Skip to main content

Valu kaelas

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    R.Tamm
    Member

Kui kükke teen, lööb terav valu kaela.Justnagu mingi valujoon kohe naha all. Oskab keegi kommenteerida, millega on tegu?Ette tänades!

Bulletproof
    Member

lased võib-olla kangil liialt kaelale toetuda. oleks parem kätega asja tasakaalustada

R.Tamm
    Member

lased võib-olla kangil liialt kaelale toetuda. oleks parem kätega asja tasakaalustada

Ei usu,et selles asi.Ka hack-kükk masinal toob sama jama kaasa.

killu88
    Member

ma arvan et parem oleks sinul panna kaela peale mingi pehmendus mis hoiab ka seda valu tagasi;)

Makaveli
    Member

Mul oli mingi sama jama scotti masinal biitsepsit treenides , kui rinna vastu pinki totasin ja kordusi tegema hakkasin , käis rinnakorvist läbi mingi tugev valu , ilmselt kuidagi närvidega seotud. Ei teinud seda harjutust umb. pool aastat ja nüüd ükskord proovides oli valu läinud ja nüüd olen selle jälle kavasse võtnud. Aga kükkidega on jälle see jama , et neid pool aastat mitte teha oleks kõva patt , nii et äkki mõni arst saaks aidata?

kummar
    Member

Äkki on tegu kõrgenenud vererõhuga, sellisel juhul lööb valu kela ülemisse ja pea tagumisse otsa, kui kõvasti pingutad.

R.Tamm
    Member

Ei ole jah ammu vererõhku mööta lasknud, kuid alati on olnud normis.

Kükke ei tahaks tõesti pooleks aastaks kavast välja jätta.Samas võiks alternatiivina senisest rohkem sääresirutusi masinal teha, aga kükke see ikkagi ei asendaks.

Igal juhul, tänud.Ja kui kellelgi veel mingi idee seoses selle teemaga, andku märku.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.