Valu käsivartes
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
tarvi.
-
AutorPostitused
-
juuli 11, 2007 at 2:54 e.l. #119211
ROtter
MemberOlen täheldanud, et Scotti pingil tehes EZ-kangiga(kõver kangiga) tekib see valu paljudel. Ütleks, et selle põhjueseks on sellises asendis küünarluule langev liiga suur koormus. Küünarluud surutakse tugevalt kokku ning enamus kodaluu koormusest kandub täiendavalt sellele Sirge kangiga tehes ei saa küünarluu nii palju vatti. Pakun, et tegemist sama asjaga.Ei ole vahet, kas teha sirge või kõvera kangiga.Valu tekib mõlemal juhul ülekoormuse tagajärjel ja valu põhjuseks on, nagu ma eelpool juba kirjutasin – küünarvarre lihaste ülekoormus.
juuli 11, 2007 at 10:20 e.l. #119227eintsius
MemberÄkki aitab viinakompress või kuumade kartulite kasutamine? Mõlemad on teada-tuntud põletikku leevendajad.
juuli 11, 2007 at 4:42 p.l. #119249intsu007
MemberTegu on ilmselt ülekoormusvigastusega,kuid esmaseks raviks soovitaksin :
1. valu esilekutsuvatest harjutustest loobuda 1-2nädalat
2. Deep Relief Geel 2x päevas
3. Arthrostop Plus 1tabl 2xpäevas
4. treeningul randmed elastse sidemega fikseerida
juuli 11, 2007 at 5:46 p.l. #119255ROtter
MemberTegu on ilmselt ülekoormusvigastusega,kuid esmaseks raviks soovitaksin :1. valu esilekutsuvatest harjutustest loobuda 1-2nädalat
2. Deep Relief Geel 2x päevas
3. Arthrostop Plus 1tabl 2xpäevas
4. treeningul randmed elastse sidemega fikseerida
Arthrostop Plus siia nimistusse küll ei sobi.
juuli 11, 2007 at 6:01 p.l. #119256intsu007
MemberArthrostop Plus siia nimistusse küll ei sobi.Võibolla, aga need vasted ütles mulle ortopeedik Mihkel Mardna, noorte spordiarst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2007 at 6:30 p.l. #119259ROtter
MemberVõibolla, aga need vasted ütles mulle ortopeedik Mihkel Mardna, noorte spordiarst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei ole arst, aga mina teeksin niimoodi:
1) loobuksin valu põhjustavatest harjutustest 1-2 nädalat
2) kasutaksin Deep Reliefi
3) peale 2-nädala möödumist lülitaksin treeningplaani harjutused küünarvarre lihastele
4) elastseid sidemeid ei kasutaks, kuna see on jälle kahe otsaga asi, ta fikseerib küll liigese, aga abistavate lihaste arengu pärsib
5) Arthrostopi kasutaks aastaringi tsüklitena.
Aga teie tehke arsti soovituste järgi – on kindlam.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2007 at 7:06 p.l. #119263asdfghjkl
MemberMille poolest Deep relief ja Ibutop erinevad muidu, millal kumb paremini sobiks? Deep tundub sisaldama etanooli, aga Ibu propanooli hoopiski, mõlemad ju alkoholid, seega saab mõlema ravimiga rahustava alkoholi joobe nagu ma aru saan, ja suurt erinevust neil polegi. Seega?
Siin tekstis on küll palju linke nüüd läbi vaatamiseks…
juuli 11, 2007 at 8:15 p.l. #119268tarvi
MemberMille poolest Deep relief ja Ibutop erinevad muidu, millal kumb paremini sobiks? Deep tundub sisaldama etanooli, aga Ibu propanooli hoopiski, mõlemad ju alkoholid, seega saab mõlema ravimiga rahustava alkoholi joobe nagu ma aru saan, ja suurt erinevust neil polegi. Seega?Siin tekstis on küll palju linke nüüd läbi vaatamiseks…
mina soovitan deep reljefi….kõige parem on hobuse salv seda ei anna nende asjadega võrreledagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2007 at 8:19 p.l. #119271kr2su
MemberMille poolest Deep relief ja Ibutop erinevad muidu, millal kumb paremini sobiks? Deep tundub sisaldama etanooli, aga Ibu propanooli hoopiski, mõlemad ju alkoholid, seega saab mõlema ravimiga rahustava alkoholi joobe nagu ma aru saan, ja suurt erinevust neil polegi. Seega?Kuskilt keemiaklassist on meelde jäänud, et etanool on väiksema süsinikahelaga kui propanool.
seega peaks toime ehk kiirem olema ?
juuli 11, 2007 at 8:23 p.l. #119273asdfghjkl
Membermina soovitan deep reljefi….kõige parem on hobuse salv seda ei anna nende asjadega võrreledagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda mõtled või hobuse salvi all või:
juuli 11, 2007 at 8:24 p.l. #119274tarvi
Memberjah
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.