Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin
- This topic has 91 replies, 47 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
Aas21.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2007 at 4:18 p.l. #131234
Anonüümne
Guesttere . alustasin jõusaaliga 15 aastaselt. tegin trenni 3 korda nädalas ja nii 3 aastat. siis jätsin poolteist aastat natuke pooleli.. mitte päris aga ikka suht midagi ei teinud eriti.. nüüd olen jälle tegema hakkanud( olen 20.a. ja 182 cm pikk) surun 95 ja suht kõhna kehaehitusega..ja mul selline mure et mul kõht nagu suuremaks läinud ja just eriti allpool naba.. arstide juures käisin . üks ütles et song.. ja teise juures käisin tegi ultraheli ja ütles et kõik korras.. endal nagu tundub ka et kõik koras vahel lihtsalt valus ..( arvan et gaasid) kui kõhulihased pingule panna siis mõlemale poole tekib suht suur muhk ikka.. pimesool on ka lõigatud umbes 6 a tagasi..
november 18, 2007 at 9:45 e.l. #131493Czar
Memberpole paha sõjaväes arenes sellest puusa stress murd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid ses suhtes hea et nüüd sai korraliku ravi ja loodab et enam ei kordukõike head ja VENITAGE ennast !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2008 at 1:33 p.l. #147693Anonüümne
GuestTere!
Nimelt selline probleem, et avastasin endal kubemesonga. Hetkel valu ei tekita ja iseenesest pole eriti märgatagi, kuid ta on olemas. Tahaks teada, kuhu oleks kõige parem sellise probleemi puhul pöörduda (Tallinnas) ?
Äitah.
märts 28, 2008 at 1:39 p.l. #147698Annika Pärtel
MemberPerearst on ju see esmane “lüli” alati, edasi juba saatekirjaga, kuhu vaja.
mai 4, 2008 at 4:58 p.l. #152908maleva
MemberKuskil aasta aega juba olnud sellise probleemi küüsis. Tehes kükke siis raskust väga suureks panna ei saa, kuna 8 korduse juures tekib alakõhtu tulitav valu (vasakule), mis aina suureneb kuni seeria katkestamiseni, järgmine seeria kordub sama. Kuna probleem on hakanud ka häirima igapäeva elu siis tekkis huvi millest võib olla see põhjustatud.
Äkki keegi oskab soovitada kelle poole pöörduda või on ise kogenud sama probleemi?
mai 4, 2008 at 5:00 p.l. #152909ROtter
MemberKuskil aasta aega juba olnud sellise probleemi küüsis. Tehes kükke siis raskust väga suureks panna ei saa, kuna 8 korduse juures tekib alakõhtu tulitav valu (vasakule), mis aina suureneb kuni seeria katkestamiseni, järgmine seeria kordub sama. Kuna probleem on hakanud ka häirima igapäeva elu siis tekkis huvi millest võib olla see põhjustatud.Äkki keegi oskab soovitada kelle poole pöörduda või on ise kogenud sama probleemi?
Esimene mõte – kubeme song.
mai 4, 2008 at 5:07 p.l. #152910maleva
MemberEsimene mõte – kubeme song.Ehk räägid sellest täpsemalt?
Millest võib olla põhjustatud ja kuhu pöörduda – perearst esialgu?
mai 4, 2008 at 5:13 p.l. #152911ROtter
Membermai 4, 2008 at 5:18 p.l. #152912maleva
MemberLugesin juba netist selle kohta ka, tundub paika pidama see mõte. Panen perearstile aja ja sebin kirurgi vastuvõtule end.
Tänan!
oktoober 7, 2008 at 4:52 p.l. #168157scott89
MemberSihuke küsimus,et tekkis valu paremal pool vöökohas.Mis selle põhjuseks võib olla ja kas ma võin veel kõhulihaste treeningut jätkata??
minu variant on see et ma tegin võib olla vähe soojaks? ja kuidas täpsemalt ja paremini kõhulihaseid soojaks teha enne treeningut???
oktoober 7, 2008 at 5:23 p.l. #168162ROtter
MemberSihuke küsimus,et tekkis valu paremal pool vöökohas.Mis selle põhjuseks võib olla ja kas ma võin veel kõhulihaste treeningut jätkata??minu variant on see et ma tegin võib olla vähe soojaks? ja kuidas täpsemalt ja paremini kõhulihaseid soojaks teha enne treeningut???
Vöökoht on ikka väga lai mõiste, vaata, kui lai on sumomaadlejatel vöö.
Esimene mõte on – pimesool, teine – song, kolmas – lihase venitus. Igal on veel omad spetsiifilised tunnused.
oktoober 7, 2008 at 6:48 p.l. #168181scott89
MemberVöökoht on ikka väga lai mõiste, vaata, kui lai on sumomaadlejatel vöö.Esimene mõte on – pimesool, teine – song, kolmas – lihase venitus. Igal on veel omad spetsiifilised tunnused.
Valu tuleb alates allapoole ööd võimalik et ongi külmalt tehtud trenn…
oktoober 21, 2008 at 5:20 p.l. #169685Reimoo
MemberEi osanud kuhugi mujale kirjutada, vast ei saand väga valesse kohta.
Alustasin siis nüüd aktiivsemalt jooksmas käimist, läheb mingi teine nädal ehk ja iga jumala kord kui olen natuke ära jooksnud,
hakkab kõhu all vasakult nurgast nagu räigelt valutama.
Hingata üritan õigesti, ninakaudu sisse ja suudkaudu välja…
Pistmisvalu see ka ei tundu, tavaliselt too ikka teisel pool ja ülevamal pool olnud, äkki kellegil mingeid
vastuseid pakkuda või võtta igaksjuhuks ühendust arstiga, kusjuures esimest korda kui käisin, siis ei olnud
minu arust valu seal..
Aitäh.
Muidu ise olen 15 ja 84.2 kg hommikuti ja 184cm pikk, üritan siis vabaneda mingist liigsest 10nest kilost, käin siin jooksmas ja plaanin
ka sisse võtta ujumist. Kava on tellitud, aga probleeme kodujuustu söömisega:D mitte i taha alla minna, hakkan enne harjutama
kuni võtan kava kasutusele. Vast jõuab kooliaasta lõpuks kaotada need kilod. Kodus teen ka seeriatega hantleid ja kõhulihaseid ning kätekõverdusi
ja lõuatõmbeid:P Aga see oli nüüd niisama Ot.
oktoober 21, 2008 at 5:49 p.l. #169692timo116
MemberKaalu on jooksmiseks tegelikult palju praegu…sõida rattaga rohkem…ise arvasin ka esimese ropsuga, et pistab…aga kui ütlesid, et see nagu ei tundu…siis ei oska aidata…aga käi jh ujumas ja sõida rattaga…jooksmine on põlvedele praegu koormav liiga…
oktoober 21, 2008 at 6:05 p.l. #169696dirty scorpion
MemberKui võimalus kasuta ringtreeningut, et näiteks poole ajast sõidad ratast ja teise poole jooksed.
Enne trenni võimle end kergelt soojaks.
Kehakaalu kohta eks see ole individuaalne endal just 83-84 oli see nö kergem kaal ja 10+km sai nädalas paar korda joostud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.