Väljaastega kükid, kuidas parandada?
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » Väljaastega kükid, kuidas parandada?
- This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2011 at 9:53 e.l. #16484
veerandik
MemberMinu eesmärk on kaalust alla võtta. Olen 35.a 180cm 98kg vähe treeninud mees. Kuskil septembri lõpust alates olen pidevalt jõusaalis käinud keskmiselt 4 korda nädalas, ostsin ka jõusaali treeningkava ja kuu aega tegin üht Kiivika kava, natsa tüütas ära ja otsisin vaheldust.
Nüüdseks olen 7 korda bodypumpis käinud. Kõige raskem osa minu jaoks on väljaastega kükid, ei paindu eriti, jalad tudisevad all ja nõme enesetunne tekib. Samas teen alati eelsoojendust 25min (jooksulint või sõudeergomeeter või veloergomeeter või siis ellips). Nüüd mõtlengi, et äkki peaks seda eelsoojendust vähendama ja mingeid spets painduvuse või jalgade harjutusi tegema. Kas kellegil on soovitusi.
veebruar 25, 2011 at 10:03 e.l. #290991Kask
MemberUsun, et probleem on lihtsalt nõrkades lihastes.
Kõige paremini aitab tõenäoliselt selle harjutuse tegemine.
veebruar 25, 2011 at 10:31 e.l. #290993kalmer87
MemberKui ego peale ei hakka võid teha ka ilma raskuseta või võta kätte näiteks 3kg või 5kg hantlid.
Kui lihased muutuvad tugevamaks saad raskust lisada.
veebruar 25, 2011 at 11:14 e.l. #290997gmaster
MemberPalju sul pumpis sel ajal kangil peal on?
veebruar 25, 2011 at 1:22 p.l. #291010veerandik
MemberSelge see et lihased nõrgad, olen ju vaevalised neli ja pool kuud vaid trenni teind. Jõusaali kavas oli ka kükk sees, seda tõstsin nende kuudega 25kilolt 32,5le, aga ikka suht nutune värk. Egoga pole probleemi, ongi 2,5kg ketas käes, aga mida ei suuda on alla laskumine, ikka suht püstine asend jääb. Treeneril on enamvähem põlv vastu maad.
Mõtlesin et äkki peaks joogat või pilatest kõrvale tegema aga see on jälle nagu ühelt alalt teisele hüppamine. Ja siin tuleb ego seinana vastu et ikka tuleks kuu või paar ühte asja suuta teha.
veebruar 25, 2011 at 1:26 p.l. #291011Char27
MemberSelge see et lihased nõrgad, olen ju vaevalised neli ja pool kuud vaid trenni teind. Jõusaali kavas oli ka kükk sees, seda tõstsin nende kuudega 25kilolt 32,5le, aga ikka suht nutune värk. Egoga pole probleemi, ongi 2,5kg ketas käes, aga mida ei suuda on alla laskumine, ikka suht püstine asend jääb. Treeneril on enamvähem põlv vastu maad.Mõtlesin et äkki peaks joogat või pilatest kõrvale tegema aga see on jälle nagu ühelt alalt teisele hüppamine. Ja siin tuleb ego seinana vastu et ikka tuleks kuu või paar ühte asja suuta teha.
´
noo aga endal sul kaalu ka päris palju ju, pole mõtet siis seda 5 kilo juurde panna sinna, proovi algul ilma raskustetea, et põlv maha läheks
veebruar 25, 2011 at 1:54 p.l. #291015gmaster
MemberKui asi on painduvuses, harjuta painduvust, kui jõus, harjuta jõudu.
Igatahes soovitaks teha ilma raskuseta. Võibolla isegi kodus millegi najal harjutada???
Pealegi ei keela sul keegi korra-paar nädalas muud trenni teha.
veebruar 25, 2011 at 11:11 p.l. #291046Kask
MemberJa kui tunned, et viga on painduvuses siis venita korralikult peale trenni!
veebruar 26, 2011 at 10:43 e.l. #291072nightq
MemberKükke, nii tavalist kui ka väljaastega varianti, on üldse kaalukamatel inimestel raske teha ja paljudel on põlvedega probleeme. Tasub tõesti väikeste raskustega, või üldse ilma koormuseta, neid sooritada ja ego ukse taha jätta
veebruar 26, 2011 at 11:27 e.l. #291083Bulletproof
MemberKükke, nii tavalist kui ka väljaastega varianti, on üldse kaalukamatel inimestel raske teha ja paljudel on põlvedega probleeme. Tasub tõesti väikeste raskustega, või üldse ilma koormuseta, neid sooritada ja ego ukse taha jättaTäpselt. Tuleks teha väiksemate raskusteaga, kuid seerias rohkem kordusi. Hetkel teen ka ise nii, et põlvedele koormus väiksem oleks.
veebruar 26, 2011 at 12:14 p.l. #291091matjusm
MemberTäpselt. Tuleks teha väiksemate raskusteaga, kuid seerias rohkem kordusi. Hetkel teen ka ise nii, et põlvedele koormus väiksem oleks.Jõutreening hoopis tugevdab põlve (õige tehnika puhul), mitte ei lõhu seda.
veebruar 26, 2011 at 1:30 p.l. #291096gmaster
MemberJõutreening hoopis tugevdab põlve (õige tehnika puhul), mitte ei lõhu seda.Aga õiget tehnikat (ja selle püsivust seeria kestel) on parem õppida väiksema raskuse ja suurema korduste arvuga
veebruar 26, 2011 at 1:58 p.l. #291099MoloM
MemberJõutreening hoopis tugevdab põlve (õige tehnika puhul), mitte ei lõhu seda.Jõutreening tugevdab lihast, mis aitab vältida koormust põlvele
veebruar 26, 2011 at 2:08 p.l. #291101matjusm
MemberAga õiget tehnikat (ja selle püsivust seeria kestel) on parem õppida väiksema raskuse ja suurema korduste arvuga
veebruar 26, 2011 at 2:14 p.l. #291102gmaster
MemberJõutreening tugevdab lihast, mis aitab vältida koormust põlveleSeda ka, aga ajapikku kõõlused lõdvenevad, jõutreening tekitab vastupidise efekti.
Kui ta eesmärk on bodypumpis, kus on aeglane sooritus, paremini toime tulla, siis peaks ka treening suuremas osas samasuguse iseloomuga olema. Loomulikult ei tee halba jõu suurendamine, aga see et 100kg kükib, ei tähenda, et bodypumpis pikki aeglaseid seeriaid teha jaksab:)? Seal tulevad juba mängu teised lihaskiud ja tasakaal jne.
Või mis?
Kükin ka eeskujulikult, aga mul võttis pumpis pikkade aeglaste seeriatega põlve tudisema küll.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.