Skip to main content

Valk

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Valk

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Hyena
    Member

Mina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.

Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!

M.M.
    Member

Mina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.

Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!

Ma teen ka peamiselt sedasi, et võtan pitsi viina ning loputan mahlaga alla. Auke pole veel sees

Archangel1
    Member

tarbid valesti!!!nüüd lihas ei kasva

Vägivaldur
    Member

Mis te norite…

Toidu suu kaudu sisestamine nagu iga teinegi. Suur pilt on palju tähtsam.

Kui jutt käib toidulisandist, siis enne ostmist võiks ikka uurida, mis lisand see on, milleks teda vaja on ja kuidas teda kasutada.

pumper
    Member

et üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?

Mitu kcal sealt siis tulebki ja mitu grammi valku? 25kcal ja 4gr?

Toidukord peab ikka viisakas olema. Isegi taastusjook – 30gr valku ja 90gr süsivesikuid, kokku 480 kcal

5x ööpäevas 500 kcal iga toidukorraga on normaalne näiteks minu puhul

Hyena
    Member

et üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?

Toidukord peab ikka viisakas olema. Isegi taastusjook – 30gr valku ja 90gr süsivesikuid, kokku 480 kcal

No sedasi ma teen kusagil 6x päeva jooksul, et 1 supiluskatäis valku piimaga alla. Enamasti pärast tavalisi söögikordi. Nagu ma välja lugesin, siis nii asi käibki?

Capricorn
    Member

No sedasi ma teen kusagil 6x päeva jooksul, et 1 supiluskatäis valku piimaga alla. Enamasti pärast tavalisi söögikordi. Nagu ma välja lugesin, siis nii asi käibki?

Täielik mõttetus. Ainult pärast trenni on sellel mõtet, sel juhul muidugi rohkem kui 1 supilusikatäis ja süsivesikuid ka juurde. Vaata, et toidus oleks piisav valgukogus olemas (näiteks võileivas ja kartulis loomulikult ei ole…) ja polegi vaja seda pulbrit näost sisse ajada.

Hyena
    Member

Täielik mõttetus. Ainult pärast trenni on sellel mõtet, sel juhul muidugi rohkem kui 1 supilusikatäis ja süsivesikuid ka juurde. Vaata, et toidus oleks piisav valgukogus olemas (näiteks võileivas ja kartulis loomulikult ei ole…) ja polegi vaja seda pulbrit näost sisse ajada.

Vat siis. Hakkangi nii tegema.

Lihtsalt olen lugenud, et keha suudab omastada paari tunniga kuni 30g valku ning tuli välja, et kasulik ongi iga paari tunni tagant umbes selline kogus valku tarbida, et maksimaalselt valku omastada. On see jutt siis jama?

maximus89
    Member

Lihtsalt olen lugenud, et keha suudab omastada paari tunniga kuni 30g valku ning tuli välja, et kasulik ongi iga paari tunni tagant umbes selline kogus valku tarbida, et maksimaalselt valku omastada. On see jutt siis jama?

no kui tavatoidust piisavalt valku ei saa ja raha jalaga segada, siis lase käia

Archangel1
    Member

veel üks pulbrit putru sisse fänn? :/

Capricorn
    Member

Kui sööd nö. õigeid toite, siis saab selle valgukoguse toidust kätte.

Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.