Skip to main content

valkudest

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » valkudest

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    erik182
    Member

kui ma enam ei võta valgupulbrit kas siis on mingeid tagajärgi??

Mr.Y
    Member

Kuivad kokku nagu 80 aastane vanamutt, kaal langeb alakaaluliste lähedale, jääd nõrgaks nagu olid 10 aastaselt, tervis läheb allamäge.

Ühesõnaga: Ei.

kame
    Moderator

terviklik vastus oleks et regulaarselt treenides tuleb päevasele valgukogusele tavatoidust lisa saada – muidu on raskendatud nii taastumine ja areng!

erik182
    Member

kusagil ma lugesin et keha vajab rohkem energiat ja hakkab lihaseid lagundama…kas se on loll jutt??

kame
    Moderator

lihase lagundamine tekib energia defitsiidi tõttu ja organism kulutab energiaks kehas olevad aminohapped! kogu aluseks on ühtlane rasvade , süsivesikute ja aminohappete (valkude) osakaal menüüs!

parimat…

icebrker
    Member

kusagil ma lugesin et keha vajab rohkem energiat ja hakkab lihaseid lagundama…kas se on loll jutt??

hakkab lagundama jah kui toidust piisavalt valke ei saa. Aga valgupulbrist just valku saabki nii et ära karda.

PulseR
    Member

hakkab lagundama jah kui toidust piisavalt valke ei saa. Aga valgupulbrist just valku saabki nii et ära karda.

mis asja :S

Riisitera :)
    Member

aga kui on vastupidi et tarbid neid rohkem kui vaja, kas see teeb tervisele liiga?

theONE1
    Member

” data-cite=”Riisitera :)” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”9145″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>

aga kui on vastupidi et tarbid neid rohkem kui vaja, kas see teeb tervisele liiga?

Liige valgu tarbimine võib esile kutsuda doksilisi protsesse!

” data-cite=”Riisitera :)” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”9145″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>

Ütleme nii, et iga asjaga liialdamine on kahjulik.

Xero
    Member

No liigne valgu tarvbimine pidi põhjustama kõhulahtistust, see on halb omadus. Suht vähemax pidi jääma ka magusisu. Mul on mõlemad nähud esinenud. Ütleme, et vahepeal olen tõesti väga palju söönud, sõbrad vahel küsivad et wtf, kuidas ma jõuan. Et pealevaadates naq aru ei saax, et ma söödik olexi

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.