Valk
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
september 26, 2008 at 5:56 e.l. #15047
Hyena
MemberMina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.
Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!
september 26, 2008 at 6:04 e.l. #167032M.M.
MemberMina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!
Ma teen ka peamiselt sedasi, et võtan pitsi viina ning loputan mahlaga alla. Auke pole veel sees
september 26, 2008 at 6:58 e.l. #167034Archangel1
MemberMina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!
tarbid valesti!!!nüüd lihas ei kasva
september 26, 2008 at 10:00 e.l. #167042Vägivaldur
MemberMis te norite…
Toidu suu kaudu sisestamine nagu iga teinegi. Suur pilt on palju tähtsam.
september 26, 2008 at 10:44 e.l. #167044Alexander Andrusenko
ModeratorKui jutt käib toidulisandist, siis enne ostmist võiks ikka uurida, mis lisand see on, milleks teda vaja on ja kuidas teda kasutada.
september 26, 2008 at 11:54 e.l. #167047pumper
Memberet üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?
Mitu kcal sealt siis tulebki ja mitu grammi valku? 25kcal ja 4gr?
Toidukord peab ikka viisakas olema. Isegi taastusjook – 30gr valku ja 90gr süsivesikuid, kokku 480 kcal
5x ööpäevas 500 kcal iga toidukorraga on normaalne näiteks minu puhul
september 26, 2008 at 2:06 p.l. #167055Hyena
Memberet üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?Mitu kcal sealt siis tulebki ja mitu grammi valku? 25kcal ja 4gr?
Toidukord peab ikka viisakas olema. Isegi taastusjook – 30gr valku ja 90gr süsivesikuid, kokku 480 kcal
No sedasi ma teen kusagil 6x päeva jooksul, et 1 supiluskatäis valku piimaga alla. Enamasti pärast tavalisi söögikordi. Nagu ma välja lugesin, siis nii asi käibki?
september 26, 2008 at 2:25 p.l. #167061Capricorn
MemberNo sedasi ma teen kusagil 6x päeva jooksul, et 1 supiluskatäis valku piimaga alla. Enamasti pärast tavalisi söögikordi. Nagu ma välja lugesin, siis nii asi käibki?Täielik mõttetus. Ainult pärast trenni on sellel mõtet, sel juhul muidugi rohkem kui 1 supilusikatäis ja süsivesikuid ka juurde. Vaata, et toidus oleks piisav valgukogus olemas (näiteks võileivas ja kartulis loomulikult ei ole…) ja polegi vaja seda pulbrit näost sisse ajada.
september 26, 2008 at 2:37 p.l. #167062Hyena
MemberTäielik mõttetus. Ainult pärast trenni on sellel mõtet, sel juhul muidugi rohkem kui 1 supilusikatäis ja süsivesikuid ka juurde. Vaata, et toidus oleks piisav valgukogus olemas (näiteks võileivas ja kartulis loomulikult ei ole…) ja polegi vaja seda pulbrit näost sisse ajada.Vat siis. Hakkangi nii tegema.
Lihtsalt olen lugenud, et keha suudab omastada paari tunniga kuni 30g valku ning tuli välja, et kasulik ongi iga paari tunni tagant umbes selline kogus valku tarbida, et maksimaalselt valku omastada. On see jutt siis jama?
september 26, 2008 at 2:45 p.l. #167064maximus89
MemberVat siis. Hakkangi nii tegema.Lihtsalt olen lugenud, et keha suudab omastada paari tunniga kuni 30g valku ning tuli välja, et kasulik ongi iga paari tunni tagant umbes selline kogus valku tarbida, et maksimaalselt valku omastada. On see jutt siis jama?
no kui tavatoidust piisavalt valku ei saa ja raha jalaga segada, siis lase käia
september 26, 2008 at 3:05 p.l. #167065Archangel1
Memberet üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?Mitu kcal sealt siis tulebki ja mitu grammi valku? 25kcal ja 4gr?
veel üks pulbrit putru sisse fänn?
september 26, 2008 at 3:48 p.l. #167068Capricorn
MemberVat siis. Hakkangi nii tegema.Lihtsalt olen lugenud, et keha suudab omastada paari tunniga kuni 30g valku ning tuli välja, et kasulik ongi iga paari tunni tagant umbes selline kogus valku tarbida, et maksimaalselt valku omastada. On see jutt siis jama?
Kui sööd nö. õigeid toite, siis saab selle valgukoguse toidust kätte.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.