Valku Pihkvast? Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valku Pihkvast? This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by TANK. Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) Autor Postitused mai 24, 2005 at 4:54 p.l. #4710 FenomenMember Homme läheb isa Pihkvasse ja ma tahan, et ta valku tooks. Aga et kus täpsemalt seda seal siis on kui üldse on muidugi. Et kas mingist apteegist või on seal kuskil mingil spetsiaalne spordipood. Igasugune teave oleks kasulik. Tänud! mai 24, 2005 at 6:27 p.l. #54640 TANKMember ma tean et venemaalt tuuakse muud kraami… mida tavaliselt valguks ei kutsuta ja on keelatud mai 24, 2005 at 6:33 p.l. #54642 FenomenMember ma tean et venemaalt tuuakse muud kraami… mida tavaliselt valguks ei kutsuta ja on keelatud Uhh, kindlasti on seal ju, see, mida hetkel tarvitan ka Venemaalt toodud nii et ausalt öeldes ei saa aru, mida sa oma kommentaariga mõtlesid… mai 24, 2005 at 7:53 p.l. #54649 AnonüümneGuest Eks pea igas apteegis müüakse mingisugustki valku-iseasi on muidugi, et mis kvaliteediga. mai 24, 2005 at 7:55 p.l. #54650 TANKMember ma tean et venemaalt tuuakse muud kraami… mida tavaliselt valguks ei kutsuta ja on keelatud Uhh, kindlasti on seal ju, see, mida hetkel tarvitan ka Venemaalt toodud nii et ausalt öeldes ei saa aru, mida sa oma kommentaariga mõtlesid… eks venemaalt tuuakse igasugu tablette…. Autor Postitused Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse