Skip to main content

valk

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    tom201
    Member

tere foorumlased, loodan et keegi kohe pahandama ei hakka et selline küsimus vms kuid lihtsalt mõtlesin et keegi on äkki paremini kursis sellega et ega ma liiga palju valku õhtul ei saa ja kas see pigem kasulik või kahjulik

Mõtlen peale trenni joon ühe valguseigi see on kusagil siis pool kümme õhtul (trenni lähen 20 ajal) (jõusaal) ja peale seda kusagil 45 min. möödudes kui koju jõuan 4 munavalget ja 150 g kodujuust ning siis kusagil 15 min. pärast juba magama. Söön neid sellepärast et kusagil olen kuulnud et keha vajab ka magades valku jne. Kas teie arvates käitun õieti et peale trenni 30 g valku ja siis kohe ma ei kujutagi ette palju munadest ja kodujuustust saan kuid vast oma teine 30 g peale. Igal juhul tänud kaasa mõtlejatel

pumper
    Member

45 minuti jooksul siis 3 erinevat valguallikat: shake (vadakuvalk ilmselt) muna ja kodujuust (kaseiin). Natukese kirju ehk nii lühikese aja kohta. Või siis ka teisiti: 60gr õhtul, kas ööpäeva teiste osade kohta tuleb ka adekvaatne kogus valku?

tom201
    Member

45 minuti jooksul siis 3 erinevat valguallikat: shake (vadakuvalk ilmselt) muna ja kodujuust (kaseiin). Natukese kirju ehk nii lühikese aja kohta. Või siis ka teisiti: 60gr õhtul, kas ööpäeva teiste osade kohta tuleb ka adekvaatne kogus valku?

arvan küll kuna tellisin juba ammu toitumiskava kus on piisavalt valku igas söögikorras, lihtsalt see õhtune oligi probleemiks kuna kava muutus(vanas söögikavas oli trenn 19.00 nüüd aga 20.30 kusagil, sellepärast ongi viimane söögikord maru hiljapeale liikunud ja ei teagi kas see on kasulik või pigem kasutu)

Karu
    Member

Söö ikka pärast trenni veel kodus ka. Näiteks üks rasvata kohupiim (250g).. sinna sobib väga hästi mesi juurde. Eks ise tead paremini, kuidas süsivesikuid tahad õhtul.

Aga miks sa seda munakollast niiväga kardad siis? …ma ei tule elu sees selle peale, et ainult munavalget süüa.

Loe natuke siit foorumist Fred Antsoni soovitusi!

Kreks
    Member

Peale trenni söö nt. liha (valgud) ja riisi (süsivesikud). Aga mina teen näiteks enne magamaminekut ühe sheigi MASS2’te.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.