Skip to main content

Valu kaela piirkonnas.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Valu kaela piirkonnas.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    kakur007
    Member

Oleks selline kysimus, et trennis hakkas j2rsult kael valutama. Äkki tegin m6ne järsu p66rde aga kes teab. Kaela liigutada yles alla on valus ning paremale pool pöörates l66b valu sammuti kaela. Valu on kaela piirkonnast kuni veits alla pool selgrooni. Valu lööb ainult paremale pool seljaossa. Trapetsi juurde. Milles v6ib probleem olla

Hi
    Member

vales asendis magamine

gmaster
    Member

ma ei usu et magamisest, kui just mainis et trennis.

eks kael on õrn koht

kui soojendus ja soojendavad ja valuvaigistavad kreemid ei aita siis soovitan kiropraktikut

greenu
    Member

rinnalt surumise juures võib selline asi juhtuda .. et kui liiga silda teha siis võib kaelale liiga teha …

maats
    Member

Et selliseid asju vältida, tuleb teha korralik soojendus-ka kaelale, mitte ainult viis käteringi, siis kohe 120kg kangile ja otse traumapunkti.Aga vales asendis magamisest jääb ka vahest mõneks päevaks kael valusaks.

Xero
    Member

Mul juhtus selline värk õlatrennis. Smithil surumisel kaela tagant. Enam ma kunagi ei tee Smithil, vaid lahtise kangiga.

gmaster
    Member

jah, ja mitte ainult soojendus, vaid ka venitus pärast

pead arvestama sellega, et trenni tehes ei saa sul ainult harjutust tegev lihasgrupp koormust, vaid ka kõik sellel hetkel töös olevad

aga üldiselt see et kaelavalu allapoole jookseb on halb, see võib juba seljajama olla. on paremaks ka läinud?

Ranni
    Member

Ma tõmbasin ka kaela nii ära, et ei saanud pead keerata mitte mingis suunas.

Panin ööseks salli kaela ja hommikuks oligi juba valu läinud.

maximus89
    Member

Mul oli ka tükk aega väga vastik valu kaelas, aga niipea kui ma lõpetasin smithi masinal tegemise läks üle.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.