Valu kuklas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Valu kuklas
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2006 at 4:31 p.l. #15469
tuufus
Memberlööb vahest pea taha hull valu kui tõsta raskusi ntx rinnalt surumises lööb suht tihti mul valu
kellegil teisel on nii old ja mida soovitate?
juuni 20, 2006 at 5:46 p.l. #86447gmaster
Membervbl surud kukla liiga kõvasti vastu pinki
kuklas on paljud tähtsad veresooned
jägi seda ka kõhu tegemsel, ära hoia käsi kukla taga
muide kas sa ikka hingad korralikult sel ajal?
juuni 20, 2006 at 7:46 p.l. #86456matu124
Membermul oli vahepeal sama asi,suruda ei saanud üldse ja jõusaalist olin 2 nädalat talvel eemal ja läks normaalseks uuesti.
juuni 20, 2006 at 8:12 p.l. #86457Vahue
MemberAga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma.
Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida.
juuni 20, 2006 at 9:24 p.l. #86459inside14
MemberAga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma.Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida.
Kui arst ka ei aita, siis mine mõne nõia juurde, küll nemad juba oma voodoo kepiga su korda teevad.
Mida f….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2006 at 3:25 e.l. #86462kummar
MemberAsi võib olla körgenenud vererõhus, ning pingutades tekibki pea taha ossa valu, endal oli sama probleem, kuid puhkus ja aeroobne aitasid sellest üle saada.
juuni 21, 2006 at 5:29 e.l. #86463ROtter
MemberAga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma.Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida.
juuni 21, 2006 at 6:35 e.l. #86442Training
Membermul oli kunagi nii et kui äkiliselt pead pöörasin vms.siis lõi kukla taha julma valu,nagu rebeneks midagi.
ja mul ühel sõbral oli ka samamoodi siin vahepeal,ei tea jh millest see tingitud võib olla
juuni 21, 2006 at 7:09 e.l. #86441ROtter
MemberPeavalu põhjuseid võib olla väga mitmeid. Pead katvas nahas on keerukas närvivõrgustik. Peas ning ajupõhjas asuvad lihased ja veresooned sisaldavad valutundlikke närvilõpmeid. Sageli on peavalu põhjuseks veresoonte laienemine, mis venitavad närvilõpmeid ja see panebki valu tundma. Need on nn. vaskulaarsed peavalud, mille korral on tegemist koos füüsilise pingutusega tugevneva tuikava peavaluga.
juuni 21, 2006 at 10:29 e.l. #86474birra
Membermul oli vahepeal sama asi,suruda ei saanud üldse ja jõusaalist olin 2 nädalat talvel eemal ja läks normaalseks uuesti.Te ikka pearinge teete ja kaela painutate?
Käige kiropraktiku juures ära
november 3, 2008 at 6:37 p.l. #170921masterofceremony
MemberMuutsin natuke kava. Eelnevalt tegin 3×6 seeriad, nüüd 3×15 väiksemate raskustega. Samad harjutused, eelnevalt pole probleeme olnud. Nüüd, aga esimese harjutuse viimast seeriat lõpuni tehes lööb mõnikord kuklasse tuikav valu, mis levib pealaeni välja. Ja tihti jääbki pea pärast seda esimest harjutust vaikselt tuikama. Ei saa järgnevate harjutuste viimaseid seeriaid lõpuni teha, kuna tuikav valu muutub pinge tõustes tugevamaks. Milles võib probleem olla? Kuidas seda vältida?
november 3, 2008 at 6:52 p.l. #170925ROtter
MemberMuutsin natuke kava. Eelnevalt tegin 3×6 seeriad, nüüd 3×15 väiksemate raskustega. Samad harjutused, eelnevalt pole probleeme olnud. Nüüd, aga esimese harjutuse viimast seeriat lõpuni tehes lööb mõnikord kuklasse tuikav valu, mis levib pealaeni välja. Ja tihti jääbki pea pärast seda esimest harjutust vaikselt tuikama. Ei saa järgnevate harjutuste viimaseid seeriaid lõpuni teha, kuna tuikav valu muutub pinge tõustes tugevamaks. Milles võib probleem olla? Kuidas seda vältida?Tegemist on nn. pingutuspeavaluga. Tavaliseks tekkepõhjuseks on raskuste tõstmine. Seda liiki valu nim. ohutuks peavaluks ja selle täpne tekkemehhanism on teadmata.
Ilmselt pead leidma katse-eksituse meetodil sinu jaoks sobiliku korduste arvu seerias.
november 3, 2008 at 7:41 p.l. #170935kummar
MemberMuutsin natuke kava. Eelnevalt tegin 3×6 seeriad, nüüd 3×15 väiksemate raskustega. Samad harjutused, eelnevalt pole probleeme olnud. Nüüd, aga esimese harjutuse viimast seeriat lõpuni tehes lööb mõnikord kuklasse tuikav valu, mis levib pealaeni välja. Ja tihti jääbki pea pärast seda esimest harjutust vaikselt tuikama. Ei saa järgnevate harjutuste viimaseid seeriaid lõpuni teha, kuna tuikav valu muutub pinge tõustes tugevamaks. Milles võib probleem olla? Kuidas seda vältida?kui mul sellised valud olid siis avastasin et vererõhk on liiga kõrge, kontrolli kas rõhk on normis.
november 3, 2008 at 7:44 p.l. #170936Mikk Raudsepp
MemberNii vastas sellise küsimuse peale teadjamees Kalmus: “…. selle põhjus on suur vererõhutõus, mille tagajärjel saab ülemäära venitatud mõni pea versoon, ajus toimunud rõhu suurenemine, midagi lihtsalt saab pisut välja venitatud.”
november 3, 2008 at 8:10 p.l. #170938vaher
MemberMul tekib sprintides vahepeal jube peapööritus, tekivad n-ö jaaniussid silmades, eredad valged triibukesed igalpool, ka arvatavasti vererõhk. Puhkeasendis on vererõhk igati korras ja ehk isegi natuke madal. Kuidas seda peapööritust treeningu ajal ära hoida? Tekib ainult keset jooksu, kui olen juba hoo sisse saanud ja pingutan kõvasti, et hoogu säilitada. Kui jooks saab tehtud, siis läheb kõik normaalseks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.