Skip to main content

valu küünarnuki pealmises osas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » valu küünarnuki pealmises osas

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Millega on tegu, kui kätt sirutades(täiesti sirgeks) ja kõverdades(sama liigutus nagu biitsepsi trenn kangi, hantliga) annab küünarnuki pealne veidike tunda. Valu meenutab nagu verevõttu, siuke teravapoolne. Lihasvenitus? Tekkis peale biitsepsi tegemist kangiga, arvan.

rait83
    Member

kui tegid sirge kangiga, siis võibolla see ei sobi sulle, kasuta võimalusel kõverat kangi

Karx
    Member

mul küünarnukk (parem) läks jaanuari keskel poksides katki. Kätt sirgeks lükata ei saa, terav valu lööb sisse. Üldiselt koormata üldse ei saa. Proovides kätekõverdust teha käib valus raksakas.

Hetkel olen 2 kuud ainult sörkinud selle vigastuse küüsis.

on kellegil veel analoogset jama olnud? ja kaua paranaemine aega võttis?

Vilps
    Member

mul küünarnukk (parem) läks jaanuari keskel poksides katki. Kätt sirgeks lükata ei saa, terav valu lööb sisse. Üldiselt koormata üldse ei saa. Proovides kätekõverdust teha käib valus raksakas.

Hetkel olen 2 kuud ainult sörkinud selle vigastuse küüsis.

on kellegil veel analoogset jama olnud? ja kaua paranaemine aega võttis?

Kas mitte viimane aeg ei oleks arsti juurde minna?

PumaZ
    Member

Millega on tegu, kui kätt sirutades(täiesti sirgeks) ja kõverdades(sama liigutus nagu biitsepsi trenn kangi, hantliga) annab küünarnuki pealne veidike tunda. Valu meenutab nagu verevõttu, siuke teravapoolne. Lihasvenitus? Tekkis peale biitsepsi tegemist kangiga, arvan.

Lisa oma kavva pealthaardega biitsepsitõstad või pealthaardes käevarre tegemine kangiga.

Karx
    Member

Kas mitte viimane aeg ei oleks arsti juurde minna?

ma ootaks veel paar kuud selle kiire asjaga…

Leraak
    Member

ma ootaks veel paar kuud selle kiire asjaga…

Soovitaksin ka kiiresti kontrollima minna.

Karx
    Member

Soovitaksin ka kiiresti kontrollima minna.

Ma eriti ei tormaks arstile, kuna ei ole nendega erti head kogemused… vb see viga, kes teab.

Käisin kunagi õlgadega vist pooled eesti arstid läbi ja igast suust tuli, et sporti ei tohi teha. No 1,5a vms virelesin nagu pooleldi invaliid (kord kuus käisin arstil… koguaeg suunati kuhugi edasi), bussiga sõitmine tekitas isegi probleeme (pidi ju postist kinni hoidma). Lõpuks taastusravi arst ütles, et ega midagi kaotada ei ole proovi jõusaali jälle minna. Umbes paari 3-4 kuu pärast olid õlad juba täitsa ok.

Leraak
    Member

Ma eriti ei tormaks arstile, kuna ei ole nendega erti head kogemused… vb see viga, kes teab.

Käisin kunagi õlgadega vist pooled eesti arstid läbi ja igast suust tuli, et sporti ei tohi teha. No 1,5a vms virelesin nagu pooleldi invaliid (kord kuus käisin arstil… koguaeg suunati kuhugi edasi), bussiga sõitmine tekitas isegi probleeme (pidi ju postist kinni hoidma). Lõpuks taastusravi arst ütles, et ega midagi kaotada ei ole proovi jõusaali jälle minna. Umbes paari 3-4 kuu pärast olid õlad juba täitsa ok.

Kindlasti siis vaata, et sa üle ei koorma oma küünarnukki.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.