Tere!Mul on toitumiskavas et enne trenni peaksin võtma Whey baasil proteiinipulbrit veega.Aga kas seda pulbrit võiks asendada mingi toitainega ka.Mis valgurikas toode imendub kiiresti.Või on ikka soovitav pulbrit kasutada.
Ma pole üldse väga kindel, et enne trenni on vaja just kiiresti imenduvat vadakuvalku tarbida, seda on vaja ikka peale trenni. ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui sa tellisid kellegi käest toitumiskava, siis kõigile küsimustele peab vastama kava koostaja. Küsi julgelt tema käest. Igasuguste küsimuste ja probleemidega tuleb ikka pöörduda kava koostaja poole, mitte otsida mingit kõrvalist abi suvalisest kohast.
Ma pole üldse väga kindel, et enne trenni on vaja just kiiresti imenduvat vadakuvalku tarbida, seda on vaja ikka peale trenni. ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga kui mul on see toitumiskavas sees,Oti koostatud
aga kui mul on see toitumiskavas sees,Oti koostatud
Siis Ott on kohustatud ka su küsimustele vastama ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsi, ma usun , et tal pole probleemi sellele vastata
Ma tahaks ka kysida sest ma päris täpselt ei saand sellest toitumiskavast aru ka ja siis ei saa nii täpselt järgida ja suht mõtetu tundub nii…aga kust temaga niimoodi interneti teel ühendust saaks vms ? (otiga)
Ma tahaks ka kysida sest ma päris täpselt ei saand sellest toitumiskavast aru ka ja siis ei saa nii täpselt järgida ja suht mõtetu tundub nii…aga kust temaga niimoodi interneti teel ühendust saaks vms ? (otiga)
Ma ei tea , kuidas Otiga on , aga Kalmusega sain ma emaili teel suhelda.
oih õigus jah ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siin kõigil kasutajatel oma konto kah ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sorry