at 6:50 p.l. #35232TANK
MemberMa olen täiesti nõus – Fastum geeli võid määrida palju tahad aga ei midagi… Sama hästi või veega määrida… Aga mul oli mingit vana vene päritoluga spordi kreemi mis tõesti mõjus… Ultra Geli kohta ei tea – seda pole proovinud.
detsember 28, 2003 at 12:06 p.l. #35233LG
MemberNeed on ikka erinevad preparaadid ja mõeldud kasutamiseks erinevatel puhkudel.Väikese rebestuse korral on Fastum gel asendamatu. Põletiku ja valu vastane effekt.Ultra gel´i on aga vaja sidekoe ehituseks(kollageen hüdrolüsaat)ja liigespindade liikuvuse ning elastsuse tagamiseks(kondroitiinsulfaat).
detsember 28, 2003 at 2:05 p.l. #35234dr.Zook
MemberÕlaliiges on väga õrn liiges ja selle valud jõusaalis igapäevane probleem! Selle taga enamasti liigeskapsli venitus või raskemalt rebend, halvemal korral lausa lihasmanseti rebend. Trennikoormusega (just õlale – igatsugu surumised ja lennud) tuleb kohe tagasi tõmmata, võib-olla isegi väike vahe teha. Ajutiselt võivad valuvaigistid (fastum-geel, tablettidena diklofenak või iburofeen) aidata. AGA kõige tähtsam on teha korrektiiv treeningkavasse – õlg tuleb põhjalikult ja mitmete ebatavaliste liigutustega (las treener näitab) soojaks teha (vt ka http://www.getbig.com). Kui harjutuse ajal tekkib äga valu, tuleb harjutus katkestada ja kui see pikem probleem, tuleb arsti (traumatoloog, ortopeed või spordiarst) poole pöörduda.
P.S. Selle Ultra-geeliga kogemust pole ja miks peaks mingi sissesöödav kollageen asja paremaks tegema…
detsember 29, 2003 at 2:01 p.l. #35235Fle
MemberDr. Zook sinu jutu järgi võin ma järeldada et sa oled mingi spordi arst…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah tõesti nüüd kui ma õlga otseselt treeninud ei ole on valud ära kadunud juba nädala ajaga.jaanuar 3, 2004 at 4:34 p.l. #35236Runner_007
MemberMul on endal selline probleem, et enne hästi-hästi korraliku soojenduseta ei saa midagi teha – õlg ei lase lihtsalt, aga nii kui olen maksimaalse soojenduse ära teinud ei tunne midagi (seda olen just surumise ajal märganud). Ei tea, mis stuff on aga suht kahtlane
jaanuar 3, 2004 at 9:50 p.l. #35237entusiast
Member+
jaanuar 3, 2004 at 10:27 p.l. #35238Proffa
Memberenne trenni on vaja ikka korralik soojendus teha,eriti enne õlatrenni…mõned aastad tagasi kui sai trenniga alustatud sai ka kohe ilma soojenduseta alustatud ja pea see oli kui õlg tunda andis…puhkasin trennist hea mitu nädalat…mingeid geele ei kasutanud…alustasin väikeste raskustega aga püüdsin teha liigutused väga kontrollitult ja puhtalt… enne põhiseeriaid teen kindlasti 2-3 soojenduseeriat kuni 20 korduseni…põhiline ongi see et teeksid õla korralikult soojaks ja suuremate raskuste juures säilitaksid max kontrolli raskuse üle
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.