Valu südames ja insuldi tunnused.
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
veinikaarija.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2007 at 8:26 p.l. #134266
AlanBStard
ModeratorPostimees pole just allikas kust infot hankida, aga kui paljudel energiajookidega probleeme on, siis mingi probleem nendega siiski justkui on. Teoreetiliselt ei tohiks energiajoogid justkui miskit halba teha. Tauriin igatahes on uuringutes südant kaitsvat mõju näidanud. Kofeiini on jookides enamasti vähe ja mul vähemalt pole isegi 500 mg kofeiini enne mitte-väga-tapvat trenni midagi halba teinud. Väga karmidel päevadel jätan muidugi kofeiini igaks juhuks ära.
Võibolla on asi selles, et mõnedel on juba enne vererõhk kõrge ja kofeiin ajab kõrgemaks. Võibolla muudes komponentides. Võibolla nende ainete koosmõjus.
detsember 12, 2007 at 8:33 p.l. #134267AlanBStard
ModeratorMis mõttega sa viid end trennis viimsele piirile? Ega see sind tervemaks ei tee.Meil suri 80-ndate lõpus üks mees trennis ära.
Ma olen aastatega intensiivsust järjest tõstnud (puhkepause lühendanud) ja vähemalt enesetunne on järjest parem. Kunagi ammu pikkade pausidega ja suurte raskustega jõusaalikavasid tehes oli küll rindkeres ebameeldivaid aistinguid ja koormustest näitas südame hapnikupuudust kõrgetel pulsisagedustel.
Nüüd pole ammu testi teinud, hindan puhtalt enesetunde järgi, aga tunne on hea. Võibolla peaks teste ka tegema.
detsember 12, 2007 at 9:08 p.l. #134271veinikaarija
MemberPostimees pole just allikas kust infot hankida, aga kui paljudel energiajookidega probleeme on, siis mingi probleem nendega siiski justkui on. Teoreetiliselt ei tohiks energiajoogid justkui miskit halba teha. Tauriin igatahes on uuringutes südant kaitsvat mõju näidanud. Kofeiini on jookides enamasti vähe ja mul vähemalt pole isegi 500 mg kofeiini enne mitte-väga-tapvat trenni midagi halba teinud. Väga karmidel päevadel jätan muidugi kofeiini igaks juhuks ära.Võibolla on asi selles, et mõnedel on juba enne vererõhk kõrge ja kofeiin ajab kõrgemaks. Võibolla muudes komponentides. Võibolla nende ainete koosmõjus.
Postimees Online on siiski uudisteportaal, mis kajastab maailmas toimunud sündmuseid, antud juhul, siis teaduslikke järeldusi ja energiajookide menu kasvu. Ma pean Postimeest üheks usaldusväärsemaks päevaleheks Eestis.
detsember 12, 2007 at 9:39 p.l. #134150Kuup
MemberSeda unehalvatust esineb endalgi, tavaliselt varahommikul saab seda ise esile kutsuda.
detsember 12, 2007 at 11:02 p.l. #134247AlanBStard
ModeratorPostimees Online on siiski uudisteportaal, mis kajastab maailmas toimunud sündmuseid, antud juhul, siis teaduslikke järeldusi ja energiajookide menu kasvu. Ma pean Postimeest üheks usaldusväärsemaks päevaleheks Eestis.Ma tarvitan infoallikaks põhiliselt Pubmedi või peer-reviewed artiklitele viitavaid ülevaateid, ma arvan et päevalehtedega ei tasu võrrelda

Olen ise ka kofeiini-tauriini segu omale teinud. 300 mg kofeiini ja umbes 1 g tauriini, vastab umbes 2-3 purgile energiajoogile. Mingi imelik võbelev tunne oli sees küll. Aga sel päeval oli mul ka elu kõige karmim kava, mida ma jõusaalis teinud olen

Enne igaks juhuks rohkem segamini ei proovi, kui teemat natuke uurinud olen.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.