Valu alakõhus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Valu alakõhus
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
proTest.
-
AutorPostitused
-
oktoober 24, 2007 at 6:12 p.l. #12237
Jus5
MemberMõtlesin et pöördun kõigepealt Teie poole enne arsti juurde minekut, mis on teie poolseks diagnoosiks kui kükki ja jõutõmmet tehes on vasakul poole kõhu alaosas valu. Tegelikult see polegi selline valu, see on nagu selline peal pool ja üks koht läheb väga kuumaks, vähemalt selline tunne on kui see juhtub.
Ette tänades…
oktoober 24, 2007 at 6:30 p.l. #129069ROtter
MemberMõtlesin et pöördun kõigepealt Teie poole enne arsti juurde minekut, mis on teie poolseks diagnoosiks kui kükki ja jõutõmmet tehes on vasakul poole kõhu alaosas valu. Tegelikult see polegi selline valu, see on nagu selline peal pool ja üks koht läheb väga kuumaks, vähemalt selline tunne on kui see juhtub.Ette tänades…
Võib olla kubemesong, lihase venitus.
oktoober 24, 2007 at 6:51 p.l. #129076Jus5
MemberAga kas õigem oleks pöörduda spordiartsi või mingi muu arsti poole.
oktoober 24, 2007 at 7:36 p.l. #129087proTest
MemberTäitsa tean, mis tunne see olla võib. Ma puhkan hetkel trennist aga varem, kui ühe teatud kava järgi sai tehtud, siis kangiga kükke tehes üles tõustes pärast paari korda, kui väga raskeks hakkas minema, tekkis selline surisev kuum valu nagu mingi rebenemise tüüpi alakõhtu.
oktoober 24, 2007 at 7:54 p.l. #129089Karu
MemberKuna süsteem tehti jaburaks, siis pead ikka perearsti poole pöörduma, et temalt saatekiri õige arsti poole pöördumiseks saada…Saatekiri ei ole vajalik ainult naistearsti, silmaarsti, traumapunkti traumatoloogi, naha- ja suguhaiguste, nakkushaiguste arsti ja psühhiaatri vastuvõtule pöördumisel. Haige süsteem!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eraarstile saab ilmagi…
oktoober 25, 2007 at 4:13 e.l. #129098Jus5
MemberTäitsa tean, mis tunne see olla võib. Ma puhkan hetkel trennist aga varem, kui ühe teatud kava järgi sai tehtud, siis kangiga kükke tehes üles tõustes pärast paari korda, kui väga raskeks hakkas minema, tekkis selline surisev kuum valu nagu mingi rebenemise tüüpi alakõhtu.täpselt selline kuum surisev valu ongi, kas äkki sa leidsid mingi lahenduse sellele.
oktoober 25, 2007 at 6:16 e.l. #129105proTest
Membertäpselt selline kuum surisev valu ongi, kas äkki sa leidsid mingi lahenduse sellele.Kahjuks mitte. Ma eeldasin lihtsalt algul, et ma teen liiga suurte raskuste aga, kui pärast paari kordust hakkas juba igaljuhul valus, siis see jäi välja. Pidin ise ka spordiarsti juurde minema aga jäi ära, kuna puhkasin mingi paar nädalat(ja tegin teist trenni, pmst ainult jooksu, rulluisutamist ja sarnast) ning peale seda vahetus ka kava ja enam pole valu mind vaevanud. Ma ei mäletagi täpselt, millal see valu oli, vist mingi 4 kuud tagasi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.