Valu õlgades
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Valu õlgades
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 20 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2006 at 12:49 e.l. #6496
LeBon
MemberSelline küsimus, et täna, kaldpinnalt rinnalt tõstes, lõi õlalihastesse valu. Mõlemasse õlga korraga, täpsemalt eesmisesse otsa. Selline tuim valu, mis otseselt ei sega ja karjuma ei aja aga… Tegelt on see asi juba oma kuu aega kestnud aga seni ei löönud see sedavõrd välja. Rinnalt saab horisontaalis suht normaalselt teha,õlgadele tehes olen viimasel ajal pannud pearõhu külgmisele ja tagumisele osale.
Kardetavasti on tegu ületreeninguga, vahel olen jõhkra õlatrenni teinud otse rinnatrenni järel või siis järgmisel päeval.Mis nüüd, kas peab üldse jõutrennist pisut puhkama ja aeroobsele rõhku panema või tuleb lihtsalt mõningaid harjutusi vältida? Näiteks õla tagaosale saab rahulikult trenni teha ka siis kui esiosa on valus, äkki piisaks kui vältida harjutusi mis just õla esiosa kurnavad? Kas on mingeid spetsiifilisi venitusharjutusi vms. mis kasuks tuleks? Igasugused nõuanded on teretulnud.
veebruar 1, 2006 at 7:26 e.l. #68934Kurupt
Memberhommikul tee hommikuv6imlemist. 6laringidega ole ettevaatlik ning j6usaalis hoidu sellistest harjutustest nagu ntx hantlite lennutamine ette(6lale) v6i hantlite lennutamine kyljele(sammuti 6lale). geeli osta mida peale m22rida, oldman ehk annab sulle hyva n6u geeli osas, tema teab seda h2sti:)
veebruar 1, 2006 at 7:34 e.l. #68937ceork
MemberMul endal on vahest löönud vasakusse kätte rinna tegemise ajal selline kummaline valu, olen jätnud treeningu selleks korraks sinnapaika ja järgmine kord on kõik ok olnud. Kui sul juba pidevalt on siis on igatahes mõtekas natuke puhkust anda ja proovida soovitatud geeli või isega konsulteerida arstiga. Ei tasu ühelgi valul lasta liiga kaugele areneda, tekivad põletikud ja konkreetse lihase treenimine satub küsimärgi alla pikemas perspektiivis.
veebruar 1, 2006 at 10:00 e.l. #68926ROtter
MemberSelline küsimus, et täna, kaldpinnalt rinnalt tõstes, lõi õlalihastesse valu. Mõlemasse õlga korraga, täpsemalt eesmisesse otsa. Selline tuim valu, mis otseselt ei sega ja karjuma ei aja aga… Tegelt on see asi juba oma kuu aega kestnud aga seni ei löönud see sedavõrd välja. Rinnalt saab horisontaalis suht normaalselt teha,õlgadele tehes olen viimasel ajal pannud pearõhu külgmisele ja tagumisele osale.Kardetavasti on tegu ületreeninguga, vahel olen jõhkra õlatrenni teinud otse rinnatrenni järel või siis järgmisel päeval.Mis nüüd, kas peab üldse jõutrennist pisut puhkama ja aeroobsele rõhku panema või tuleb lihtsalt mõningaid harjutusi vältida? Näiteks õla tagaosale saab rahulikult trenni teha ka siis kui esiosa on valus, äkki piisaks kui vältida harjutusi mis just õla esiosa kurnavad? Kas on mingeid spetsiifilisi venitusharjutusi vms. mis kasuks tuleks? Igasugused nõuanded on teretulnud.
Õige sõna oleks “ülekoormus”. Ületreeningu all mõistetakse kogu organismi saavutusvõime langust.
veebruar 1, 2006 at 11:14 e.l. #68944phonkypapa
MemberSelline küsimus, et täna, kaldpinnalt rinnalt tõstes, lõi õlalihastesse valu. Mõlemasse õlga korraga, täpsemalt eesmisesse otsa. Selline tuim valu, mis otseselt ei sega ja karjuma ei aja aga… Tegelt on see asi juba oma kuu aega kestnud aga seni ei löönud see sedavõrd välja. Rinnalt saab horisontaalis suht normaalselt teha,õlgadele tehes olen viimasel ajal pannud pearõhu külgmisele ja tagumisele osale.Kardetavasti on tegu ületreeninguga, vahel olen jõhkra õlatrenni teinud otse rinnatrenni järel või siis järgmisel päeval.Mis nüüd, kas peab üldse jõutrennist pisut puhkama ja aeroobsele rõhku panema või tuleb lihtsalt mõningaid harjutusi vältida? Näiteks õla tagaosale saab rahulikult trenni teha ka siis kui esiosa on valus, äkki piisaks kui vältida harjutusi mis just õla esiosa kurnavad? Kas on mingeid spetsiifilisi venitusharjutusi vms. mis kasuks tuleks? Igasugused nõuanded on teretulnud.
Õige sõna oleks “ülekoormus”. Ületreeningu all mõistetakse kogu organismi saavutusvõime langust.
Kui tekib mõne konkreetse lihase ületreening, siis ei saa rääkida kogu organismi saavutusvõime langusest.
veebruar 1, 2006 at 2:15 p.l. #68964ROtter
MemberVähenda koormust õlalihase esiosale, niikauaks kuni valu on kadunud.
Valu vähendamiseks võid kasutada Ibutop Geli.
veebruar 1, 2006 at 9:56 p.l. #69053LeBon
MemberAitäähh…
Oldman (ja teised ka),kas seega on sobivad sellised harjutused nagu 1)käsikute tõstmine kõrvale,ettekallutatult; 2)kangi surumine kukla tagant ?
Ja kas kaldpingilt rinnalt surumist peaks mõnda aega vältima?
veebruar 2, 2006 at 5:44 p.l. #69137 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.