Skip to main content

Valk+süsivesik enne või peale sauna?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valk+süsivesik enne või peale sauna?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Don Diablo
    Member

Vahetult peale trenni käin tavaliselt saunas. Kuidas sel puhul sööma peaks.. kas enne või peale sauna?

Ott Kiivikas
    Member

No kaua sa seal ikka istud, sellest peale trenni saunas käigust ja selle suhteliselt mõttetust taastavast toimest peale trenni on olnud varem juttu. See mõni minut mis seal keha soojaks istutakse ei muuda midagi, st. võtad sauna, pesed ära ja jood shake.

Raivo Piiber
    Member

mõni minut dushi all ligunemist lõdvestab rohkem kui kuumal saunalaval istumine, lisaks veel kuumast tulenev koormus südamele.

hugo boss
    Member

to don. mis sa sinna sauna ronid üldse. ära tahad tappa ennast vä. suht katus.

Don Diablo
    Member

Ilma saunata nagu ei saa. Super asi peale trenni. Iseasi kuidas see kellegile mõjub. Minule pole siiani kuhugi halvasti mõjunud.

hugo boss
    Member

ega kohe ei saagi midagi aru. puperdab ka veits või jätab paar lööki vahele. vanemaks saad siis taipad. saun on hea asi küll aga peale trenni kui niigi maa ja taeva vahel kõigud on ikka väga kurnav. no kui siis koraks läbi hüpata. iseasi muidugi kui sa jõusaalis rohkem jutustamas käid ja terve trenni peael vaid mõne seeriaga maha saad. sis jah poogen. siis pole ju väsindku .

Don Diablo
    Member

Nojah… siis olen küll valel teel. Nimelt üritan HIT kava järgi teha ja 45-50 minutiga trenniga maha saada. Jutustamiseks kohe kindlasti aega ei jää. Peale trenni olen nagu narkouimas… aga saun mõjub väga positiivselt.. sealt väljudes olen justkui teine mees:)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.