Skip to main content

Välismaine kirjandus.

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Välismaine kirjandus.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    PulseR
    Member

Kus kohast oleks võimalik soetada endale välismaist kirjandust kulturismi vallast?

Kas on võimalik raamatuid kuskilt tellida?

On keegi kuskilt ostnud, tellind?

ette tänades.

susim
    Member

mul siin iirimaal on seda kyll ja kyll….

Acid
    Member

Ma olen tellinud endale TÜ raamatupoes välismaa raamatuid. Aega läheb küll omajagu seal (viimati läks 4 nädalat), aga kaupa saab ilusti kätte.

Aksel
    Member

Olen ostnud davedraper.com´ist. Seal on võimalik osta kaks raamatut ühe hinnaga – kauplusest tagasi tulnud partiidest. Aga eks amazon.com peaks ka pakkuma igal teemal miskit.

Acid
    Member

Olen ostnud davedraper.com´ist. Seal on võimalik osta kaks raamatut ühe hinnaga – kauplusest tagasi tulnud partiidest. Aga eks amazon.com peaks ka pakkuma igal teemal miskit.

Amazoniga on see jant, et nad ei saada oma kaupa iga riiki. Ausalt öeldes pole raamatuid seal uurinud, kuid elektroonikat nad eestisse ei saada.

Rivo
    Member

Eestisse saadab kindlasti, isegi sealt tellinud. Ainult krediitkaarti vajavad, õnneks toimib seal ka Ühispanga u-kaart.

builder
    Member

muscle&fitness -i vastu huvi olnud ja venekeelne variant istunud. eestis vist niipalju kui keski sealpool piiri käib ja minuarust lähim paik vist riia läti vabariigis. sealt olen saanud vahest tuttavatelt. aga arvata jah teel neile lihtsam ,kes inglis keelt valdavad ,samas mainitud variant isegi R-kioskis saadaval.

Aksel
    Member

Lugedes neid ikka-ja-jälle-korduvaid süsivesikute ja valgu osakaalu ja vajalikkuse teemasid, soovitaksin tellida/lugeda raamatut:

ROB FAIGIN “Natural Hormonal Enhancement” (ISBN 0-9675605-0-0).

Link on siin, siit saab ka osta:

http://www.davedraper.com…

PS. Ei maksa raamatu pealkirjast ära ehmatada, seal ei propageerita mitte hormoonpreparaate. Pigem vastupidi!

Aga räägitakse küll nii inimese hormonaalsüsteemist kui ka selle mõjutamisest sh. toitumisega. Raamatus on praktiliselt kõikide (eriti tavaarusaamast erinevate) väidete puhul viited teadustöödele vmt. algmaterjalidele.

wildlife
    Member

Ise tellin raamatuid sellisest kohast

http://www.kriso.ee

siit peaks enamus raamateid kätte saama. Ja kui seal kirjas pole, siis helista või saada meil neile. Vastavad väga kiiresti.

Ise asub see raamatupood Tartus ning võid valida kuidas maksad ja kätte saad

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.