Skip to main content

Valk+glükoos+kreatiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valk+glükoos+kreatiin

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Nõrgu
    Member

Mis targmad (just nimelt targemad ) arvavad sellisest kokteilist.

Panen ca 30 g valku + samapalju glükoos + noaotsa täis kreatiini.

On mõni kogus paigast ära või poleks nii üldse mõtete. Seda hea veega teha ja maitse ka ok. Või peab ikka lisaks banaani mugima.

Atähh

elari
    Member

Kui sa järgmine kord suvatseksid oma probleemi eesti keeles lahti seletada, oleks ju päris vahva

Nõrgu
    Member

Huivtav omaarust ütlesin kõik mis vaja teada.

Küsisin mida arvatakse sellisest kokteilist.

Ja kas kogused on ka parajad.

Tavaliseslt ju juuakse articuga valku a ma küsingi et kui glükoosiga kuidas siis kasutegur oleks?

erxs11
    Member

Glükoos sobib sama hästi kui Arctic

joey
    Member

miks just noaotsatäis kreatiini. kui nii vähe, siis pole üldse mõtet seda panna. glükoosi võiksid 2 korda rohkem panna, nii 60 grammi.

Nõrgu
    Member

Okei aitüma et panen siis glükoosi rohkem.

Ja kreatiini siis teelusikas.

A kas tasub võta siis 2 koksi kreatiiniga – äkki lihtsalt liiast.

Lihtsalt kasutan sellist koksi 2 korda päeavas. Trennivabadel päevadel on see toiduasendaja, ei jõua ju alati sööma. Ja trennipäeval panen kohe peale trenni koksi ja siis 1 on toiduasendamisks.

Peaks ju aitama kosuda küll.

muc
    Member

Treeningu vabadel päevadel võid glükoosi üldse panemata jätta. Lihtsüsivesikuid mõttetu manustada kui kehalist koormust ei eelne. Mingi hulga võib muidugi hommikul puuviljadest vms saada, kuid päeva jooksul rohkem poleks vaja. Söö kasvõi sellele koksile vabal päeval mingit asjalikumat süsivesikut juurde, nt sepik vms.

scorpion666
    Member

Mis targmad (just nimelt targemad ) arvavad sellisest kokteilist.

Panen ca 30 g valku + samapalju glükoos + noaotsa täis kreatiini.

On mõni kogus paigast ära või poleks nii üldse mõtete. Seda hea veega teha ja maitse ka ok. Või peab ikka lisaks banaani mugima.

Atähh

Glükoosi rohkem kohe kindasti…Glükoosi pane topelt võrreldes valgukogusega ning kreatiini kogust on vähe…pane umbes 6 grammi.

MEE
    Member

oleks ma täiesti algaja siis oleks küll väga segaduses ikka, et mida teha siis

erxs11
    Member

oleks ma täiesti algaja siis oleks küll väga segaduses ikka, et mida teha siis
    mait09
    Member

ma vaatan siin mehed panevad glükoosi kohe kilode kaupa:)

kust kohast te seda sellistes kogustes ostate ja mis maksab?

Kunagi ostsin apteegist mingite totsikutega aga neid läks irmus palju.

Makaveli
    Member

ma vaatan siin mehed panevad glükoosi kohe kilode kaupa:)

kust kohast te seda sellistes kogustes ostate ja mis maksab?

Kunagi ostsin apteegist mingite totsikutega aga neid läks irmus palju.

Tartust saab seda osta nt. Lõunakeskuse maksimarketist , maksab 15 eek 500g. Punases pakikeses “Trauben Zucker” (sorry kui kirjapilt natuke vigane)

mait09
    Member

Tartust saab seda osta nt. Lõunakeskuse maksimarketist , maksab 15 eek 500g. Punases pakikeses “Trauben Zucker” (sorry kui kirjapilt natuke vigane)

Kas “trauben zucker” ei tähenda mitte “tuhksuhkur” eestikeeles? Ongi sama asi või?

Makaveli
    Member

Kas “trauben zucker” ei tähenda mitte “tuhksuhkur” eestikeeles? Ongi sama asi või?

dewer
    Member

pean ka lõunaka maxisse aeg-ajalt siis sisse astuma

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.