Valkude kohta mingit artiklit
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valkude kohta mingit artiklit
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2007 at 9:24 e.l. #11985
gorm
MemberKas keegi ehk leiab valgupulbri kohta mingi artikli, kus oleks ära seletatud, et tegu ei ole steroidiga või mingi muu kahjuliku ainega. Mul vanemad ajavad siin mingit ilget pikka keemia juttu. Isa veel eriti. Räägib nagu on eluaeg kulturismiga tegelenud. Et umbes nii, et kui lõpetad nüüd nende tarvitamise lähed tagasi tühjaks, lihased ei ole harjunud jne jne jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 9:29 e.l. #127079PaKaalu
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3841
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3925
algul tee ikka puhast lihast ka ja söö tervislikult.
valk ei saa olla mingi steroid sest seda on igapäevases toidus ka
oktoober 6, 2007 at 9:39 e.l. #127083gorm
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3841http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3925
algul tee ikka puhast lihast ka ja söö tervislikult.
valk ei saa olla mingi steroid sest seda on igapäevases toidus ka
Tervislikult olen juba tükk tükk aega toitunud ja toitun ka edasi. Oma valgud saan kätte toidust, kuid valgupulbrit tahaks just peale trenni kasutada. Muul ajal ei ole mul vajadust seda võtta. Trenni olen kah teinud omajagu (pikas persperktiivis on see muidugi väga väga lühike aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). See on lihtsalt koomiline kuidas mu isa suudab mingeid asju välja mõelda. Räägib, et rikud oma tervise ära nende valkudega. Ja kui ütlen, et kõik treenerid on soovitanud seda võtta, siis räägib mingist ilgest vandenõu teooriast, et kõik need treenerid saavad raha, kui nad soovitavad valgupulbrit teistele jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja mainis veel selle kah ära, et see on mingit sorti julm keemia, mis on täis konservante ja muid mürgiseid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .oktoober 6, 2007 at 9:50 e.l. #127086mullaonu
MemberTervislikult olen juba tükk tükk aega toitunud ja toitun ka edasi. Oma valgud saan kätte toidust, kuid valgupulbrit tahaks just peale trenni kasutada. Muul ajal ei ole mul vajadust seda võtta. Trenni olen kah teinud omajagu (pikas persperktiivis on see muidugi väga väga lühike aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).
See on lihtsalt koomiline kuidas mu isa suudab mingeid asju välja mõelda. Räägib, et rikud oma tervise ära nende valkudega. Ja kui ütlen, et kõik treenerid on soovitanud seda võtta, siis räägib mingist ilgest vandenõu teooriast, et kõik need treenerid saavad raha, kui nad soovitavad valgupulbrit teistele jne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja mainis veel selle kah ära, et see on mingit sorti julm keemia, mis on täis konservante ja muid mürgiseid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ütle isale, et ta ei sööks jumala eest ühtegi toitu kus valk on sees. Et süsivesikutest piisab talle küll. nt. kommid, saiakesed ja koogid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kindel see, et kõik treenerid hauduvad vandenõu teooriat, et kogu eesti rahvas kuidagi ära mürgitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 10:01 e.l. #127087gorm
MemberKas keegi äkki oskaks soovitada millist valgupulbrit osta? Ma olen hetkel kahevahel. Whey 3 või Hera 80. Ma ise tahaks osta Hera 80, sest see veidike odavam, kuid kui kvaliteedi vahe on suur, siis ostaks ikka Whey 3.
oktoober 6, 2007 at 12:02 p.l. #127100Capricorn
MemberWhey3 sisaldab lisaks ultrafiltreeritud valgule mikrofiltreeritud ja ka hüdrolüüsitud valku e. siis on nende kolme segu.
Hüdrolüüsitud ehk eelseeditud (keegi on seda natuke juba seedinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )aminohapped imenduvad uuringute kohaselt üle kahe korra kiiremini tavalistest valkudest ja seitse korda kiiremini kui vabad aminohapped.On muidugi olemas ka ainult hüdrolüüsitud valke, aga need on kallimad.
oktoober 6, 2007 at 5:23 p.l. #127121LB
MemberMa ise ei olnd ka plaanind yldse et ostan valgupulbrit a shapefit.com seal on pikalt seletatud miks on hea rasvapõletuse ajal valku rohkem tarvitada…vaata ise eks leiad ise ka mingeid häid seletusi…
excersise või nutrition yhes neist seletab pikemalt selle kohta….muidu ise ostsin täna whey3 ja preaguseni meeldib kyl
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohe läksin jõukasse et peale jõukat yks valgukoks juua
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.