Skip to main content

valu kolmnurgas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » valu kolmnurgas

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    Tuki
    Member

sa ei tea kus on inimesel kolmnurk. Palun kellelgil toeatad mind, et kolmnurk asub rinnakorvi all osas. Amarillo peab vale asja kolmnurgaks.

Amarillo
    Member

sa ei tea kus on inimesel kolmnurk. Palun kellelgil toeatad mind, et kolmnurk asub rinnakorvi all osas. Amarillo peab vale asja kolmnurgaks.

no sellest ma räägingi et erinevast kolmurgast rääkissime, ma ikka alumist mõtlesin, aga postitajale, et äkki oled rindkere keskel asuvale pehmele kondile haiget teinud? sellest venitamisest võib ka mõjuda, jäta see harjutus paar nädalat ära ja proovi siis uuesti.

matti
    Member

Toetan sind t2ielikult,minu teada peaks ka kolmnurk asuma seal,kus k6hulihased l6pevad ja luud hakkavad

Nibz
    Member

Toetan sind t2ielikult,minu teada peaks ka kolmnurk asuma seal,kus k6hulihased l6pevad ja luud hakkavad

Täpselt, polegi kuulnud kunagi elus et inimesel on veel 1 kolmnurk.

extacy
    Member

Täpselt, polegi kuulnud kunagi elus et inimesel on veel 1 kolmnurk.

naistel on 2 tükki!

Martti K.
    Member

selja taga surumine kangiga, alasejale pidi kõige kahjulikum olema

Mis asi on selja taga surumine kangiga?

Henritamm
    Member

2 võimalust.

1) Lähed kellegi selja taha ja surud seal kangi.

2)Surud enda selja taga.

Hellboy
    Member

Krt Amarillo rebib ikka kõvasti kildu/pigem lampi, samas jättes väga targa mulje(algajatele), ei aga näha, et ta õpib kõigesti väest(vb isegi liiga palju ja info on lihtsalt peas segamini) ja üritab aidata :???:”> Irw@kolmnurk

Vette
    Member

Tänud TUKI-le. Jutt käib jah just sellest kolmnurgast, mis jääb rinnalihastest allapoole:) Tõsi ta on, et kallutan vist keha liialt ette, eks proovin sirgemalt suruda.

MEE
    Member

kui Sa seda harjutust teed eesmärgiga rinda arendada siis pole mõtet seda küll sirgelt teha. Kui aga tahad triitsepsile mõju avaldada siis suru sirgelt, kui tahad rinnale siis pead ette kallutades. Siit tee omad järeldused.

SHOXi
    Member

Kui ma esimest korda tegin seda harjutust oli ka valus natuke ja nagu venitas ka. Harjudes läks aga üle.

Tuki
    Member

kui Sa seda harjutust teed eesmärgiga rinda arendada siis pole mõtet seda küll sirgelt teha. Kui aga tahad triitsepsile mõju avaldada siis suru sirgelt, kui tahad rinnale siis pead ette kallutades. Siit tee omad järeldused.

õige. Enamjaolt tehakse triitsa sellega, sellest ma eeldasin. Aga mis sugugi ei tähenda, et seda ei tehta rinnale

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.